יום ראשון ללימודים-איך היה?

Lex 1

New member
חחחחחחח יואו שליטה! איזה מגנייבבב ../images/Emo47.gif

חחח גם הבצפר שלנו ענק ויש בו מצלמות ובגלל שהוא חדש ונבנה רק לפני שנתיים אז הם תקועים בכל מקום ועוקבים אחרי השחתה ונדליסטית כלשהי... כמובן שבסוף לא קורה כלום..
אניווי, יצא מגניבבב אהבתי ביותר

Yu vi

New member
אני[:../images/Emo85.gif

שם: יובל גיל: 14 ומחר 7 חודשים
עליתי לכיתה: ט' החברים היו: אמממממממממממ ..... מממממממממממ ........... אמ....... פסדר |: ביתספר/כיתה חדשים? לא ציפיתי שיהיה: יותר נחמד קיבלתם כבר שיעורים? לא יש לכן מורות\מורים חדשים? אני עדיין לאדעת >< אם כן, למה? ^^ חילקו לכן משהו בביצפר? כה XDD מחלקים לנו יומנים של ביצפר:D איך המערכת? קיבלתי רק של מחר. אבל כבר מחר על הבוקר שעתיים מתמטיקה
אך ההרגשה לחזור לביצפר? לא משו ><' מתי קמתן?6:25 במשפט אחד היה: במילה אחת- סביר.

butbut

New member
יובלצ'קצ'עע גם את סבלת כמוני מ-שעתיים מת'?

גם אני!!!!!!!! ועוד קיבלתי שיעורי ביתתתתתתתתתתת.. מורה ביץ'..שמנה..מכוערת..><

Yu vi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

עכשיו גיליתי שהחליפו לנו מורה למתמטיקה
אני באבל :(((((((((((((((((((( המורה שלי מהשנתיים האחרונות עוד הייתה פסדר
ועכשיו ...........
הוווווו ג'יזססססססססססס *בכימר* ומחר אני הולכת לסבול. שעתיים ראשונות מתמטיקהההההההההה לאאאאאאאאא ]]]]]]]]]]; בוטבוט, משתתפת בצערך, אני כלכך מבינה אותךךךךךךךךךךךך

butbut

New member
באמת?ואיי גם לי החליפו ת'מורה שעוד איכשהו

הייתה בסדר. לאיזה בוטן מהלך!אפילו חציל יותר חכם ממנה! אבל אמא שלי אמרה שהיא תתלונן למנהלת עליה,ואז אולי היא לא תמשיך ללמד אותי:]]

Yu vi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

אצלי אין מצבבבבב שיחליפו אותה ]; וגם ככה כל המורות אצלנו בבצפר למתמטיקה גרועות ]; אבל עכשיו הביאו לנו ת'הכי גרועה |: והיא נראית כמו צביקה פיקקקקקקקקקקקק באימאשלי יואוווווו 0=
מקווה שיחליפו לך ת'מורההההה D=

The Psycho Girl

New member
אני ...

שם: אורלי גיל:17 עליתי לכיתה: יב החברים היו: היו ונשארו ביתספר/כיתה חדשים? לא ,הלוואי ציפיתי שיהיה: חרא והיה חרא קיבלתם כבר שיעורים?לע יש לכן מורות\מורים חדשים? כן -ספרות אזרחות ובטח עוד משהו אם כן, למה? חילקו לכן משהו בביצפר? מערכת שעות איך המערכת? עמוסההההההההההההההההההההההההההה אך ההרגשה לחזור לביצפר? חרא מתי קמתן? שבע במשפט אחד היה: חרא

עונה D:

שם: דניאלה גיל: 13 וחצי עליתי לכיתה: ח' החברים היו: נמנמ.. פסדר
ביתספר/כיתה חדשים? עברתי לתיכון
וזה מפחיד!! חח ציפיתי שיהיה: אמ.. יותר רגוע? קיבלתם כבר שיעורים? כהההההה.. איככ שונאת את המורה מיכאל יש לכן מורות\מורים חדשים? אהא אם כן, למה? כי עברתי לתיכון חילקו לכן משהו בביצפר? דף באנגלית איך המערכת? כל יום לומדים עד 3 T_T אך ההרגשה לחזור לביצפר? מעצבנת מתי קמתן? עשרה ל-7 במשפט אחד היה: דיי כיף יחסית

