ראש עיריית רעננה מתארח

O0NoNi0O

New member
אני יודעת אבל אני באמצע השישי

כאילו; קראתי אותו אבל שכחתי את הרוב אז אני קראתי את השתיים האחרונים ואז אני עובדת לשביעי מצידי שיהיה במנדריניתXD

Dana Argamen

New member
יאללה עזבי אותך מהשישי XD

חח תעברי לדבר האמיתי :] ותעדני אותי בזמן הקריאה..האפילוג ממש חזק.. סתם שתדעי..

O0NoNi0O

New member
חח גם לי נראה השישדי משעמם אותי למוות

החמישי פשוט עוצר נשימה! אלוהים כשקראתי אותו לא יכולתי להפסיק! לא הייתי עושה כלום חוץ מלקרוא אותו! ממ..מה זה אפילוג? ולעדכן אותך בקשר למה? חשבתי שקראת אותוXD

Dana Argamen

New member
חחחחח התכוונתי ש...

תעדכני אותי בזמן שאת קוראת תשביעי.. בקטע של אם את אוהבת אותו או לא וכל זה
אפילוג זה מה שכותבים אחרי שסיימת לכתוב את הספר.. כמו הסוף כזה.. זתומרת בספר השביעי יש פרק שהוא האפילוג וזה ממש הסיומת של הכל =P הבנת? כן, החמישי זה אחד האהובים עליי
אבל בואי לללאאא נדבר על הסרט החמישי! כוסאמאמאמא של הבמאי! XD

O0NoNi0O

New member
חח פאנן=]

ממ..אני בטוחה באל\ף אחוז שאני יאהב אותו ח הארי וג'יני ביחד והרמיוני ורון ביחד מה פחות מושי מזה?! והסרט?! גועל נפש! מי שלא קרא את הספר בטוח לא הבין כלום חח שומדבר שם לא מוסבר בשיט! אבל הספר? פשוט נסגד, אחד הטובים שהיא כתבה! ממ..נראטה לי יום ראשון אני אלך לקנות ת'ספר השביעי אני כבר לא מתאפקת!! ותודה רבה!

Dana Argamen

New member
רון ../images/Emo99.gif

אוי אני אוהבת אותו חחח וגם את פרד וג'ורג' :] (אני קצת מוזרה אולי, אבל נכון שרון חתיך?! חח) קיצר, תהניייי בקריאה, ובכייףף

O0NoNi0O

New member
רון? הוא הבנאדם הכי מושי שקיים!

וכן הוא ממש חתיךXD ופרד וג'ורג'? אני פשוט מתה עליהם חח פעם אחת אחרי איזה משחק קוודיצ' אחד מהם אמר לרון "עכשיו אנחנו יכולים להודות בקרבה משפחתית" חח הרגו אותי, אני מתה עליהם!

Dana Argamen

New member
את צוחקת עלי? כל יציאה שלהם קורעת../images/Emo6.gif

יש לך מסנ'\אייסי? אם כן אז תוסיפי אותי מותק [email protected] \ 421107907 ^ונדבר שם חח חפרנו פה =]

YuvalJones

New member
כנסי לויקיפדיה!

יש שם די הרבה ספויילרים על הספר השביעי. אני לא קראתי עדיין ולא רוצה לקרוא ת'ספויילרים..

הספר השבעי..

יצא בערך בחנוכה(בעברית) ועד אז אני לא אדע אם הארי מת או לא... ואני לא רוצא לדעת לפני אקרא שאני את הספר( אני שונאת כמגלים לי את הסוף....) גם בספרים וגם בסרטים!!

O0NoNi0O

New member
../images/Emo46.gif אמור להיות ../images/Emo7.gif

אוף תספיילרו לי אני כבר לא עומדת בזה!

1AnastaciA1

New member
לאאא אל תכתבו ספוילרים פה XD

למרות שאני יודעת מה קורה XD יש בנות שלא רוצות D:

O0NoNi0O

New member
לא רוצות שלא יקראו../images/Emo46.gif

אוף זאת העצבות על דמבלדור תתעלמו. דמבלדור 4 EVER!!!!!!!!!!!! אני פאקצה בהכחשה~

LironPoynter

New member
כדי להבין כמה ג'יי קיי מניאקית על זה שהיא

הרגה את אהמ;[ ואני לא אכתוב ספוילרים, אבל אני בהחלט עדיין בדיכאון מאז שסיימתי אותו

sweet shir

New member
אבל דמבלדור מת בספר ה-6. ../images/Emo12.gif

זה כבר לא ספויילר... חח ואם יש משהו מעבר לזה שהיא כתבה אל תגידו לי, לא נכנסתי להודעות שלה כדי לא להסתכן ולקרוא ספויילר לספר ה-7. ^__^

McFly rullz

New member
עוד ../images/Emo207.gif../images/Emo9.gif

נממ.. אנ נוראא נורראאא רוצה להתחיל ללמוד גיטרה... אז למישי מורה פרטית[רצוי אישה ולא איש..
]שנמצאת בסביבות-ת''א,פ''ת,רמתגן... אבל מורה טובה!חייח שתשלח לי מסר..או תגובה לניצלוש... תודה!

למעלה