מקוויקנד

../images/Emo58.gif ציטוטים../images/Emo70.gif D:

שיר השבוע של מקפליי: Hypnotise
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - Losing you Busted - 3000 years Busted - Sleeping with the light on Avril Lavigne - Anything but ordinary Sum 41 - The hell song Simple Plan - Don't wanna thing about you Simple Plan – Your love is a lie Simple Plan – Save you Good Charlotte – Festival song
להקת השבוע: סימפל פלאן,סאם 41,באסטד
אלבום השבוע: Sum 41 - All killer no filler
קליפ השבוע: Simple Plan - Don't wanna think about you
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הכניסה את האולסטאר הלבנות והמושלמות שלי לכביסה עם שטיח,והם יצאו צהובות!!!!11187*^&%
אופפפפ
לא נורא,היא הבטיחה לי חדשות X DD כי אני כלכך התעצבנתי עלייה
משהו ששימח:
משהו שעיצב: האולסטאר
ציטוט השבוע: אני לילדה: "יש לך שקל?" הילדה: "לא." אני: "ו-2?" XDDDDD חברה שלי: "יש לי אף כזה גדול!!
אני רוצה אף כמו שלך!" אני: "לא אין לך אף גדול!!! מה את רוצה? יש לך אף ממש יפה" חברה שלי: "כן ממש! אפשר לדחוף לבפנים תרמוס!" XDDDDD המורה אמרה לנו שב10 דק' האחרונות של השיעור,יש לה בשבילנו הפתעהD: וכולם כזה מתכוננים לסוכריות או משהו XDDDD ואז היא הביאה איזה תלמיד חנאג' שירצה לנו בערבית |: אז היא אמרה "חמודים,הפתעה זה לא רק סוכריות ושקיות הפתעה!" ילד מהכיתה: "נכון! זה גם במבה!!!" XDDDDDDD המורה למדע: "שיט,צילמתי את המבחן לא מספיק פעמים,שנייה אני הולכת לצלם" אני: "המורה,עזבי,אני מוותרת,למה שתתרוצצי סתם? חבל" XDD אני ואבא שלי היינו בהום סנטר,ושמענו שיחה כזאת: האיש: "את סתם קונה שטויות!!!" האישה: "לטעמי זה לא שטויות!" האיש: "לטעמי זה שטויות!" ואבא שלי כזה אמר לי "תראי איך בסוף הטעם שלה ייקבע!" XDDD היינו בסיור,וחברה שלי כולה עצבנית היא צועקת: "לאן הביאו אותי?!!?!? לאן!? לעזה!! הביאו אותי לעזה!! סעמכ! אפילו עזה יותר טוב!!!" אבא שלי נכנס לחדר שלי: אבא: "אולי נקרא לך חופי?" אני: "מה?! מאיפה הבאת את זה?
" אבא: "קיצור של חופרת" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [אני לא חופרת
באמת.] ~אני וחברה א' [אופיר
]- מדברות בצעקות~ חברה ב': "אופיר!!! למה את צועקת?!!" אופיר: "כי... אני זונה!!!" X D אני: "נכון! היא הייתה אצלי אתמול בערב |גבות|" אופיר: "שיר, אתמול זאת לא הייתי אני,
זאת הייתה סבטלנה. אני הייתי חולה
" אני: ~מתפוצצת~ XDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Busted - Sleeping with the light on
תמונת השבוע:

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gifסושי|XDDDDDDD סבטלנה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

YoureMyHeroine

New member
נו

שיר השבוע של מקפליי: חח שיר השבוע לא של מקפליי: Noises- You Me At Six My Heart- Paramore זה אחד השירים הכי מושלמים. להקת השבוע: הממ. הרבה. ברינג מי דה הורייזן, פארמור, אה דיי טו ריממבר, הייסט דה דיי, מדינה לייק, אול טיים לאו אלבום השבוע: המ קליפ השבוע: it's high tide baby של the blackout תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טיטאניק משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ. המורה למתמטיקה נראה לי משהו ששימח: ממ השבוע עצמו היה שכונה משהו שעיצב: נה ציטוט השבוע: "אבל דייייייייייייייייי!!!!!!!!!!11111" מתנגן בראש / בפלייליסט: The Beach- All Time Low תמונת השבוע: אולי המושלם שלי

