ש י ר ווו ש
New member
../images/Emo58.gif ציטוטים../images/Emo70.gif D:
שיר השבוע של מקפליי: Hypnotise
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - Losing you Busted - 3000 years Busted - Sleeping with the light on Avril Lavigne - Anything but ordinary Sum 41 - The hell song Simple Plan - Don't wanna thing about you Simple Plan – Your love is a lie Simple Plan – Save you Good Charlotte – Festival song
להקת השבוע: סימפל פלאן,סאם 41,באסטד
אלבום השבוע: Sum 41 - All killer no filler
קליפ השבוע: Simple Plan - Don't wanna think about you
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הכניסה את האולסטאר הלבנות והמושלמות שלי לכביסה עם שטיח,והם יצאו צהובות!!!!11187*^&%
אופפפפ
לא נורא,היא הבטיחה לי חדשות X DD כי אני כלכך התעצבנתי עלייה
משהו ששימח:
משהו שעיצב: האולסטאר
ציטוט השבוע: אני לילדה: "יש לך שקל?" הילדה: "לא." אני: "ו-2?" XDDDDD חברה שלי: "יש לי אף כזה גדול!!
אני רוצה אף כמו שלך!" אני: "לא אין לך אף גדול!!! מה את רוצה? יש לך אף ממש יפה" חברה שלי: "כן ממש! אפשר לדחוף לבפנים תרמוס!" XDDDDD המורה אמרה לנו שב10 דק' האחרונות של השיעור,יש לה בשבילנו הפתעהD: וכולם כזה מתכוננים לסוכריות או משהו XDDDD ואז היא הביאה איזה תלמיד חנאג' שירצה לנו בערבית |: אז היא אמרה "חמודים,הפתעה זה לא רק סוכריות ושקיות הפתעה!" ילד מהכיתה: "נכון! זה גם במבה!!!" XDDDDDDD המורה למדע: "שיט,צילמתי את המבחן לא מספיק פעמים,שנייה אני הולכת לצלם" אני: "המורה,עזבי,אני מוותרת,למה שתתרוצצי סתם? חבל" XDD אני ואבא שלי היינו בהום סנטר,ושמענו שיחה כזאת: האיש: "את סתם קונה שטויות!!!" האישה: "לטעמי זה לא שטויות!" האיש: "לטעמי זה שטויות!" ואבא שלי כזה אמר לי "תראי איך בסוף הטעם שלה ייקבע!" XDDD היינו בסיור,וחברה שלי כולה עצבנית היא צועקת: "לאן הביאו אותי?!!?!? לאן!? לעזה!! הביאו אותי לעזה!! סעמכ! אפילו עזה יותר טוב!!!" אבא שלי נכנס לחדר שלי: אבא: "אולי נקרא לך חופי?" אני: "מה?! מאיפה הבאת את זה?
" אבא: "קיצור של חופרת" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [אני לא חופרת
באמת.] ~אני וחברה א' [אופיר
]- מדברות בצעקות~ חברה ב': "אופיר!!! למה את צועקת?!!" אופיר: "כי... אני זונה!!!" X D אני: "נכון! היא הייתה אצלי אתמול בערב |גבות|" אופיר: "שיר, אתמול זאת לא הייתי אני,
זאת הייתה סבטלנה. אני הייתי חולה
" אני: ~מתפוצצת~ XDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Busted - Sleeping with the light on
תמונת השבוע: