ראש עיריית רעננה מתארח

פשוש88

New member
אז בשביל זה היה בלגן????

כל העיר השתגעה בשביל בית ספר שאינו מאושר בכלל ממשרד החינוך???? מישהו התחרפן בעירייה בגדול. אגב - מדוע מנהלת אגף החינוך, מיכל נגרי או משהו כזה לא עונה כאן על שאלות בנוגע לחינוך? איפה היא בכלל? מה - כבר העפו אותה?

אני מבקשת להימנע מסגנון ביטוי כזה

שאינו הולם את הפורום, אותך או את המעמד. מנהלת אגף החינוך ענתה כאן לשאלות גולשים לפני שבוע. פספסת. לגבי ה"מהומה" - העירייה לא חוללה כזו, אני מציעה שתפנה לאלו שעוררו אותה.

lul5

New member
ראש העיר מסדר לעצמו בוחרים דתיים ע"ח

ראש העיר מסדר לעצמו בוחרים דתיים על חשבון החינוך הממלכתי החילוני והוא זה שיצר את המהומה סביב תל"י כרגע הוא לא מזכיר שזיו שמור לתל"י בגלל שמשרד החינוך נמנע מלאשר מימון לבי"ס ב2005 אם זה נועד "לסדר" לתל"י מבנה

lul5

New member
תשובה מתוחכמת שכן כשילדי זיו יעברו למגד...

תל"י יפנו את מקומם ממגד למבנה הגדול של זיו, ויחכו שמשרד החינוך יתן להם אישור..בעצם למה לחכות? הרי העירייה מממנת להם בי"ס בגודל כפול מזה שיהיה לחינוך הממלכתי החילוני, שכן גודל בי"ס זיו כ10 דונם וגודל של מגד כ4 דונם. בנוסף תשקיע העירייה יותר ממליון שקלים לבניית אולם ספורט ו4 כיתות נוספות במגד, להכשיר את האיחוד עם ילדי זיו. בקיצור חופרי נותן תשובות מתחכמות שמסתירות את המציאות הנרקמת יותר ממליון שקלים כדי להכשיר לתל"י את מבנה בי"ס זיו. ולשכונת 2005 אין מספיק כסף לבניית גנים . ושלאאא יעבדוווווווו עלינווווווווווו!!!

lul5

New member
לסיכום תשובתו של חופרי

אם נסכם את תשובתו לגבי פרוק בי"ס זיו ונתינתו לחינוך הדתי של עמותת תל"י 1.ראש העיר לא ענה למה תל"י לא יכולים להשאר היכן שהם היום בבי"ס מגד 2.ראש העיר לא התיחס לטענות של חוסר שיוויון בסגירת בי"ס מהחינוך הממלכתי החילוני ונתינתו לחינוך הדתי הלא מוכר 3.ראש העיר לא התיחס לטענה שלמהלך כזה תהיה השפעה של הגירה שלילית של משפחות צעירות חילוניות וכניסה של משפחות צעירות דתיות דבר שיכל להפר את האיזון בין דתיים וחילונים באזור זיו מגד(שכן מתן מבנה גדול כ10 דונם קרי זיו יתן יתרון לחינוך הדתי הפרטי לעומת החינוך החילוני ממלכתי באותו אזור) 4.ראש העיר לא התיחס לעמדת משרד החינוךשמתנגדת לסגירת המבנה החדיש שצוטטה בשאלה, ובדבר דיחוי הקמת הבי"ס החדש ב2005 כתוצאה מכך. 5.ראש העיר אומר שהוא חסיד החינוך הממלכתי הציבורי ומתנגד לחינוך הלא מוכר כגון דמוקרטי ,סנטולוגי דתי חרדי ..וכ"ד ובפועל דוחק את החינוך הממלכתי הציבורי באזור דרום מזרח למבנה הקטן הישן והלא מצוייד ונותן את המבנה הגדול המצוייד והחדיש לחינוך של תל"י שעדיין ללא אישור משרד החינוך ולא מהחינוך הממלכתי הציבורי לבסוף איפה ההגיון ואל תגידו שמשהו בהתנהלות לא" מסריח" סליחה על הביטוי

