מקוויקנד

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרור כבר יודעת על החתונה המשותפת? XDDDDDDDDD וסורי שלא שלחתי לך ת'דף (שיצא מושי מושלם!) המחשב שלי התרפן (כמו שראית שכתבתי שם
) זאקזאקזאקזאקזאקזאקזאקזאקזאקזאקזאקזאק את לא מבינה פשו כמה חפרנו עליו (אני וחברה שלי, שהיא ידידה שלו) כל השבוע, כזה כל פעם שאני רואה אותה "זאקזאקזאקזאק" הוא הסתפר!!!!! :| חחחחחחחחחחחחחחחח היום אמרתי לאמא שלי שיש שמועות שמנהל שלי גיי, והיא אמרה לי ללכת אליו עם דגל גאווה, לרקוד סביבו ולשיר לו "אני תומכת בך!! אני שוחרת זכויות הקהילה ההומולסבית!!" חחחחחח זה מוכר לי , כבר סיפרת לי על זה נכון? ~אני כזאת סנילית~

sweet shir

New member
חחחחח שאלה טובה, לא זוכרת אם יידעתי אותה. XDD

"שכתבתי שם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ~תתעלמי~ איכ הוא הסתפר?! ואיך הוא נראה עכשיו?! O_O ישמצב שסיפרתי לך וזה מועתק משיחה איתך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL או שזה היה עם אורטל ושלחתי לך אז.. לודעתXD

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עם הציטוטים

Yu vi

New member
טרילהלליי../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly&V- Chills in the evening Not Alone She Left Me Unsaid Things Ultraviolet The Ballad Of Paul K Seven Weeks Until The Summer I Wanna Hold You Ghostbusters (Motion In The Ocean Tour) Surf Medley (Motion In The Ocean Tour) Top Gear Blues
שיר השבוע לא של מקפליי: Addicted- Kelly Clarkson The bird and the worm- The Used
Anna-Molly- Incubus We Apologise For Nothing- Fightstar Paint Your Target- Fightstar The diary of jane- Breaking Benjamin End up like this- SOD The white one is a evil- Elliot Minor Knights Of Cydonia- Muse Starlight- Muse Can't take my eyes off of you- Muse Me against the worls- Simple Plan Wake me up when september ends- Green Day Shine- Take That Scream- Tokio Hotel 3am- Busted Who's David- Busted
להקת השבוע: McFly, Busted
אלבום השבוע: Room On The 3rd Floor- McFly A Present For Everyone- Busted
קליפ השבוע: Starlight- Muse
Who's David- Busted
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות, רומיאו אי חולייטה, הישרדות, הדוגמניות, שעה של ווסטלייף בהיטס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אימא. כלכךךךךךךךךךךךךך המבחן בפיזיקה שהיה היום X:
משהו ששימח: קניתי תיק חדש! D: ושתי חולצות חדשות 88 בתנך בלי להיתכונן. וישמצב שה75 שקיבלתי באנגלית לא נכון ויעלו לי תציון ^_^
משהו שעיצב: שוב פעם שמתי לב לעובדה שאני חסרת בגדים. אני צריכה שופינג דחוף :/ בוהו
ציטוט השבוע: אין. בעצם יש, אבל זה דברים שמצחיקים באותו רגע. ~חהחהח בריייל. כמה מקום יש ב35GB?~ אקסדי
מתנגן בראש / בפלייליסט: Unaffected- Hoobastank
ועכשיו Paint Your Target- Fightstar
תמונת השבוע: השבוע שמרתי מיליון תמונות של דאגי אימו ^_^ חמודי. 3>

Yu vi

New member
../images/Emo85.gifתמונה||../images/Emo85.gif

התיק החדש שלי ^_^

purple floyd

New member
אני כמעט מתפחדת שאני מכירה אותך |סנוב|

מזה טוקיו הוטל?
יש לך מזל שאת כפרה

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo85.gif

אזמה?!
ישלהם 3 שירים דווקא אחלה. <: את השאר אני ממש לא אוהבת XD כפרעלייך נוש

Yu vi

New member
../images/Emo85.gifתמונה |||../images/Emo85.gif

התמונה הזאת קורעת אותי! XDDD אבל הוא כזה פשושי פה!