אז זהו? באמת נגמר החופש? ../images/Emo7.gif

שם: דפנה. גיל: 14 בקרוב. עליתי לכיתה: ט'. החברים היו: כמו תמיד
ביתספר/כיתה חדשים? לא ולא. ציפיתי שיהיה: נחמד. ונסיים ב-12.. קיבלתם כבר שיעורים? אממ, בקטנה. לא משהו רציני. יש לכן מורות\מורים חדשים? כן. (יש מורות שמלמדות אותו מקצועות אחרים מבשנים קודמות אבל זה לא נחשב ><) אם כן, למה? למתמטיקה. ואני חייבת לציין שיש לה קול מעצבן והיא לא ממש מסבירה ת'חומר כמו שצריך. היא עשתה לנו סתם כמה משוואות קלות ושטויות והיא לא ידעה להסביר כמו שצריך אז זה כבר אומר שהיא לא תסביר טוב את שאר החומר, לא? חילקו לכן משהו בביצפר? נמנמ, פתק וטופי. לפחות מועצת התלמידים פעילה >< איך המערכת? נוראית! זוועתית! לא רוצהה
אך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזרה. מאד. מתי קמתן? 7. במשפט אחד היה: היה טוב אבל היה יכול להיות יותר טוב.

just Kaya

New member
המ.

שם: קיה גיל:14 עליתי לכיתה:ט' החברים היו:הא? ביתספר/כיתה חדשים?לא ציפיתי שיהיה:לא ציפיתי, מי מצפה לחזרה לגיהנום? קיבלתם כבר שיעורים?כן. אבל אני מגהחכמה אז עשיתי אותם בכיתה. :) יש לכן מורות\מורים חדשים?יאפ. אם כן, למה?לא יודעת, תשאלו את ההנהלה. xD חילקו לכן משהו בביצפר?המ. את המערכת + המורה הכינה עוגה. -__- איך המערכת?חרא. אך ההרגשה לחזור לביצפר?רע. מתי קמתן?6:00. במשפט אחד היה:מאודמאוד לא כיף.

McFlyRoni

New member
lets see..

שם: רוני
עליתי לכיתה: ט'
החברים היו: נחמדים? ._.
ביתספר/כיתה חדשים? נופ
ציפיתי שיהיה: מוזר
קיבלתם כבר שיעורים? כן ארר >.<
יש לכן מורות\מורים חדשים? כמעט כולםם
אם כן, למה? ערבית, אנגלית, תנ"ך, תרבות ישראל, היסטוריה, אזרחות, עברית, מתמטיקה.
חילקו לכן משהו בביצפר? לא..
איך המערכת? נחמדת.. חמישית (12:30) אחת, 3 שישיות (13:20), 2 שביעיות (14:10)
איך ההרגשה לחזור לביצפר? מבאס
מתי קמתן? 7.. גרר
במשפט אחד היה: מוזר ומעצבן יחדיו.

Charley XD

New member
אני ... ^^"

שם: אורטל גיל: נעגל ל 15... עליתי לכיתה: י' החברים היו: מתוקים וחביבים !! <?> ביתספר/כיתה חדשים? הכל חדש ... מחזור א' !! ציפיתי שיהיה: אמ לא ציפיתי לכלום ... קיבלתם כבר שיעורים?אממ לא .... אלה עם כן לקרוא דף מסכן נחשב... יש לכן מורות\מורים חדשים? וואו כמעט כולם ! אם כן, למה? מה למה ? כי באה להם ... <או בגלל שאנחנו ראשונים וקצת היה חסר להם מורים אז יש חדשים ??> חילקו לכן משהו בביצפר? מערכת שעות ? איך המערכת? אממ לא ברורה .. והיא דיי קצרה לי כי אני לא מתחילה מגמות השנה !! >< אני רוצה להתחיל !!!!!! אך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזרה .. מתי קמתן? 7:20 במשפט אחד היה: אמממ בסדר ... ואני שמה תמונה שלו כי כך צריך להתחיל את היום הראשון של הלימודים !!!!!!!!!!!!!

