יום רביעי-להיזהר מעגבניות

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifיום רע...../images/Emo69.gif

סתם לא.. היום היה לנו מין בוקר כיתה אמור היה להיות באנגלית..אבל המורה היתה חולה אז עשינו לבדנו... ושיחקנו כזה אמת או חובה[לא היו שאלות מענינות,כולן היו בנותXD] אבל חברות שלי התקשרו לאחד שהנני אהמ...
ואני לא אמרתי להן כלוום>< ואני מפחדת שהוא ידע איכשו>< לא משנה ואז התשחחרתי כי היה לי רופא שיניים והו שם לי גומי מלמעלה ללמטה וזה מעצבן...>< >< >< וסתם עכשיו נאי מאושרת משום סיבהXD אולי כי מצליח לי במת'... והסיוט שלי?!
שנה שעברה יצאנו לטיול שנתי בחורף,וכל המסלול היה בוץ,וגשם והחלקנו כל שניה וראינו פרה מתה במסלול-__- והאכסניה היתה זוועה...>< XDזהו...ערב טווווווב ד''א ראיתם ראש?!?!!? מוליליישן על השערררררררררררררררררררררר

DoLi it is Me

New member
פרה מתה במסלול:../images/Emo7.gif? ../images/Emo2.gif

שמע ישראל הייתי מתה ביחד איתה הייתי מקבל את הטראומה של החיים שלי אם הייתי רואה את זה!! אני חולה על פרות

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDאיככ זה היה מגעיל...ומסכנה=[

היו עליה מלא זבובים... ובכללל כל הדרך היה קקי של פרות-____-" איכ אני אפסיק להגעיל..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום יבש ו...מגעיל../images/Emo35.gif ><"

בעקרון בבצפר לא היה משהו מיוחד, חוץ מזה שגיליתי כמה שאני ל-א אוהבת את המחנכת שלי- וזה לא כמו שאתם חושבים היא נותנת הרבה שיעורי בית, היא מפגרת או כל סיבה נפוצה אחרת ... היא פשוט מפלה , ולא מתייחסת אליי או אל השאלות שלי בכלל ואני לא מבינה כלום בשיעורים שלה כי אני מצביעה כל השיעור והיא רואה שאני מצביעה או שואלת שאלה ולא מתייחסת ><" וחוץ מזה הייתי בשני חוגים היום והיה נחמד למרות שגם שם המורה בקושי התייחסה אליי היום ולא יכולתי לרקוד בגלל החיסון שעשו לי לפני 3 ימים והיד ממש כואב אז רקדתי רק עם יד אחת וזה נראה ממש ממש ממש מפגר ><" בכל מקרה, שום דבר מעניין, מרגש או משמח מתרחש לי כרגע בחיים. אפילו החברות כבר לא משמחות אותי ... הלוואי שיעברו 20 שנה אבל שיקרה משהו, חיים חדשים ............................... בינתיים אני מוכנה להסתפק בזה שנגיע לאפריל- למפגש פורום ... בכל מקרה בטח אפחת לא תקרא את זה אבל לא נורא ...
יעל.

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif היא באמת מפלה ><

אבל זה לא אישי, יום אחד היא תחמיא לך על הצעיף או על החולצה, ויום אחר היא תוציא אותך החוצה כי מחקת

rachel malasa

New member
שלי ^^פעם ראשונה ^^

אממ... תכלס היה די משעמם.. שעה ראשונה כימיה, כל שנייה פחדתי שהמורה הדובי הזאת תקרא לי ללוח, כי היא עושה כל שיעור בוחן ל- תלמידות על הלוח, אבל בנס היא לא קראה לי.. :O שעה שנייה, ספורט, היה נחמד, היינו עם כדורסל ובאמצע השיעור התפןצץ לחברה שלי הכדורסל ^^ זה היה אשכרה כמו בסרטים XDDDDDD יאו מסכנה ...!! שעה שלישית,- לא זוכרת... חחח... רביעית....תורה...! גם משעמם!!!!!! חמישית.....נראה לי ביולוגיה [נכון דורה?><] המורה לא הגיעה הויום שישית-אוכל- שביעית.......עם המחנכת שלי.....שיעור משנה=\ שמינית- המשך השיעור... נרדמתי בו.....זה היה כזה כיף! הרגשה אילעית ! XDDDDDDDDDD תשיעית -לשון...>< המורה המעצבנת הזאת...נמאס לי כבר מהחפיצ חפיצ שמחיץ!!! זהו..יום די מבאס בסה"כ :)) אממ ובקשר לשאלה היומיתת :
לא זכור שקרתה לי פדיחה... או שבעצם כמעט שכחתי את המצלמה הדיגיטלית של אבא שלי, על סלע בזמן שהייתה הפסקה בדרך.....>< מזל שחברה לי הזכירה לי שהיא שם.. זהו. :)) -שמתי לב שיש לי הרבה נקודות בהודעה שלי XDDDDDDDD-

