יום ראשון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifטל כנסי לפה עכשיו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אוקיי, נמאס לי. לא מזה שאת מתלוננת
מזה שאת מתלוננת, כשאת אחת הילדות היפות שפגשתי
תקשיבי אני באמת לא משקרת לך, כי פגשתי בנות יפות ומכוערות ואני אומרת את האמת לאנשים, ואת ילדה מדהימה
את ילדה יפה, וחוץ מזה שהתספורת הזאת הולמת אותך, את יפהפייה טבעי אז תרגעי את עצמך ואת התחת שלך [
] כי אין לך מה לדאוג בכלל. מי שדואגת פה מכיעור יתר זאת אני אז ששששששששששששששששששששש

butbut

New member
../images/Emo126.gifלכולם היא תגיב חוץ מלי ../images/Emo69.gif

התעלמות מוחלטת מתגובתי.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאת ראית אותי ביום טוב../images/Emo70.gif

גם כן טוב .......................
יש לך ולכל סביבתך מזל שאתן לא רואות אותי ביום יום XD רק עלמה ניחנה במזל רע זה XD

adiozery101

New member
חח זה ממש יפה !!

עם היה לי שעיר כמו שלך הייתי מאושרת P: נ.ב מאיפה לך כ"כ הרבה תמונות של מקפליי חחח (על הדלתת)

talosh1234

New member
מאנגליה XD

חח יש משלוחים בארץ דרך "עולם הירחונים" נראלי =O 40 שקל לעיתון אבל .. קחי בחשבון, הוא ממש יקר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקובי זה ממש יפה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Dirty wings2

New member
היה לי יום קשה בהתחלה../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אבל אז הבנתי דברים חדשים על החיים חח זה קצת נשמע מוזר,אבל זה יום מאוד משמעותי מבחנתי,כי בואו נגיד שהתחלתי חיים חדשים
יום מקסים ממה שנשאר ממנו חח!

JuSt My LuCk

New member
אוקי אז... יום ראשון ../images/Emo6.gif

טרלהלהלהלהלה איזה יום נורא
טוב אז קודם כל השאלה היומית: היום הכי כפי של השבוע הוא שני או רביעי. כי יום שני הוא יום מגמה ויום רביעי זה היום הכי קצר ובד"כ יש לי בו המון מצב רוח
ורציתי להגיד שאני יודעת שאני ממש מעט בפורום בזמן האחרון אבל זאתי תקופה ממש לחוצה בשבילי... אני ממש אוהבת את הפורום ואת האנשים(למקרה שיש פה כמה בנים
) שפה ואני מקווה שיהיה מפגש בקרוב שאני סוף סוף אוכל לבוא אליו! ואני גם ממש ממש אוהבת את מקפליי
חעחע טוב אז עכשיו זה היום שלי : בדרך כלל ביום ראשון אני מתחילה בשעה 3 (ב-9:10) אבל החליטו להוסיף לי שעתיים ראשונות תקשורת והתייבשתי היום בכיתה בזמן שאני כמעט נרדמת. אחרי זה היה שיעור ספרות שהיה דווקא סבבה ואז התחילו לי כאבים בקרסול
ולא יכולתי ללכת בכלל
ואז בהספקה הגדולה כולם דיברו כזה על הישרדות ושגיא עף (אני אוהבת אותו
) ואז גילתי ש"חברה" שלי זאתי ששיקרה לי ולכל החברות
שהיא חזרה לבית ספר וש-2 חברות טובות שלי חזרו לדבר איתה אחרי שהן אמרו כזה:"כן אנחנו לא נסלח לה בלה בלה בלה בלה" וכל כך לא אכפת לה שאני לא מדברת איתה! היא אפילו לא ניסתה לדבר איתי
מצידי שתקפוץ לי אני לא מתכוונת לרדוף אחריה
(היא עשתה באמת משהו נורא) ואז לא הלכתי לשיעור ספורט כי:1)כאבה לי הרגל,2)היה לי מבחן בלשון היום ורציתי לעבור על החומר לפני המבחן. ואז שיעור אנגלית שקיבלתי 71 על אנסין וחיבור
ואז המבחן שהלך .... אה... לא משהו :-S ואז שיעור תנ"ך יופי היה יום הולדת למישהו מהכיתה אתמול והוא הביא עוגת שוקולד ואני בדיאטה ואכלתי אותהההההההההההההההההההה
ותכננתי לרוץ היום אבל אני חוזרת הביתה ופתאום אני מגלה שלא רק שאני לא יכולה ללכת,אני גם לא יכולה לרוץץץץץץץץץ! נוראאאאאאאאא! כבר יומיים ברצף שאני לא רצה
אני צריכה 5 פעמים בשבוע ... והדבר היחידי שהיה טוב היום זה... 93 במבחן בהיסטוריה +6 נקודות בונוס
סליחה על ההתבכיינות...

butbut

New member
../images/Emo126.gifאם תדברי איתה אני יהרוג אותך!!