סלח לי שאני מציינת זאת

אבל מדובר בפרשנות שלך ולא בדברים שאמר חופרי או משתמעים מדבריו. למשל, מעצם העובדה שהוא הצהיר בברור כי עובד בשת"פ עם משרד החינוך ואמר שאינו דן כעת בהקצאת כל מבנה שהוא לתל"י משום שלא אושרו כמוסד מוכר ע"י משרד החינוך, עולה שאין בסיס לסעיפים 1+2. סעיף 3 הוא ספקולציה ואף מהווה דמגוגיה, במידה רבה. סעיף 4 לא נכון (משרד החינוך לא מתנגד, הוא פשוט לא אישר עדיין בי"ס ב- 2005), אמירה של "דוחק לאיזור דרום מזרח" נכונה אולי לת"א, כאן - גם היא דמגוגיה. לגבי הצגת זיו כמבנה חדיש ומצוייד לעומת המבנה הישן והלא מצוייד של מגד - מאחר והעירייה שיפצה וממשיכה לשפץ ולבנות במגד ומאחר ומבחינת ציוד זה אינו נכון - הרי שהיא אמירה שקרית ומגמתית. תשמע - אני תושבת האיזור. מחלון ביתי רואים את מגד וילדי הופנו במקור לזיו, כך שבדקתי אותו לעומקו (בעקבות בדיקה זו החלטתי שרגלם לא תדרוך בו - וזה היה כבר לפני מס' שנים, הרבה לפני הקונפליקט הנוכחי). אני גם אשפית הטקסטים, כי זה אחד המקצועות שלי. כך שקשה לסובב אותי בטקסט מתחכם ורצוף הטעיות. ושתהיה שנה טובה.

lul5

New member
בואי נחזור לעובדות ולא להשמצות

1.ראש העיר לא ענה למה תל"י לא יכולים להשאר במגד ותלמידי מגד הממלכתיים יצתרפו לזיו למה לא ענה? 2.ראש העיר לא ענה למה כאשר ישנה מגמה של התחדשות וכניסה של משפחות צעירות חילוניות שהוא אמיתי אצלנו ברחוב נחנסו השנה בבנינים שסמוכים כ5 משפחות צעירות וחילוניות עם ילדים למה לא להקצות את המבנה הגדול והמצוייד(ועובדה היא ששטח בי"ס זיו עומד על כ10 דונם כולל 4 מגרשי כדור פינות משחק לכיתות הקטנות לובי מקורה למשחקים בימי החורף ואולם ספורט לעומת שטח מגד של כ4 דונם שנמצא כחלק ממתחם העירייה הכולל מגרש כדור אחד ללא אולם ספורט ללא שטח משחקים מקורה לימי החורף וללא מקלט תקני)כלומר להקצות לתושבי האזור את מבנה זיו.למה לא ענה על כך? 3 עובדה היא שהמכתב שקיבל ממשרד החינוך ושאותו ציטטטתי ומעקב את הבניה של בי"ס החדש ב2005 ותושבי האזור היו יכולים כבר היום ללמוד בבי"ס בשכונה אם חופרי לא היה פועל בניגוד לדעתם,נכון הוא אומר שפועל בשיתוף פעולה אבל רק אומר המכתב מוכיח אחרת.למה לא התיחס למכתב? אתן לך תמונת מצב עדכנית;בבי"ס זיו לומדים היום כ380 תלמידים מהחינוך הממלכתי חילוני בבי"ס מגד לומדים כ220 תלמידים המחינוך הממלכתי החילוני וכ260 תלמידים של החינוך הדתי של עמותת תל"י כאמור שטח בי"ס זיו כ10 דונם ושטח בי"ס מגד כ4 דונם אם תלמידי בי"ז זיו יאוחדו על התלמידים של החינוך הממלכתי הציבורי של מגד במבנה מגד אז יהיה צפוף כאשר ראש העיר לא התיחס לאן יועברו תלמידי החינוך הדתי של תל"י כמובן שהם יצאו ממבנה מגד למבנה המפונה של זיו ובכך יהנו מיתרון בתנאים ובציוד וימשכו לאזור את האוכלוסיה הדתית שמתאימה להשקפת עולמם וכל זאת ללא אישור ממשרד החינוך ובחסות ראש העיר צר לי חנה שאת למרות השקפתך למען החינוך החילונ יאת משמיצה את בי"ס זיו שוב משמועות רעות שמקורם בבי"ס מגד והורי תל"י שרוצים להכפיש את בי"ס זיו אבל עובדה שבאזור יש יותר תלמידים של החינוך החילוני בזיו מאשר במגד כך שההורים מצביעים ברגליים ואם פעם חשבתי שאת סתם תומכת בראש העיר היום אני בטוח! שאת מקבלת ממנו שכר על עבודתך כיועצת ומכוונת דעת קהל למענו!! רק חבל שאת לא מודה בזאת