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי:THNL,UMBERELLA,TCFC,SG,TG,TRNNANY
שיר השבוע לא של מקפליי: LAST TRAIN HOME WONDERWALL HERO(ספיידרמן סטייל
) WE ARE HALO
להקת השבוע: מקפלייייייייי
אלבום השבוע: אמממ... אין
קליפ השבוע:|סגדש| ממ......הקליפ של סימפלפלאן אהבתי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ג'ונו, לא רק בלונדינית,איש הפח,טיטניק
,סקופ ו...זהו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה מטוטמטמת
משהו ששימח: החיים יפים
-סתם יש לי מצב רוח סוף סוף-
משהו שעיצב: ממממממממ לא יודעת
ציטוט השבוע: מממ דווקא היו לי הרבה
אמממ... המורה ללשון:"ולמרות שלא הכנתם שיעורי בית ולמרות שלא הודעתם לי לפני השיעור ולמרות שאתם לא הייתם בסדר מי תמיד טועה?" הכיתה:"המורה...." ------------------------- ציטוט יפה מספר שאני קוראת: "הכול קרה במשך 4 חודשים בלבד,משכה של עונה אחץ.נערה אחת חלפה מהעולם הזה בטרם זמנה.אל מול 6 מיליארד בני אדם זה ודאי מאורע פעוט.אבל איני נמצא היכן שנמצאים 6 מילארד בני האדם האלה.אני נמצא במקום שאליו זורמים הרגשות הנלווים אל מותו של אדם אחד.זה מהקום שבו אני נמצא."
מתנגן בראש / בפלייליסט: Teenagag dirtbeg
תמונת השבוע:תמונה 1

JuSt My LuCk

New member
לא זה מ"אהבה זועקת בלב העולם"

ספר מהממממממממממממם הכותרת נשמעת קיטשית אבל הספר ממש לא כזה

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifהרבה ציטוטים ויום עצוב, מאוד עצוב

