אוקי אז... יום ראשון ../images/Emo6.gif
טרלהלהלהלהלה איזה יום נורא
טוב אז קודם כל ה
שאלה היומית: היום הכי כפי של השבוע הוא שני או רביעי. כי יום שני הוא יום מגמה ויום רביעי זה היום הכי קצר ובד"כ יש לי בו המון מצב רוח
ורציתי להגיד שאני יודעת שאני ממש מעט בפורום בזמן האחרון אבל זאתי תקופה ממש לחוצה בשבילי... אני ממש אוהבת את הפורום ואת האנשים(למקרה שיש פה כמה בנים
) שפה ואני מקווה שיהיה מפגש בקרוב שאני סוף סוף אוכל לבוא אליו! ואני גם ממש ממש אוהבת את מקפליי
חעחע טוב אז עכשיו זה היום שלי : בדרך כלל ביום ראשון אני מתחילה בשעה 3 (ב-9:10) אבל החליטו להוסיף לי שעתיים ראשונות תקשורת והתייבשתי היום בכיתה בזמן שאני כמעט נרדמת. אחרי זה היה שיעור ספרות שהיה דווקא סבבה ואז התחילו לי כאבים בקרסול
ולא יכולתי ללכת בכלל
ואז בהספקה הגדולה כולם דיברו כזה על הישרדות ושגיא עף (אני אוהבת אותו
) ואז גילתי ש"חברה" שלי זאתי ששיקרה לי ולכל החברות
שהיא חזרה לבית ספר וש-2 חברות טובות שלי חזרו לדבר איתה אחרי שהן אמרו כזה:"כן אנחנו לא נסלח לה בלה בלה בלה בלה" וכל כך לא אכפת לה שאני לא מדברת איתה! היא אפילו לא ניסתה לדבר איתי
מצידי שתקפוץ לי אני לא מתכוונת לרדוף אחריה
(היא עשתה באמת משהו נורא) ואז לא הלכתי לשיעור ספורט כי:1)כאבה לי הרגל,2)היה לי מבחן בלשון היום ורציתי לעבור על החומר לפני המבחן. ואז שיעור אנגלית שקיבלתי 71 על אנסין וחיבור
ואז המבחן שהלך .... אה... לא משהו :-S ואז שיעור תנ"ך יופי היה יום הולדת למישהו מהכיתה אתמול והוא הביא עוגת שוקולד ואני בדיאטה ואכלתי אותהההההההההההההההההההה
ותכננתי לרוץ היום אבל אני חוזרת הביתה ופתאום אני מגלה שלא רק שאני לא יכולה ללכת,אני גם לא יכולה לרוץץץץץץץץץ! נוראאאאאאאאא! כבר יומיים ברצף שאני לא רצה
אני צריכה 5 פעמים בשבוע ... והדבר היחידי שהיה טוב היום זה... 93 במבחן בהיסטוריה +6 נקודות בונוס
סליחה על ההתבכיינות...