יום ראשון ללימודים-איך היה?

אני../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: כמעט 15 עליתי לכיתה: י' החברים היו: ממש סבבה ביתספר/כיתה חדשים? כה ציפיתי שיהיה: משעמם קיבלתם כבר שיעורים? כה
יש לכן מורות\מורים חדשים? כה אם כן, למה? כי עברתי בצפר..........
חילקו לכן משהו בביצפר?מערכת שעות
איך המערכת? ככה אך ההרגשה לחזור לביצפר? אופ
מתי קמתן? 6 ועשרים
במשפט אחד היה: "ממש סבבה אבל באלי כבר שיהיה חופש"

YuvalJones

New member
אני.

שם: יובל גיל: 12 עוד חודשיים. עליתי לכיתה: ז' החברים היו: סבבה. כמו תמיד.. ביתספר/כיתה חדשים? לא. תלמיד חדש פאקינג חש! צפונבוני מטומטם! ציפיתי שיהיה: מערכת שעות קלה יותר. [עשו לי מערכת כזאת עמוסה. בלעכס ><'] קיבלתם כבר שיעורים? לא P: נתנו לנו רק שאלונים למלא על עצמינו יש לכן מורות\מורים חדשים? כן. מלא! אם כן, למה? כי חלק יצאו לפנסיה, חלק לא מלמדות את כיתות ז' ומעלה, וחלק סתם ככה.. חילקו לכן משהו בביצפר? כן. מידעון. וגם בכניסה נתנו לי 'חייכני' [יעני מדבקת סמיילי.] איך המערכת? עמוסה. כל שיעור כמעט זה שיעור כפול [יעני שעתיים רצוף.] וזה כזה סיוט! אך ההרגשה לחזור לביצפר? מוזר 0_ם מתי קמתן? לא ישנתי כל הלילה. ><" ואני כלכך עייפה. העיניים שלי נעצמות. במשפט אחד היה: נחמד, מקווה שיהיה בסדר ובלי יותר מדי קשיים :)

MyTearsDontFall

New member
You can be my Cinderella :D

שם: עדי גיל:14 ועשרה חודשים [: עליתי לכיתה:י' החברים היו: נחמדים? חח ביתספר/כיתה חדשים?כיתה, י'3 [: ציפיתי שיהיה: חרא, אבל היה ממש נחמד! קיבלתם כבר שיעורים?יפ. יש לכן מורות\מורים חדשים?אהא!נחמדים כזה.. אם כן, למה?כי עברתי מחטיבה לתיכון ויש שם מורים אחרים.. חילקו לכן משהו בביצפר?ממ. מערכת ושיבוצים למגמות והקבצות. איך המערכת?לא צפופה אבל מסובכת..וגם יש לי בעיה ששתי המגמות שלי מתנגשות אחת בשניה אבל מסדרים את זה.. אך ההרגשה לחזור לביצפר?דווקא, אחלה. מתי קמתן?ממ. 7 וחצי במשפט אחד היה: חוץ מקטע שהיה, טוב(:)

m i c k e y 15

New member
XDDDDD אפחד לא הבין ת'שאלה מס' 9

אם כן, למה? ששאלתי למה? זה לא כאילו למה את עצובה? "בגלל שרבתי עם אמא" אלא זה למה? של : יש לך מורה חדשה? למה? "ללשון והסיטוריה" הבנתם?XD צריך פה ניקוד דחוף
אוי ידעתי שזה יבלבל XDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifלא מספיק שזה יום קצ'קבלס+שיעורי בית!!!!

i hate school!
שם: בת-אל,בת',בוטובט,חציל סקסי
עליתי לכיתה:י"א
החברים היו:חמודות
ביתספר/כיתה חדשים?לא..
קיבלתם כבר שיעורים?כעעעעעעעעעעעעע...במתמטיקה!!!שונאת מתמטיקה!!
איך המערכת?לא משהו,מעפנה..מעצבנת...יש לי עד שעה תשיעי!!
אך ההרגשה לחזור לביצפר?>>>>>>>>>>>>>>>
מתי קמתן?6! >< נכון משועממת? מה לעשות,הסעה>< במשפט אחד היה:קקי. >>יאמי!

גם אצלי ככה /=

הביאו לנו שיעורים במתמטיקה ><"!! ואנחנו לומדים כל יום עד 3.. את לא לבד |:

einav0sh

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שם: עינב
עליתי לכיתה:ט'
החברים היו: כיפים וחמודיםםם
ביתספר/כיתה חדשים? כיתה חדשה בבינין חדש [בבצפר שלנו יש 3 בינינים בינין אחד לז' ו-ח' בינין אחד ל-ט' ואחד ל-י' י"א' ו-י"ב]
ציפיתי שיהיה:לא ציפיתי לכלום =]
קיבלתם כבר שיעורים? לא
יש לכן מורות\מורים חדשים? כן
אם כן, למה? פיזיקה
חילקו לכן משהו בביצפר? לא
איך המערכת? יותר טובה משנה בשעברה זה בטוח
אך ההרגשה לחזור לביצפר? דווקא טובה ~לפחות היום הראשון היה סבבה~
מתי קמתן? 6:45
במשפט אחד היה:מאוד מאוד כיף ונחמד

