ראש עיריית רעננה מתארח

כי החיים הם פוליטיים

הבחירה בלהיות לעולם צודקת, היא בחירה בפוטנציאל כישלונות גדול במיוחד. ככה זה עם בני אדם. כל אחת ובחירתה. כבר קבלת תשובה פשוטה לשאלה פשוטה - לא סופקת - עומדות 2 אסטרטגיות התמודדות לבחירתך. איזו מהן שתבחרי - שיהיה לך בהצלחה

Fair game

New member
שלום לראש העיר

השאלה שלי נוגעת לחדרי כושר שהעיריה מפעילה בלב הפארק ומטרו ווסט למה המחיר ככ יקר??210 בלב הפארק ו- 183 שח במטרו ווסט כשהמחיר כמעט כמו מחיר של חדר כושר פרטי וזה עוד בלי חוגים וכו שמציע הפרטי וגם חצי מהזמן החדר כושר סגור (בין 12-16) אני חושב שהמחיר צריך להיות יותר זול ונגיש לכל התושבים וגם לאלה שידם אינה משגת לטיפולך תודה ושנה טובה

הרשמה לחדרי הכושר העירוניים

שלום לך, היתרון המשמעותי ביותר של המועדונים העירוניים לעומת הפרטיים, הוא שאין צורך להתחייב בהם לשנה מראש וביטול המנוי אינו כרוך בעלות כלשהי. כמו כן, יש מחיר מיוחד לשימוש בחדר הכושר בבוקר (6-16), במחיר זול יותר - 167 ש"ח לחודש. במערכת העירונית קיימת ועדת הנחות, אליה יכול לפנות כל תושב שידו אינו משגת.

גני שעשועים וקקי של כלבים

שלום רב, בעיר ישנם הרבה גני שעשועים מושקעים ויפים אבל.... חבל שבפיניש האחרון לא השקיעו. לדוגמא הגן ברח' בורוכוב, ממש יפה שם, מתקנים יפיםם וחדשים יחסית, דשא יפה אבל לא מוצל וחבל.... רק בגלל זה איננו הולכים לשם. בנוסף, מן הראוי שאיזורי המתקנים יהיו מגודרים על מנת שכלבים/חתולים לא יגיעו לשם ויעשו את צרכיהם בחול באיזור בו הילדים משחקים. גן נוסף שהוא די מוזנח הוא זה שצמוד לעיריה. מן הראוי,בייחוד שאת בית העיריה משפצים, שישקיעו גם בגן השעועים הזה. המגלשה מחוררת, טינופת באיזור החולות איפה שהנדנדות ואפילו מזרק ראיתי שם פעם אחת... קצת פרחים וצמחיה לא יזיקו גם. בנוסף, עניין הקקי ברחובות מאד מטריד- אני רואה מנקה רח' שמטאטא אבל מה, את הקקי לא מרים (ברח' חנקין לפני מספר ימים). אני חושבת שכדאי שתהיה יותר אכיפה בעניין- כל הזמן צריכה להזהיר את הבת שלי בת ה-4 שתשים לב שלא תדרוך על קקי ולפתוח עיניים כדי לא לעבור עם העגלה של התינוק על איזו פצצה. זה לא נעים בכלל. חוץ מזה, תודה על ההקשבה ושנה טובה!

moco10

New member
מוסיף שבעיית צואת הכלבים

על מדרכות, מדשאות וגני שעשועים היא בעייה קבועה שאף פעם לא זכתה ולא זוכה לטיפול רציני (אכיפה, קנסות רציניים). אומנם יש שלטי אזהרה ומתקני שקיות אבל זה לא ממש עוזר בלי אכיפה.

שלום לך - בנושא הגנים והכלבים

בנושא הלכלוך שמשאירים אחריהם בעלי הכלבים, העירייה הציבה בעיר מתקנים לשקיות איסוף ("שקי-קקי"). בנוסף לכך פועלים פקחי העיריה באמצעי ענישה לאותם בעלי כלבים שנתפסים כשהם לא אוספים אחר כלביהם. בעניין ההצללות בגנים - העיריה מתקינה הצללה בגני המשחקים בהדרגה על פי תכנית. יחד עם זאת, נבחן את הגן הספציפי עליו הצבעת בבורוכוב.