שיר השבוע של מקפליי: אממ.. IBOK
שיר השבוע לא של מקפליי: Long Beach Dub Allstars - Sunny Hours Plain White T's - Beautiful Girls
להקת השבוע: האחים ג'ונס
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בחירות או לא להיות.. ממש אהבתי את הסרט הזה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הן ><" והמסן שלי שהחליט להתפגר סופית סופנית
משהו ששימח: יום חמישי מגניב עם האמריקאים.. הם מכירות את מקפליי! *אושרגדול*
משהו שעיצב: ראיין שלי
הוא עיוור! אני ברוב כישרוני סגרתי עליו את הדלת של המכונית והוא עיוור זמנית! |סיפורדופרבוהו| [המבין יבין, ולא נראלי שיש הרבה]
ציטוט השבוע: יש הרבה!! [לא כולם יצחיקו כלכך הרבה הם היו מצחיקים באותו הרגע] #בסיור של"ח שהינו איפה ליד הים והחברה שלי מנסה להפגין את חוכמתה# היא: זה ים, ים עשוי ממים, הצבע של הים הוא כחול חברה אחרת שלי: אבל בישראל הוא ירוק #מדברת עם חברה שלי על ילדים עברים באפריקה-היא מפגינה את הידע שלה בג"ג# אני: את יודעת שמקפליי היו באוגנדה ועזרו לילדים הרעבים באפריקה היא: רגע, אוגנדה זה באפריקה אני: לא ידעת? איפה חשבת שזה? היא: לא יודעת, איפשהו ליד קנדה אני: למה אני היחידה שמקשיבה בשיעורים, ובכל זאת אני נכשלת #המורה לביולוגיה בתגובה לילד מפריע# המורה: אני אגיד אותך ליורם! [יורם הוא המחנך שלי] #בשיעור איסלאם, המורה בתגובה לילדה מפריע# המורה: יעל צאי החוצה, תהיה יחד עם עידו, שחקו יחד מחבואים, תופסת, דג מלוח, 3 מקלות, חמור קופץ #אני וחברות שלי מדברות על הסרט שראינו שבשיעור איסלאם# א': לאיש שבסרט קוראים מודי, זה לא אמור להיות קיצור של מחמוד? ב': אבל אמרו ששם המשפחה שלו זה מחמודי, זה קוראים לא מחמוד מחמודי א': מודי מחמודי #המחנך שלי בשיעור חינוך מפגין ידע רחב על האמריקאים# המחנך: אני יודעת איך זה העם האמריקאי, הם יושבים במעגל ומספרים הכל אני לחברה שלי: הוא רואה יותר מידי שנות ה-70 #חזרתי מחדר אוכל עם קליפת בננה, אז חשבתי על התיאוריה# אני: אם אני אזרוק אחורה את קליפת הבננה, מישהו יפול? #ההפסקה הכי מצחיקה בעולם בחדר האוכל# *מקרה מ'ס 1* חברה שלי: חשבת פעם.. אני: לא [זה היה כלכך דורש ><"] *מקרה מ'ס 2* חברה שלי: איך אומרים להפוך לסלט? אני: להסטלט? *מקרה מ'ס 3-המלפפונים בחדר האוכל
זה לא ממש ציטוט אבל רק בחדר האוכל שלנו אפשר למצוא מלפפונים בגודל ענקי כזה, הם מכונים "הלמפפונים שך מוסינזון" [הבצפר שלי]*
מתנגן בראש / בפלייליסט: Arctic Monkeys - Teddy Pickers
תמונת השבוע: יש לי כמה.. הראשון
המלפפונים של מוסינזון, האמצעי זה של מוסינזון

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifתמונה שנייה../images/Emo27.gif

הכיתה שלי עשתה למורה שלנו לספרות.. אין לי מושג למה אבל זה ממש הצחיקה אותי

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gifסושי|תמונה שלישית../images/Emo27.gif

תמונה שלי מבצפר.. יצאתי חמודה ^^

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifתמונה רביעית../images/Emo27.gif

ידיד אמריקאי חמוד שלי, קוראים לו מייסון.. הוא יצא כלכך ילד בן 8 בתמונה הזאת

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifתמונה חמישית../images/Emo27.gif

הצמיד המאגניב שאני עשיתי לעצמי ^^ תמיד כפתורים

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifתומנה שישית../images/Emo27.gif

הדלת של החדר שלי מבפנים

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifתמונה שביעית../images/Emo27.gif

וגם תמונה אחרונה
הריק שמעל המיטה שלי.. אני צריכה עוד פוסטרים ><" ועוד משהו קטנטן.. מלכה
מי שתקרא את כל הציטוטים שלי ><" נ.ב- נא להתעלם מהתמונה של עצמי שיש לי על הקיר, היא מגעילה, ישנה ומהבת מצווה. איכס

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יצאתי כאפה עם התגובה לכל תמונה><

לאב יה.

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifXDDDD../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לאביו2

Maddie

New member
O: מניאקית לא מרשים לי../images/Emo7.gif../images/Emo185.gif

אז יש לי על הארון, דפים שהדפסתי ועוד פוסטר מעפן מראש 1

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifחח, אמא שלי לא מרשה לי על הקיר וכל

פעם היא אומרת לי להוריד.. אבל אני לא מורידה

Maddie

New member
אחותי מלשינה עליי כל הזמן../images/Emo185.gif

"אימא! נוי שמה על הארון פוסטרים של מקפליי!!!" ובחשאי היא ממזמזת את התמונות של דני
וכל פעם שהיא מלשינה עליי, אימא שלי לא אומרת לי כלום על הפרנציפ כי אחותי הלשינהXD

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifXDDDDDDD

לי אין אחות שיכולה להלשין ^^ כי היא בת 27 וגרה בפלורידה

למעלה