קבלת גם קבלת תשובה

שמשמעותה ששאלותיך הן ספקולטיביות, על ביצה שלא נולדה, משום שלתל"י אין אישור מוסד ממילא. מה שרלוונטי זה הקמת בי"ס ב- 2005 ושיפוץ מגד. לגבי זיו - בדקתי בדיקה יסודית ביותר בזמנו, ובדיעבד - החשיפה למאבק ההורים מאשררת לי שלקחתי אז החלטה נכונה. הסיפא של דבריך הוא השמצה פרועה, ממש בחזקת לשון הרע כלפי, ואני שוב מתפעלת - בפעם השניה ביומיים - מהאומץ המפוקפק והאינטגריטי הירוד של מי שמעזים להוציא דיבת האחר/ת רעה כשהם מסתתרים בפחדנות ועליבות מאחורי ניק בדוי. גם אותך אני מזמינה לומר את אותם דברים תחת שמך המלא.

lul5

New member
ועמותת תל"י יקבלו 10 דונם של בי"ס זיו בחינם

אין טעם בויכוח בנינו גם אני מרגיש בר מזל שאת לא נמנת עם הורי הילדים מבי"ס זיו ומעניין איך היית מגיבה אם ראש העיר היה נותן את בי"ס ברטוב לתל"י בכל אופן זאת דעתי וגיבשתי אותה לאחר התבוננות ממושכת בתגובותייך כאשר מתנגדים למדיניות ראש העיר ולא חשוב באיזה נושא.

רעJJית

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהמקלדת!!!!!!!!!!!!!!

חבל שלא ראית את כל ההודעות שמחקה לי גברת מנהלת. ידה קלה על המחק כאשר מתנגדים למדיניות עיריית רעננה. ושיראו את זה מנהלי תפוז!!!!!!!!!!!!! וגם אני מרגישה ברת מזל שהיא לא נמנית עם הורי הילדים בבית הספר של ילדי
בטח גם את ההודעה הזו היא תמחק, מקווה שתצליח לראות את ההודעה טרם מעשה!

אני לא מוכנה שסגנון כזה יכנס לכאן

אם זה ימשך - גם אפשרות החסימה עומדת לרשותי. אם יש לך משהו קונסטרוקטיבי לומר, את מוזמנת. תגרנות לא תהיה כאן. תודה.

רעJJית

New member
מדוע אין אבטחה במגרשי הכדורגל בפארק../images/Emo35.gif

בשעות האימונים במהלך השבוע וכן במשחקי השבת, כשאנו מארחים קבוצות אחרות.

winter sunshine

New member
שאלה לראש העיר על הקו מתח גבוה

מה קורה עם הקו מתח גבוה? לא הבטיחו לפני שנתיים שמעבירים אותו? מה יהיה?!

לרעננית שלום - לגבי אבטחה במגרשי הכדורגל

המשחקים במגרשים שהזכרת מאושרים ע"י משטרת ישראל וסיירת הבטחון מסיירת במקום. כמו כן, הורי הילדים נוכחים ברובם במשחקים.