בקשה ותודה

אדוני ראש העיר שלום ושנה טובה אנו קבוצת הורים לילדים בתיכון אוסטרובסקי רצינוי להודות לך ולעיריית רעננה מעומק ליבינו על הפרויקט הנפלא של ההכנה לפולין. ילדינו הלומדים בתיכון אוסטרובסקי יצאו באוגוסט למסע לפולין. ההכנה למסע נעשתה לאורך כל חופשת הקיץ והייתה מיוחדת במינה. הילדים יכלו לבחור במה להשתתף או בתיעוד חייהם של ניצולי שואה תושבי רעננה או לתעד את סיפור המשפחה שלהם או לתעד חללי צהל שנקראים נצר אחרון והכל באמצעות האינטרנט. הילדים יש לצין קבלו הנחיות מקצועיות ביותר למשל איך לערוך ראיון מקצועי או איך לחפש חומר באינטרנט בצורה נכונה. הבת שלי יחד עם חברתה זכתה לתעד סיפור של ניצולת שואה מרעננה. הניצולה שבעבר נתנה עדות ביד ושם אמרה לאחר שראתה את אתר האינטרנט שהקימו התלמידות כי אין להשוות את העדויות .העדות שנרשמה על ידי התלמידות -מקצועית . אנו ההורים התרגשנו יחד עם ילדינו הקיץ (היו כאלה שכתבו על המשפחות שלהם,חפשו תמונות שאלו שאלות והעלו מחדש נשכחות) אנו מבקשים באמצעותך להודות בחום לאורית מרכזת הפרויקט(בחורה בעלת נשמה..) שספרה לנו כי אתה בהיותך ראש אגף החינוך הבאת את הפרויקט המיוחד והערכי הזה לרעננה ועל כך התודות לך. והבקשה-פרויקטים נוספים שבצידם ערכים כל כך רבים. ולסיום ראינו כאן תשבחות לתיכונים אחרים בעיר וקיטורים על מצבו הפיזי של תיכון אוסטרובסקי. אנו הורים מרוצים ולא בטוח שנחליף קרמיקה וקירות חדשים בטוב הישן והערכי הזה ששמו תיכון אוסטרובסקי שנה טובה

תודה לך

התרגשתי לקרוא את דברייך החמים. אכן אני רואה חשיבות רבה במסע התלמידים לפולין ובפרוייקט נצר אחרון. אנו נמשיך ללוות את תלמידנו במסעם לפולין ובפרויקטים ערכיים חשובים דומים. כמנהלו לשעבר של תיכון אוסטרובסקי, אני גאה להיווכח כי הוא ממשיך להיות תיכון מצויין.

../images/Emo28.gifראש עיריית רעננה מתארח../images/Emo91.gif

עד לאחרונה, בוצעה מצוות המילה ללא מחשבה כמעט על ידי כל יהודי, דתי או חילוני. יוצר הסרט "ברית מילה", ארי ליבסקר, בוחן נקודות מבט שונות לגבי הטקס ומציג עדויות אישיות. הגולשים מוזמנים להציג לבמאי במהלך היום ומחר שאלות בפורום מוותרים על ברית מילה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=202&msgid=105248580
כרמית ספרא, דיאטנית קלינית, יונילוור תתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא החל משעה 19.30 ותשיב לשאלות בנושא ארוחת בוקר אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=132&msgid=105251102
ראש העיר של רעננה, מר נחום חופרי יתארח החל משעה 21.30 בפורום רעננה, יאחל שנה לגולשים וישוחח עמם על השנה הטובה ומרובת הפעולות שעברה על רעננה ועל התוכניות לזו שפתח הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1789&msgid=105106285
המצעד השנתי העברי של
תפוז אנשים
מה תעשה דנה אינטרנשנל? לאיזה מקום יגיעו סינרגיה? מה מתכננת מירי מסיקה? ומה עם מוש בן-ארי? המצעד השנתי העברי של
ופורום מצעדים אוטוטו כאן וזה הזמן להתחמם עם ניחושים!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=105289240
תפוז אנשים מזמינה אתכם למופע - "הקאמרית On The Wall"! 'הקאמרית On The Wall', מופע הקאלט של התזמורת הקאמרית הישראלית והגרסה הציונית למופע הרוק המושקע והפופולארי בכל הזמנים "PIink Floyd - The Wall" , הפתיע כהפקה הישראלית המצליחה ביותר של הקיץ. בעקבות ההצלחה חוזרת 'הקאמרית On The Wall' לסדרת מופעים נוספת. רוצים לזכות בכרטיס זוגי למופע? ענו על חמש שאלות פשוטות בפורום פינק פלויד ואולי תזכו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=105290493
תחרות גאים להשפיע אנו מזמינים אתכם להשתתף בתחרות "גאים להשפיע" ולספר לנו באמצעות סיפור, שיר או תמונה כיצד השפעתם לחיוב על דעתו של אדם אחר על הקהילה ההומו-לס-בי וטרנס. למה אתם מחכים? השתתפו עכשיו ואולי תזכו בפרס שווה במיוחד
! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=255&msgid=105087983
לכבוד ראש השנה: עשרות מתכוני שפים למנות מסורתיות וחדשות לערב החג http://www.tapuz.co.il/food/default.asp
תחרות מתכונים לראש השנה בערוץ האוכל ובפורומים באשכול אוכל http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=212&SID=104&InfoID=2038