Sivan McFLY

New member
יום ראשון זה חרא../images/Emo11.gif בצפר זה חרא../images/Emo11.gif

שם: סיון
עליתי לכיתה: ט'
החברים היו: הא? איך הם היו? או אם הם היו? ><
ביתספר/כיתה חדשים? אמ... אותה כיתה אבל הצטרפו מלא ילדים חראות ><
ציפיתי שיהיה: מעפן... וצדקתי
קיבלתם כבר שיעורים? כן... תנ"ך... מי זה לעזאזל שמואל??
יש לכן מורות\מורים חדשים? יאפ.. כמה חדשים
אם כן, למה? מה למה? כי עברנו כיתה למה?
חילקו לכן משהו בביצפר? אמ.. טופי בכניסה.. ותקנון..בעכססס איזה תקנון מעפןן
איך המערכת? קשהההה... אני מסיימת פעמיים ברצף בשעה 3!! ואני לא מסיימת ב12!! הולי פאקינג שיטטט
אך ההרגשה לחזור לביצפר? לא רוצההההההההההההההההההההההההההההההה
מתי קמתן? עשרה לשמונה!
במשפט אחד היה: מוזר מאוד
איזה חמודה בוט בוט החצילית הסקסית שלי היא שלחה לי SMS בבוקר
ודיברתי עם צ'נצ'ייייי וגםםם התכתבתי עם נוק נוק!! [נוגה] איזה כיףף
מיקי... ראי את התמונה הנ"ל

שוליטה

New member
אני

שם: עלמה גיל:13 וחצי עליתי לכיתה: ח החברים היו: נמ... ביתספר/כיתה חדשים? נופ ציפיתי שיהיה: פחות משעמם... קיבלתם כבר שיעורים? לא שידוע לי... יש לכן מורות\מורים חדשים?כן! (לא יודעת אם הם חדשות בבצפר, הם חדשות בשבילי...) אם כן, למה? חילקו לכן משהו בביצפר? ססמה לאתר (וויי איזה כיף!) וממתקים (זה באמת כיף) איך המערכת? חרא אך ההרגשה לחזור לביצפר? כנ"ל מתי קמתן? 7:15 ואז חזרתי לישון עד וחצי כי רציתי לדעת את המשך החלום המושלם שחלמתי. במשפט אחד היה: נחס

McSon of Busted

New member
פחחח אז מה? להתחיל לחפור? ><

שם: אור גיל: 17 ושליש עליתי לכיתה: י"ב פחעע XDDD החברים היו: כפרעליהם D: ביתספר/כיתה חדשים? לא.
ציפיתי שיהיה: שישחטו אותנו עד האיברים הפנימיים ומעבר לזה
קיבלתם כבר שיעורים? לא איזה...חחח..אבל היו שיעורים מהחופשD: יש לכן מורות\מורים חדשים? כן אם כן, למה? אזרחות, ספרות חילקו לכן משהו בביצפר? צעקות XDDD איך המערכת? וואוו....פעמיים מתחילה ב-10..פעמיים ב-8 וכל השאר ב-9.....פעם אחת מסיימת ב-5, פעם אחת ב-12 כל השאר 1 או 2 D: אך ההרגשה לחזור לביצפר? וואווו מוזרה בטירוףףףף מתי קמתן? 7 וחצי כדי להתקלח וזהD: במשפט אחד היה: אוקי...נו לא במשפט אחד, בחפירה+תמונות!!! XDD אז נכון שעשינו שלטים וזה? זאת מן מסורת בבצפר כל שנה הי"בניקים עושים שלטים בלאגנים וזה....(תמונות אני יוסיף..) מסתבר! שהיו ילדים שנשארו בבצפר עד 5 לפנות בוקר או משהו כזה....(ואני הלכתי ב-9
) הכינו שלטים בלי סוף!!!!!111 ובסוף זה יצא כל כך שולט!!!!1 באתי לבצפר ולא הפסקתי לצחוק!!!!1 הכי יפה היה- יש כזה במרכז הבצפר מן "עיגול" כזה חחח מסביבו יש יציאות לכל השכבות וזה כל מיני...קיצר!! תלו שמה מעל העיגול הזה "ו'" ע נ ק י ת שעשו מסנדות ובד וזה היה כלכך יפפההה!!111 סגרו הכל מסביב כדי שאנשים לא יכנסו וזה יפול להם על הראש
...וליד זה היה שלט שהיה כתוב בו- "רואים ו' בשמיים" וזה היה שולטטט!!!!!!!131212312341234 והיו עוד שלטים שאותם הספקתי לצלם...- כל העולם תלוי על ו'...איזה פסוק מהתנ"ך...ו' גיהנו'ם...בשכבה ז'-ח' תלוי שלט- ז'! כולם יודעים מעכשיו, כל העולם תלוי על ו'!, בשכבה ט'-י' היה תלוי שלט-כל עוד ב
ו'
שזה גאוני DD: ועוד כל השטויות שחפרתי לאלכס אתמול XDDD בקיצור! המנהלת החדשה שלנו...היה טקס כזה של שכבה י"א י"ב...והמנהלת ה***ה הזאת ישר התחילה לצעוק עלינו!! בלי שום הקדמה בלי להיות נחמדה!! כלום!!!1 וכאילו.....יא מעפנהDD: זה לא הזיז לנו הרי, המשכנו לעשות בלאגן בטקס וזה..המקהלה הזאת חחחח היה להם פלייבק והוא נתקע זה היה קורעDD: ואז כששרו התקווה אז יש תשורה- כל עוד בלבב....אז כולם "הדגישו" את הקטע של ה-בב וזה כאילו כמו ו' חחחח צעקו את זהD: זה היה מצחיקDD: וחוצמיזה. היה מגניב ביותר חחח יצאנו מלכי העולם
DD: ותמונות PP: צילמתי מהפלאפון זה לא הכי טוב וזה אבל לא נורא חח זה בשכבה שלנו >>>>>>>>

McSon of Busted

New member
פחחחחחח כן משהוXD

שימו לב בתמונה השנייה- מזה שם מצד שמאל לשלט? מצלמה!!!!! פחחחחחח עוקבים אחרינו!!11

למעלה