יום רביעי-להיזהר מעגבניות

דנושש XD

New member
מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוו,אם תוכלי להעלות מתי שהוא תמונה [אם זה אצלך] אני אשמח..

Maddie

New member
אורט ביאליק?../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

אפשר לשאול אותך כמה שאלות?

Maddie

New member
הייתה לך מורה למתמטיקה בשם עדה?../images/Emo185.gif

עדה לוי
ובקשר לשאלה השנייה. נזכרתי שזה כבר לא משנהXD

Maddie

New member
יש מצב היא שינתה ת'שם?../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

יש לי מורה חדשה בבצפר, שבאה מביאליק, והיא מורה למתמטקיה >< אז חשבתי *שורק* לא לחשוב הרבה הא?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאוה, לא יודעת ../images/Emo6.gif איפה את גרה?

מעניין באמת מיזאת, אני אשאל XDD

Maddie

New member
יקנעם../images/Emo163.gif../images/Emo185.gif

נראה לי רק שרון ואופקה יודעות איפה זה XD

Maddie

New member
../images/Emo6.gifהיא הייתה מורה רעה../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

היא צעקה עליי בלי שעשיתי כלום

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיך תמיד מורות בהריון../images/Emo35.gifכל המורות בבצפר

שלנו בהריון ואז הן יולדות ושוב נכנסות להריחון
דווקא הטובות לא הרעות
חכי חכי שמורה לערבית שליתלד כבר אינ אעשה מסיבה מטורפת
איזה טיול מצחיק זה נמע"-D אני מחכה לציטוטים במקוויקנד

lovemcfly2

New member
יום רביעי - חרא של יום!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif

היום שלי היה נוראי!!! בתחילת היום כמעט פספסתי את ההסעה לבצפר שלי... אחרי זה התיישבתי בכיתה ליד משהי שאני לא סובלת,
והמורה צרחה עליי כי אותה ילדה לא הפסיקה לבלבל לי את השכל!!!!!
ואז אחרי הפסקת 10 המורה לביולוגיה נכנסה לכיתה שלי והיא קראה לי (מסתבר שלא הגעתי באיזה יום שהיה בו מבחן...) והייתי צריכה לעשות מבחן בלי ללמודדד!!!!
אני בטוח אקבל איזה חמישים או משהו... ורבתי עם חברה טובה שלי והיא לא מדברת איתי...
והמורה לספורט צרחה עליי... והכי גרוע זה שחזרתי הביתה וקבלתי מכתב מהבצפר על כמה יחידות אני עושה בחשבון, חשבתי שאני עושה 4 או 5 כי קבלתי 85 בתעודה, אני כולי פותחת את המעטפה מאושרת ומה אני מגלה?!!?!?!! 3 יחידותתתת!!!! המורה נותנת לי לעשות רק שלוש יחידותת!!!!!! וכמובן שההורים שלי ששואפים שאני אעשה חמש יחידות בכל הבגרויות התעצבנו עליי ואמרו לי שאני לא מתאמצת מספיק!! אתן קולטוותתת?!? אני לא מתאמצת מספיק אני כל היום עושה תרגיליםם!! יש לי מורה פרטית פעם בשבוע אני מתקדמת מעל החומר של הכיתה ואני לא מתאמצת מספיקקק?!!!?! ואחי הקטן לא היה מוכן לתת לי נשיקה והוא כמעט שבר לי את האףף!!!! בכל מקרה זה היה היום הכי נוראי בחיי |הולכת להתאבד עכשיו אני חושבת שאני אשאיר את הגז דלוק| ובקשר לשאלה... הדבר הכי נורא שקרה לי בטיול שנתי זה שהרגל נתקעה לי בדבר הזה מברזל שחוסם בהמות ונקעתי אותה... אני מקווה שלפחות היום שלכם היה נחמד... נועם.

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

=\ לכולם יש גאלה ימי-תחת, אבל בסוף הם עוברים
יש לי אלץ ציטוטי-כאפה להביא לך עכשיו לעידוד, כי אני וחברה שלי חיפשנו ציטוט לצ'ופר בוקר והכל היה:THE SUN ALWAYS RISE AFTER THE DARKEST HOUR XD מקווה שזה עוזר

AlmA XP

New member
יום נחמד ^^ ומצחיק XDD../images/Emo6.gif

קמתי בבוקר ירדתי למטה לקחתי ראש 1 התאכזבתי שאין שומדבר על מקפליי אבל היה סאן אוף דורק בתשחץ!! XDDD איך צחקתי XDD בבית ספר היה ממש מצחיק
שיגעתי לאנשים את השכל XDD ויצרתי יצירת אומנות בשיעור גאוגרפיה
ואז הייתי בחוגים וגמרתי עבודה שאני עובדת עליה כבר חודש בערך
יצא נחמד ^^ ועכשיו אני מחכה שאבא שלי ילך לעבודה כדי שאני אוכל להכין לי מה שאני רוצה לאכול XDD בקשר לשאלה
לא היה משהו מיוחד... חוצמזה שחברות דפקו אותי אז ישנתי על ספה מתקלפת שהייתה מין כמה כריות מחוברות, והם נפרדו ובסוף יצא שישנתי רק על הברזלים : \ והיה מרק אפונה שנראה כמו האוכל שאוכלים בכלא XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif גם אני ככה עם האוכל חחחחחח

מחכה עד שאמא תלך או תירדם XDD איזה ציור יפה!!

AlmA XP

New member
תודה ../images/Emo9.gif ואני בדרך כלל מתעצלת ומחכה שההורים--

שלי יכינו לי, אבל כל יום רביעי הם לא בבית אז אני יכולה לאכול מה שבא לי XDDDD

kelly7i

New member
זהו גם אני מחכה שאמא תיעלם מהסביבהXDDD

אי אפשר להיות במטבח שהיא שם!

בקשר לשאלה היומית- אני לא יכולה לא לספר למרות

שכולם (טוב, כל מי שקרא ת'פיקארי שלי) יודעים על זה--- בטיול השנתי של י"ב היינו במפון כדי לעזור לצפון להשתקם מהמלחמה וכל זה... קיצר, אז היינו ביום השני של הטיול באיזו מערה... זה היה ביום אבל היה חושך מינימום מכת חושך... המערה חשה מצריים.. עכשיו המחנכת שלי הלכה לפניי והיא פחדה ליפול אז אמרתי לה- עזבי תני לי ללכת לפנייך, עדיף שאני איפול. עכשיו, אני קצת קלאסטרופובית.. אבל ממש קצת.... ואיכשהו נפלתי והברך שלי פגעה בדיוק בסלע בינוני שהיה ם והיא נדפקה ממש חזק... מזלי שהיינו קרובים ליציאה, פשוט קמתי וצלעתי ליציאה... הברך ממש כאבה. קיצר, אחר כך הייתי צריכה להשתין, אז הלכתי קצת אחורה בשביל הנטוש... אני מתכופפת כדי להוריד מכנסיים ולהשתין ופשוט נפלתי על התחת כי הברך שלי לא יכולה הייתה להחזיק אותי.... ומאז.. כל פעם כשקר..... מוות בברך ><' וצריכה תחבושת אלסטית ללחוץ על השריר או הגיד או וואטאבר ......

למעלה