XDD נמאס לי שאנשים סביבי לא מקיימים את מה שהם אומרים. לפעמים צריך לדעת שלא מוותרים! לפעמים צריך לאנשים שטעו להבין שהם טעו! XD :] אני ילדה של גאווה- אין מה לעשות.

JuSt My LuCk

New member
חחח ../images/Emo24.gif

אל תדאגי במקרה הזה אני לא מתכוונת לדבר איתה,לפחות לא עד שהיא תבוא לדבר איתי.

oFka7

New member
אוי...../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

לא רציתי ללכת לבצפר היום[סיבה אישית] וידעתי שאמא לא תסכים, אז בכוונה לא שאלתי אותה י אז פשוט נשארתי בחדר עד שכולם הלכו מהבית[חחחחחח וכשעוד שכבתי במיטה אבא נכנס לחדר שלי ופחדתי שהוא יראה אותי, והוא בכלל לא שם לב!
] אז החלטתי שעד 14:00 אני נשארת בחדר שלי כדי שאני לא אעשה בלגן שיידעו שנארתי בבית, אז נרדמתי בדיוק עד 14:00
חחח אז עשיתי הכל שייראה כאילו הייתי בבצפר, זרקתי את התיק על הרצפה..לבשתי חולצת בצפר
.. טוב אז עברו שעתיים ועדיין אף אחד לא בא...ואז אבא שלי הגיע, ושאל אותי "איך היה בבצפר?" אז אמרתי שבסדר הוא אפילו לא שם לב בבוקר XD ואז אמא שלי ואח שלי הגיעו [וכנראה שאח שלי אמר לאמא שלי שלא הייתי בהסעה בבוקר או משו] אז היא שאלה אותי אם לא הייתי בבצפר אז אמרתי שכן...והיא לא אמרה משהו מיוחד
כאילו היא יודעת את הסיבה שלא הלכתי לבצפר....וזהו [אל תחשבו שאני שונאת בצפר ואני אנשור או משו
אני אוהבת דווקא ללמוד..
]

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifחחח איך הצלחת?!

בחיים לא הייתי מחזיקה מעמד בלי לאכול משו עד שתיים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo153.gif../images/Emo215.gifנו אין לי כותרת ../images/Emo3.gif

היום החלטתי שזה יהיה בזבוז ללכת לבצפר. הייתי אמורה להתחיל ב-10:45 אבל לא היה ספורט אז זה עבר ל-12:35, ואחרי זה היה אמור להיות שעה אזרחות ו-3 שעות מת', אבל בגלל שהיו למורות ישיבות אז זה הפך לשעה-שעתיים. החלטתי שזה בזבוז וכל עוד אמא לא בבית כדי לשבת לי הוריד ולהכריח אותי ללכת, נצלתי את ההזדמנות להישאר בבית. קמתי רק ב-11 והתחלתי לעבוד על הפרוג'קט באנגלית על מק שעכשיו סופסוף אני כבר בשלבי סיום
לא חשבתי שזה יקח כ"כ הרבה זמן! ואמא חזרה מטורקיה בצהריים
והביאה ג'קט עור מדהיםם שאפילו אני החלטתי שאני אגנוב לה מדי פעם ^^ וחרשתי בכמויות על POD של טנשיוס
ולסיום, הלכתי לעשות גבות בכאב רב >< והיום נעלם לו. גרייט. והפעם אני אזכור לענות על השאלה!
תשובה יומית יום כיפי? אני חושבת יום שבת חחח או יום שישי כי זה ציפייה ליום שבת.. חחח כל עוד לא לראות את הבצפר ליום אחד ויום שלם שבו אני יכולה לעשות.. אממ.. כלום! XDD ~עצלנות מטורפת~

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifPOD../images/Emo99.gif XDD אני ממש כמוך

שבוע שעבר היו לי ימים ללא אמא בבית בשעות הבוקר אז הרשיתי לעצמי להשאר בבית XDDD גבות! אני עדיין לא עשיתי.. [אפעם
] אני חייבת לעשות כבר חחחחחחח XD יעני טוב שנזכרתי חחח

למעלה