califia

New member
ותעשו משהו גם עם הפקקים. זה הכל מההייטק

והגי'פים שלכם ! תעשו עוד מסלול במקום השלט שלכם או משהו.

supercellstorm

New member
מתפרץ לשרשור השאלות -לא תושב רעננה

אך רק רציתי להחמיא לאחת הערים השקטות והחמודות בארץ. מטופחת נקייה, אוהבת סביבה (לפחות ממה שאני מכיר) , ופארק רעננה פשוט מקום מדהים. :)

רעננה שלי, הגעתי מאילת לפני 12 שנה לעיר שהכי

קשובה לתושבים שלה. תמיד חזרו אלי תוך 24 שעות, או ששלחו לי S.M.S להגיד לי שהבעיה טופלה, ועוד הוסיפו: תודה על עירנותך! אני כל כך אוהבת את העיר שלי רעננה, ונהנת לגור פה כל כך, שאין בי שום רצון לחזור לאילת, (מה שלא קורה בדרך כלל לאילתים המקוריים)..... הדבר היחידי שמבאס אותי זה שמכירי הדירות בשחקים כולל גם שכירויות, (אנחנו שני אנשים עובדים, עם משכורת שווה) ועדיין לצערי לא יכולים לקנות בית ברעננה
, כולי תקווה שתהייה לך תשובה לכך..... תודה למוקד 107 על עזרתם הרבה לתושבים, תודה לעוזי כהן על איש העשיה שאתה, תודה לביילסקי שהביא את רעננה למה שהיא היום, ותודה לך חופרי על שאתה מנצח על הכל.

אהה, ויש לי בקשה אחת קטנה: בגן הציבורי: נחמיה

ברח' ההסתדרות הגן לא מוצל. כבר 4 שנים שאני מבקשת מצביקה וממיקי שיצלו שם והם תמיד מבטיחים: בתקציב של שנה הבאה..... בשנה האחרונה כרתו שם עצי אורן שגדלו עקום, והגן והילדים חשופים לשמש הקופחת. בקיץ המתקנים לוהטים. כולנו יודעים את ניזקי השמש וכולם מתריעים על כך, אבל מבחינת הצלת הגן- כלום לא נעשה
. בבקשה בבקשה הצלו את הגן הציבורי הזה כי הרבה ילדים קטנים באים לשם לשחק יום יום, (אפילו בד שחור או כחול של משתלות, שימתח מעץ לעץ) יכול להיות רעיון נפלא משהו כמו אוהל ענק..... תודה, ובברכת שנה טובה לך ולכל הצוות שעובד ימים כלילות על מנת שנהייה מרוצים

יו, למה דילגת על השאלה שלי לגביי הצלת גן

ציבורי נחמיה 5, שברח' ההסתדרות?
אשמח לשמוע תשובה,

R a c h e li

New member
../images/Emo127.gif

הגעתי לארץ ונחתתי לפני 10 שנים ברעננה כאם חד הורית ל 3 ילדים שחיים בעיר המתוקה הזו עדיין לא מדמיינת אפשרות של רכישה כאן ברעננה אוףףףףףףףףףףף זה עצוב וגם יקר
רחלי

דנידני

New member
קשה מאוד לחיות ברעננה בגלל הפקקים.

לפעמים 2 דקות יציאה מהבית וכבר עומדים בפקק ארוך שמשתרך עד היציאה מרעננה, לא כיף גדול.

למעלה