Charley XD

New member
אני לא יודעת מי יותר כאפה

הארי, דאגי או את ששומעת טוקיו XDDDDDD (ובואי לא נשכח אותי) מזל שאני מחבבת אותך
דיי כל פעם אני מסתכלת על התמונה ומתה מחדש XD

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo85.gif

גמני עדיין לא הצלחתי לחשוב מי יותר כאפה XDDDDD היי, אבל השיר הזה של טוקיו ממש יפה! XD ^_^

Charley XD

New member
אהה אל תגני על עצמך עכשיו XD

מה הדבר הבא ? שתגידי שטום/ביל כי אין לי מושג מי זה מי לא נראה כמו דמות שברחה ממלך האריות ? אני לא יודעת אני לא אוהבת את המוזיקה שלהם ><" ניסיתי .. לא עבד חחח אני עדין מנסה לברר מי יותר כאפה אבל לא הולך לי XD כל פעם שאני מסתכלת על התמונה אני מתחילה לצחוק XD

N e r d y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif XDDDDDDD

מה עובר לו על השיניים בתמונה?!??!

Sharon Kez

New member
יובליייי

מאיפה התיק? חח הוא ממש ממש יפה. תתחדשי. <: את קולטת שעדיין לא שמעתי את כל השירים ששלחת לי?
זה פאקינג יקח מאה שנה! XDDD גם לי היה מבחן כושל ביותר בפיזיקה חח צרת רבים חצי נחמה
....נקווה שיהיה טוב חחח D:

Yu vi

New member
שרונייי3>../images/Emo85.gif

התיק מאיזושהי חנות מעפנה שמצאתי <: חחחחחחחחחחחחח הגיע הזמן שתתחילי לשמוע אותם כי בסוף לא יהיה לך זמן, עם הכמויות של השיריםן! XD חחחחחחח כה גמני מקווה שיהיה טוב בפיזיקה. זה המבחן הראשון שלי השנה בזה
בלע.
D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמוד'טה! זה היה ג'יגה אחדXDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שמעי סקטע מטורף.

שתינו השתמשנו ב
. אני חושבת שזה מטורף. יואואואווא כפרעלייך.
XD

Bleed for Me

New member
I should know better than to touch

the fire twice But I'm thinking maybe, yeah maybe you're mine שיר השבוע של מקפליי: --- שיר השבוע לא של מקפליי: האלבומים של וואן נייט אונלי,קלי קלארקסון וקארי אנדרווד.. Tal Bachman - Aeroplane Kate Voegele - No Good Snow Patrol - How To Be Dead Within Temptation - All I Need. Matt Corby- Bittersweet Symphony ferras - hollywoods not america להקת השבוע:eek:ne night only אלבום השבוע: מיי דצמבר של קלי קליפ השבוע: ריהאנה וקלאקסונס עושים אמברלה בבריטס וקארי אנדרווד וקית' אורבן עושים Umbrella בהופעה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי,אמריקן איידול ציטוט השבוע:^ בתכלס, זה לא ציטוט אבל זה הרג אותי, אתמול הייתי עם הרל"ש (=ראש לשכה,הקצין שלנו) בחדר הכספות שהוא מול הלשכה והטלפון בלשכה צלצל ואחרי 2 צלצולים היה כזה חצי צלצול ואז זה הפסיק אז הרל"ש כזה עושה "..שלום??..."
זה היה כזה קורע, כאילו למה נראה לך שענית פתאום לטלפון! חחח..טוב, לא משנה
מתנגן בראש / בפלייליסט:Kelly Clarkson - Maybe תמונת השבוע:--> פתאוםמצאתי את זה,מהטילוש השנתי שהיה לי באיזה כתה יא', חברה שלי צלמה בפאלפון את הפוסטר שהיה אז בראש 1 בעיתון פוסטרים ששני ידידים שלנו החזיקו ואני צילמתי את הפאלפון שלה
..אחח הנוסטלגיה..

למעלה