יום ראשון ללימודים-איך היה?

1AnastaciA1

New member
קצת באיחור XD

1. שם: נסטיה. 2. גיל: 15. 3. עליתי לכיתה: י'. 4. החברים היו: חמודיםםםםםםםםםםם. XD 5. ביתספר/כיתה חדשים? הכל חדשD: 6. ציפיתי שיהיה: קצת מפחיד :S 7. קיבלתם כבר שיעורים? היום קיבלתי. 8. יש לכן מורות\מורים חדשים? כולם חדשים XD 9. אם כן, למה? ראו סעיף 5. 10. חילקו לכן משהו בביצפר? כן. 11. איך המערכת? פסדר. 12. אך ההרגשה לחזור לביצפר? מצד אחד חרא, מצד שני בסדר...^^. 13. מתי קמתן? ברבע ל7. 14. במשפט אחד היה: מושי מושי מושי מושלם! לא!

butbut

New member
אוווו..יש מצב שאת לומדת בבית ספר שאנ חושבת

שאת לומדת..במטרווסט?

butbut

New member
תאמיני או לא,אבל אני לומדת בבצפר ליד

בית ספר רק לבנות:] היתי בטוחה שראיתי אותך..

butbut

New member
חח..זה ישמע לך קצת מצחיק..אבל..הייתי מדריכה

בבני-עקיבא,לשנה שלמה!של שבט נבטים..ופשוט הרגשתי שם בכלא-חצאיות. וכיום אני סתם מעורערעת,אני לא מאמינה שיש אלוהים בכלל. אז לקרוא לי דתייה זה לא בדיוק ההגדרה הנכונה...אמא שלי כן,אבא שלי לא..אחותי לא,ואני כזה..לא מוגדר.

McFly rullz

New member
חיחיח זה מוזר לי ש...

יש בנות פה שלא מאמינות באלוהים... כי אני גדלתי על כן להאמין בו וזה... ויש שלא..חחח ולא שאני לא מבינה אותם...כי הן גדלו על זה... פשוט מוזר לי^^
סתם רציתי לשתף..חחחחח

butbut

New member
חח גם אני גדלתי להאמין..ובגלל שהתחלתי להבין

שזה פשוט לא ככה..אז הפסקתי להאמין חלקית^^

Little Sapir

New member
איזה קטע...

גם אני הייתי מדריכה בבני עקיבא של שבט נבטים (אבל ל3 חודשים בערך) בסתם סניף שכולם שם כמעט חילונים... אני מאמינה אבל לא מי יודע מה שומרת... יש פה דתיות בפורום?

כן, רק עכשיו אני עונה../images/Emo11.gif

שם: דרור
עליתי לכיתה: י'
החברים היו: חח מזתומרת? אממ היה כ"כ כייף לראות אותם, למרות שראיתי אותם גם בחופש טחח DDD:
ביתספר/כיתה חדשים? המ.. עשו מיונים מחדש לכיתות, אם זו הכוונה ^____^"
ציפיתי שיהיה: כייף ו.. מלהיב כזה XD ואכן היה :)
קיבלתם כבר שיעורים? יאפ :/
יש לכן מורות\מורים חדשים? מלאאאא!!
אם כן, למה? גם כי אנחנו מחזור א', אז כל שנה נוספים מורים ומורות, וגם כי הרבה מורים עזבו..
חילקו לכן משהו בביצפר? נופ.
איך המערכת? מתישההה!@#$%^@#$
איך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזרה :S אבל עדיין, נחמד לחזור לשגרה חיחי ^^
מתי קמתן? התעוררתי בפאקינג שש וחצי!! אין לי מושג איך ולמה!$@#
במשפט אחד היה: כייף
מקווה שהשנה תעבור מהר

האאאא חח שאלה 9 בלבלה אותי באמת../images/Emo122.gif

אז מורים חדשים יש לי כמעט בכל המקצועות! יש לי מחנך חדש, מורה לספרות חדשה, מורה למחשבים, מורה למתמטיקה שלמדתי איתה בכיתה ח', מורה לכימיה, וכו' וכו' וכו' הבנתם ת'כוונה

למעלה