רעJJית

New member
אני המומה מהתגובה ומאד מאוכזבת

מעולם לא ראיתי במקום סיירת ביטחון!!!! כתוצאה מתשובתך.... אז בבתי ספר, מיותרים המאבטחים, כי יש מורים, אב בית, מזכירות ומנהלת. ובגנים מיותרים המאבטחים, כי אפשר לנעול את השערים. בכניסה לספרייה, המאבטחים מיותרים, כי מבוגרים מחליפים ספרים בספריית המבוגרים. שאמשיך???

קבלת תשובה מלאה

את לא אוהבת אותה - זו לא סיבה לגייס לטובתך ציניות שכזו ותוקפנות. יש לך ערעור על התשובה - תפני למשטרת ישראל, שהם אלו שמגדירים קריטריונים, ותבקשי בבקשה מנומקת לשנותם. לגבי הסיירת - לא הייתי ממהרת להשליך מחוסר אמון אישי למציאות. הם מסתובבים בקביעות בכל שכונה, אני מניחה שהם שם חלק מהזמן וקרוב מאוד ברובו. כתושבת - זה נראה לי יותר ממספק. מניסיון - הגעתם לכל קריאה ובקשה היא תוך שניות.

רעJJית

New member
../images/Emo41.gifחנה, אם היית קוראת ביסודיות את השאלה שלי

ואת התשובה של אדון חופרי, במקום להיות עסוקה בדברים אחרים (שאפרט לך אח"כ) היית מבחינה שמר חופרי לא ענה לשאלתי. שאלתי, למה אין אבטחה בימי חול (אימונים) ובשבת (משחקים) וחופרי ענה רק על זמן המשחקים, "אין אבטחה, כי ההורים נמצאים". עיריית רעננה ובתי התלמיד התאחדו, חוגי הכדורגל שייכים לעיריית רעננה, אנחנו משלמים תשלום חודשי של 260 ש"ח עבור חוג/אימוני הכדורגל לעיריית רעננה, מתקני האימונים בפארק שייכים לעיריית רעננה ועיריית רעננה צריכה לספק אבטחה לילדים שלנו, כפי שהיא מספקת אבטחה לילדייך שנמצאים בחוגים בבית ספר בר-טוב. מה שונים ילדייך מילדי? בנוסף, חופרי כתב תשובה (בשרשור הזה) בקשר להיטל הבטחון, לחבר פורום אחר, בזו הלשון: "לצערי, עדיין לא הגענו לימים בהם ניתן לוותר על השמירה על ילדינו במוסדות החינוך וברחבי העיר בכלל. לאחרונה - רק הגברנו את הסיורים בעיר על מנת לשפר את תחושת הבטחון של התושבים. לידיעתך, לא ניתן להשתמש בכספי אגרת השמירה לכל מטרה אחרת - אלא לשמירה וביטחון בלבד. התקציב מבוקר ע"י המשרד לבטחון פנים" מכאן אני מצפה שתהיה שמירה גם בחוגי הכדורגל במגרש האימונים בפארק.

אני מבינה לליבך

יע"ז, למדתי בימי חלדי ש"attitude" אינו מוביל לתוצאות. הצעתי לך איזו גישה לאמץ על מנת שתצאי אולי פחות "צודקת" ויותר "חכמה" - כלומר, עם תוצאות ביד. אם במקום "אני מצפה ש..." תאמצי גישה יותר קונסטרוקטיבית, אולי תהיה לך שמירה, ומבלי לאבד את הרצון הטוב ושיתוף הפעולה מצד המערכות המשרתות אותך. צריך ללמוד להיות לקוח/ה אפקטיבי/ת, לא פחות מאשר נותנ/ת שרות אפקטיבי/ת. זו עצתי לך. תרצי - תאמצי. לא תרצי - זה אינטרס שלך ותקדמי אותו כראות עיניך.

רעJJית

New member
למה אני צריכה לעשות פליק פלאק באויר,

סלטה ושפגאט, במקום לקבל תשובה ישירה, לשאלה - למה אין אבטחה באימוני הכדורגל במגרשי הכדורגל של העירייה בפארק
מצפה לתשובה פשוטה על שאלה פשוטה.

למעלה