JuSt My LuCk

New member
עונההההההההההההההההההה ../images/Emo6.gif

היה לי את היום הכי הכי הכי הכי מגניב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! איזה כיתה מעולה יש לי
שם: עדי
ביתספר/כיתה חדשים? אכן כן, עליתי לחטיבה עליונה
ציפיתי שיהיה: אחלה קיבלתם כבר שיעורים? לא יש לכן מורות\מורים חדשים? כן אם כן, למה? כי עליתי לכיתה י' חילקו לכן משהו בביצפר? סוכריה
איך המערכת? קשה
אך ההרגשה לחזור לביצפר? כיףףףףףףףףף החה לי כל כךךךךךךך כיף
מתי קמתן? 6 ו-18 דקות
במשפט אחד היה: אחלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תמונה מהיום הראשון
:

JuSt My LuCk

New member
חיחיחיחי אני במצב רוח כל כך טוב ../images/Emo9.gif

הכנתי עכשיו מע' שעות
וסתם התחשק לי לשתף
(אם לא אכפת לכם כמובן)

Shir Girl XD

New member
ME

שם:שיר גיל:15 עליתי לכיתה: י' החברים היו: כן בשפע ביתספר/כיתה חדשים? כיתה ומתחם חדש אהה וגם אולם ספורט ציפיתי שיהיה: מעפן אבל היה מזה כייף קיבלתם כבר שיעורים? לא ממש במתמטיקה לקרוא משפטים ולמרקר נוסחאות יש לכן מורות\מורים חדשים?כן רוב המורים חדשים כולל מנהל חצי ישן וחצי חדש אם כן, למה?כי ככה יצא הרבה מורים עזבו והמנהלת עזבה כי היא חוותה התמוטטות עצבים בגללנו חילקו לכן משהו בביצפר?דפים דפים אההה ודפים איך המערכת? סביר אך ההרגשה לחזור לביצפר? בסדר מתי קמתן?7 ו20 במשפט אחד היה:

DoLi it is Me

New member
למרות שאני כבר שבוע לומדת

שם: גיל:14 עליתי לכיתה:ט' החברים היו:אהO.O? ביתספר/כיתה חדשים?לא O.O ציפיתי שיהיה:עוד שבוע!!!! קיבלתם כבר שיעורים?פחח מלא ישלנו מחרותיים מבחן XD יש לכן מורות\מורים חדשים?כה גם מחכנכת אם כן, למה?כי הקודמת הייתה שנתיים! חילקו לכן משהו בביצפר?כה O.O איך המערכת?מגעילה! אך ההרגשה לחזור לביצפר?>< מתי קמתן?ביום הראשון בעשריים לשבע במשפט אחד היה:מעצבן מאוד כי התחלנו שבוע לפני

Lex 1

New member
../images/Emo63.gifהיום הראשון שלי... ../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

שם:
אלכס.
עליתי לכיתה:
י"ב.
החברים היו:
אמממ.. רגיל, חברות שניתקתי איתם קשר בחופש נהיו מגעילות והייתי רק עם מי שביליתי איתו בחופש.
ביתספר/כיתה חדשים?
סיימ שיט.
ציפיתי שיהיה:
לא ציפיתי לכלום מהבצפר המעאפן שלנו.
קיבלתם כבר שיעורים?
ודאי, באזרחות
.
יש לכן מורות\מורים חדשים?
אכן.
אם כן, למה?
לאזרחות [ברוריה שמה! XDD], מחנכת חדשה שהיא גם המורה שלי לערבית ומורה להסטוריה.
חילקו לכן משהו בביצפר?
לוח שנה ><" ואממ סוכריות טופי [שאני לקחתי חבילה מטורפת
] ואממ המחנכת שלנו חילקה לנו עוד סוכריות גומי וסוכריות על מקל. ובדיוק עכשיו חזרתי מהרופאה [אני חולה אש
] והיא אמרה לי לא לאכול דברים מתוקים כי זה מגרה את הליחה טחחחח XD טוב שלא כל היום אכלתי דברים מתוקים..
איך המערכת?
חרא. כמו כל שנה אין לי כוח לפרט ><" אתן יכולות להבין שמה שממורקר זה השעות שלי..]
איך ההרגשה לחזור לביצפר?
מגעילה, לא רוצה לחזור לשם מחר..
מתי קמתן?
מממ הייתי אמורה לקום ב-7 אבל נרדמתי רק ב-5 אז השעון צלצל וקמתי לבסוף רק ב-7:20, מטורפת שכמותי! ><
במשפט אחד היה:
מעצבן, לא כייף במיוחד ומגעיל. אניווי, בהצלחה לי ולכולכן, מקווה שהשנה תהיה טובה ותעבור מהר

Yu vi

New member
גמני לומדת ערבית../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

אני דווקא לא רעה בזה, אבל אני פשוט שונאת תשפה הזאת

למעלה