DoLi it is Me

New member
כןן יווו התפוצץ לנו הכדורסל בשיעור והוא עוד

היה אמור להיות אצללליי ביד! בסוף חברה שלי וויתרה לי והביאה לי א תהכדור שלה XD פתאום כשזה יש פיצווץץ חזקקקק כולנו נבהלנו ואני כזה ישר קלטתי שזה כדורסל ושאלתי כזה "מזה איזה כדור היתפוצץ??" זה היה מצחיק XD

michalie XD

New member
יום רביעי שלייייייייייי ../images/Emo163.gif

טוב שום שיעור כמעט ולא היה משעמם רק בגלל שהכיתה שלי היא הכיתה הכי מופרעת בשיכבה אעאעאע אני אספר בקצרה מה שקרה היום... שיעור 1 היסטוריה - המורה הייתה ניראה לי על סמים
. היא פשוט הייתה כזאת מאושרת אז זה היה מוזר לראות אותה ככה (כל הכבוד תמשיכי כך
) והיא דיברה כל מיני שטויות. שיעור 2 - מורשת - היה מצחיק למרות שאני לא זוכרת מה היה אבל אני זוכרת שהיה מצחיק. וקיבלתי 70
אני לא מסתדרת עם מורשת וזה בכלל לא מענייין!@#$#$@#$% שעתיים מדעים - היה חצי משעמם חצי לא. החלק המשעמם - המורהדיברה איתנו על פרוטונים ואטומים, לא ממש הקשבתי למרות שיש לי בקרוב מבחן כמעט נירדמתי. מדעים זה מקצוע משעמם החלק הלא משעמם - יש לי חברה בשם עדן ואחת בשם נופר אז עדן (היא ילדה של דווקא) הוציאה את הנעל של נופר מהרגל שלה ואז הן התחילו לזרוק אחת על השניה ניירות והמורה העיוורת שלי לא קלטה כלום ואני רק מתפקעת מצחוק וכל פעם שהיא הסתכלה עליי לא יכלתי שלא לצחוק לה בפנים. הלכנו לראות ניסוי אז קיפצתי בלי סוף בגלל הקור (הם בצפר של חסכנים) והמורה רצתה להעיף אותי! ובקשר לשאלה: הלכנו בנגב ,היינו במצדה וירדנו בשביל הנחש (שנה שעברה) היה לי פיפי והייתי צריכה לעשות בין השיחיםםם
וזהו נ.ב

MelMcFly

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif

אני שונאת מורשת ומדעים זה כ"כ משעמם
זה מה שקרה לי השנה בטיול , היינו באמצע שום מקום ונאלצתי לעשות בשיחים

michalie XD

New member
XDDDDD

נכון
את מי זה מעניין מדעים ומורשת וגם מה זה עוזר בחיים לדעת את זה? אני לא רוצה להיות מדענית או משהו. בגלל זה לפעמים אני שונאת טיולים שנתיים את צריכה לעשות בשיחים ומפחדת שאיזה עקרבב/נחש/משהו לא ידוע יבוא ויאכל לך את התחת

TomiSh XD

New member
דיי אל תפחידו אותיי

עוד שבועיים יש לי טיול לשםםם חחחח יואו אני ימות
לעשות פיפי בשיחים
זה רק מה שחסר לי..

michalie XD

New member
XDDDD

תיזהרי שלא יעקוץ אותך עקרב או נחש בתוחעססס XD סתם אבל היה סך הכל כיף ואל תסתכלי למטההה שאת יורדת או עולה (וואטאבר) אבל ברצינות אם הילדים מהכיתה שלך מצחיקים חמודים וכו' יהיה לך כיף אם לא אז לא

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני מתה על השביל הזה! אחד השבילים

הכיפיים!@ XD

michalie XD

New member
גם אנייי!@#!$

הוא ארוך ולא רוצה להיגמר! כדי לגמור אותו מהר אני רצתי

למעלה