ראש עיריית רעננה מתארח

lul5

New member
למה לא מקדמים את כביש 531

כביש 531 מתוכנן כבר 13 שנים כולם ידעו עליו וביקשו אותו ועדיין אני חושב שהעיר זקוקה לכביש שיוציא את הפקקים מאחוזה למה אני צריך להתקע 30 דקות רק כדי לצאת מהעיר לכיוון הרצליה בבוקר ושלא לדבר על לחצות את צומת רעננה לכיוון כ"ס או הוד השרון למה אתה בעתירות שונות לבתי משפט תוקע את המשך בניית הכביש אתה הרי יודע שבמדינות אחרות בונים מנהרות כדי לחצות הרים או מכשולים ולא סתם נחנסים לתוך האדמה ובטח לא עם רכבת שצריכה משטח אחיד וישר מה שאתה עושה לדעתי יקבור את בניית הכביש ל13 שנים נוספות כי כרגע למע"צ יש כסף מחר אף אחד לא יודע מה יהיה

כביש 531 בהחלט יהווה פתרון

אולם, אני פועל בשיתוף פעולה עם ראש עיריית הרצליה הגב' יעל גרמן, על מנת שהכביש יסלל באופן הנכון ביותר מבחינת השמירה על בריאות התושבים.

ברוך הבא, ראש העיר רעננה, נחום חופרי ../images/Emo140.gif

האירוח עם ראש העיר מתחיל עכשיו. אני מודה לראש העיר על שהגיע - למרות מצוקת העיתים (המוני הרמות כוסית לכבוד השנה החדשה במגבלת זמן בלתי אפשרית) על מנת להתארח כאן ולענות לכל שאלותינו. נתחיל להתייחס בשיטתיות לשאלות - סבלנותכם תתקבל בברכה
מה שלא ייענה (כי יש ה-מ-ו-ן - ותודה לכולכם/ן על השאלות
) - יקבל מענה בימים הקרובים. חנה.

לציבור גולשי הפורום

אני מודה לכם על השאלות הענייניות ומקווה שתשובותי סיפקו את השואלים. הזרקור שאתם מכוונים אל נושאים החשובים לכם, מסייע לי למצוא פתרונות ראויים לרווחת תושבי העיר. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל עובדי עיריית רעננה ולחברי במועצת העיר, על העבודה המאומצת בפיתוח וטיפוח עירינו. אנו נמשיך בדרך זו. אני מאחל לכל תושבי העיר ולאורחיה שנה טובה ושלווה.

רעJJית

New member
אז זהו, שהן ממש לא סיפקו את השואלים

אנא התייחס לתגובות שלנו, במעלה השרשור.

לכל הגולשות והגולשים

ראש העיר ישב עימנו כשעתיים, בשעה שהיא הרבה מעבר לשעת עבודה סבירה, וענה לשאלות רבות. אני אעבור על השרשור בקפידה ואם יש משהו שלא נענה עדיין, אבקש לגביו תשובה. ראש העיר הביע נכונות לתת מענה גם אחרי האירוח, לשאלות שלא הספיק לענות להן.

lul5

New member
חנה כל הכבוד על היוזמה והסדר !

חנה למרות שאני לרוב לא מסכים עם דעותיך וסגנונך ברצוני להודות לך על היוזמה לארוח ראש העיר ובהזדמנות זו גם לאחל לך ולמשפחתך שנה טובה .שנה של בריאות טובה, אושר והצלחה.

רעJJית

New member
אז אני באמת אשמח לקבל תשובה על השאלה שלי

למה אין מאבטחים במגרשי האימונים (כדורגל) בפארק רעננה במהלך השבוע בשעות האימונים וכן במשחקים בסופי השבוע

כפי שציינתי - קבלת תשובה מלאה

את לא אוהבת אותה. הייתי מתנסחת אחרת. למשל - מה יביא את העירייה לשנות את ההחלטה ואיך אני (רעננית) יכולה לסייע בכך?. הגישה הקנטרנית והכעוסה הזו מובנת לי, אבל היא לא יוצרת מציאות טובה יותר. להיפך.

תודה רבה לראש העיר, מר נחום חופרי

אני מודה לך, בשמי ובשם גולשי וגולשות הפורום, ומאחלת לך שנה טובה ושנת עשייה פורייה למען העיר ולהגשמת תכניותיך עבורנו, כולנו. איחולי חג שמח ושנה טובה גם לעובדי ועובדות העיריה ולכל העושים במלאכה. תודה אישית למר חופרי על שלקח את הזמן וישב בתשומת לב מלאה ובעיון רב לקרוא, לבחון, לחשוב ולתת מענה כמעט לכל שאלה שעלתה כאן. חנה בית הלחמי.

היו על זה הרבה דיונים....

זו בחירתו של ראש העיר, והיא נכונה בעיני. הוא ראש העיר, שכוללת גם את מנגנון העירייה. המנכ"ל הוא המנהל התפעולי של העירייה, לא ראש העיר. דיקדוקית, שתי ההגדרות נכונות. אני מאוד אוהבת את בחירתו של חופרי להיקרא "ראש העיר". סמלית, יש בה מימד של מנהיגות.

ההגדרה שלך ממש לא נכונה !!!

הוא לא מנהיג של תושבי העיר. הוא נבחר באופן דמוקרטי לעמוד בראש גוף מנהלי שנותן שרותים לתושבי העיר. הגוף המנהלי - העיריה - הוא גוף חשוב ומכובד ביותר, וכן גם ראש העיריה העומד בראשו.

נומנום

New member
יול"א עם 37 ילדים

שלום, אשמח אם תוכל לקדם כמה שניתן את נושא היול"א בגן לוטוס. היול"א מונה 37 ילדים מגן לוטוס ומגן תלמים אשר מצטרפים במהלך היום. משיחה עם מדור החינוך נאמר כי מנסים להביא גננת לגן תלמים אבל הדבר לוקח זמן... אשמח לזרז זאת... בנתיים ילדינו סובלים. תודה

califia

New member
יפתח פארק רעננה לתושבי כפ"ס!!! לאלת

ר ובחינם!!! שנים מיישרים לנו עם שופל את המטר וחצי פארק. ועוד אין לנו אגם להשיט בו תותי עץ רקובים. קצנו בהיותנו אחותכם הצולעת. אתם יכולים להרשות לעצמכם לסבסד לנו את זה. בחיאת. נכון שלא הנובו רישים בנובורישננה קמצנים רצח? אני בטוחה שרק מהמיסים שאתם לוקחים מאלפרון וחבר מרעיו אתם יכולים לסבסד לנו עץ תות או שניים. לכפ"ס אין אפילו כסף למים להשקייה פשוט. עצי תות עץ צורכים הרבה מים. בינתיים אני מתעלקת על הוד השרון. קרוב יותר מזה בכפ"ס.

למעלה