יום רביעי - חרא של יום!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif
היום שלי היה נוראי!!! בתחילת היום כמעט פספסתי את ההסעה לבצפר שלי... אחרי זה התיישבתי בכיתה ליד משהי שאני לא סובלת,
והמורה צרחה עליי כי אותה ילדה לא הפסיקה לבלבל לי את השכל!!!!!
ואז אחרי הפסקת 10 המורה לביולוגיה נכנסה לכיתה שלי והיא קראה לי (מסתבר שלא הגעתי באיזה יום שהיה בו מבחן...) והייתי צריכה לעשות מבחן בלי ללמודדד!!!!
אני בטוח אקבל איזה חמישים או משהו... ורבתי עם חברה טובה שלי והיא לא מדברת איתי...
והמורה לספורט צרחה עליי... והכי גרוע זה שחזרתי הביתה וקבלתי מכתב מהבצפר על כמה יחידות אני עושה בחשבון, חשבתי שאני עושה 4 או 5 כי קבלתי 85 בתעודה, אני כולי פותחת את המעטפה מאושרת ומה אני מגלה?!!?!?!!
3 יחידותתתת!!!! המורה נותנת לי לעשות רק שלוש יחידותת!!!!!! וכמובן שההורים שלי ששואפים שאני אעשה חמש יחידות בכל הבגרויות התעצבנו עליי ואמרו לי שאני לא מתאמצת מספיק!!
אתן קולטוותתת?!? אני לא מתאמצת מספיק אני כל היום עושה תרגיליםם!! יש לי מורה פרטית פעם בשבוע אני מתקדמת מעל החומר של הכיתה ואני לא מתאמצת מספיקקק?!!!?! ואחי הקטן לא היה מוכן לתת לי נשיקה והוא כמעט שבר לי את האףף!!!! בכל מקרה זה היה היום הכי נוראי בחיי |הולכת להתאבד עכשיו אני חושבת שאני אשאיר את הגז דלוק| ובקשר לשאלה... הדבר הכי נורא שקרה לי בטיול שנתי זה שהרגל נתקעה לי בדבר הזה מברזל שחוסם בהמות ונקעתי אותה... אני מקווה שלפחות היום שלכם היה נחמד... נועם.