נראה לי שיש לי אותך דווקא אם לא תגידי אני אשלח לך מסר ...
L Little McMickey New member 22/2/08 #107 ../images/Emo28.gifאיכככככככככככ איזה תמונההההההה XDDDDDDD סתםסתם XDD זה נראה דווקא די... סקסי כזה.. מחרמן פאק שיט! מיקי מה קרה לך?! אלה 2 בנים!! XDDDDDDDD סקסים! הציטוטים XDD את חולה, רציני.... XDD
../images/Emo28.gifאיכככככככככככ איזה תמונההההההה XDDDDDDD סתםסתם XDD זה נראה דווקא די... סקסי כזה.. מחרמן פאק שיט! מיקי מה קרה לך?! אלה 2 בנים!! XDDDDDDDD סקסים! הציטוטים XDD את חולה, רציני.... XDD
S sweet shir New member 23/2/08 #193 חחחחחחחחחחחחחחחחח חסר לך אם היית רציניתXD בהרור שזה מחרמן, זה שני בנים חתיכים. מה יש בזה לא לאהוב? <<: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמ, כן... יש האומרים.
חחחחחחחחחחחחחחחחח חסר לך אם היית רציניתXD בהרור שזה מחרמן, זה שני בנים חתיכים. מה יש בזה לא לאהוב? <<: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמ, כן... יש האומרים.
Y Yu vi New member 22/2/08 #110 הוו גאד זאק&זאק../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif סחמודיייייייייים ^_^ חחחחחחחחחחחח ואני לא אעבור ציטוט ציטוט ואגיד שהוא מצחיק. כי הכל קורע XD אבל זה- אני: "אבא שלך גנן?" מישהי: "לא." אני: "חבל, לא היה מזיק לך קצת גיזום." XDDDDDDDDDDDDDD בואנה שיר, החוכמה שופעת ממך D: כפרעליך. 3>
הוו גאד זאק&זאק../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif סחמודיייייייייים ^_^ חחחחחחחחחחחח ואני לא אעבור ציטוט ציטוט ואגיד שהוא מצחיק. כי הכל קורע XD אבל זה- אני: "אבא שלך גנן?" מישהי: "לא." אני: "חבל, לא היה מזיק לך קצת גיזום." XDDDDDDDDDDDDDD בואנה שיר, החוכמה שופעת ממך D: כפרעליך. 3>
L Lex 1 New member 23/2/08 #195 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD בידור אז אולוויז. באסטד עשו קאבר לטריביוט של טנשיוס? ~מבולבלת~ בא לך להעלות פריטי פליזוש..?
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD בידור אז אולוויז. באסטד עשו קאבר לטריביוט של טנשיוס? ~מבולבלת~ בא לך להעלות פריטי פליזוש..?
S sweet shir New member 23/2/08 #203 חחחחחחחחחחחחחחח <<: כן, גם אני הייתי מופתעת! O: ~מעלה~ http://www.sendspace.com/file/8i6at7 זה לא ממש קאבר, זה יותר... 'היינו שיכורים והקלטנו משהו'.
חחחחחחחחחחחחחחח <<: כן, גם אני הייתי מופתעת! O: ~מעלה~ http://www.sendspace.com/file/8i6at7 זה לא ממש קאבר, זה יותר... 'היינו שיכורים והקלטנו משהו'.
L Lex 1 New member 23/2/08 #208 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDD קרעת אותי. ../images/Emo11.gif תנקס :]
L Little McMickey New member 23/2/08 #215 ../images/Emo28.gifבאמת לא הבנתי איפה השירXDD הם לא שרו בכלל
B baril New member 23/2/08 #205 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהאחרון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואו די קרעת אותי גיזום עאלק ~מתה~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהאחרון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואו די קרעת אותי גיזום עאלק ~מתה~
ג גילולית New member 23/2/08 #220 ../images/Emo205.gifאסי וגורי../images/Emo47.gifאני רואה את המופע שלהם פעם בחודש בויאודי XD
S sweet shir New member 23/2/08 #225 יש בויאודי??! OO: למה לא ידעתי מזה?! כמה זה עולה? חחחחחחחחחחחחחחחח
B baril New member 23/2/08 #270 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבוקר טוב אליהו ../images/Emo6.gif זה עולה 10 שקל
J just orr New member 23/2/08 #240 חחחחח אהבתי את מה שכתבו עלייך בספר מחזור ../images/Emo6.gif והשיחה שלך עם דרור?!?!! לא חשבתי שזה עד כדי כך! XDDDDDDDDDD אממ... בלו? ברטיני ספירס? חחחחחחחחחחחחחח ואני שמחה בשבילך שהעבירו אותך למזרחנות ^__^
חחחחח אהבתי את מה שכתבו עלייך בספר מחזור ../images/Emo6.gif והשיחה שלך עם דרור?!?!! לא חשבתי שזה עד כדי כך! XDDDDDDDDDD אממ... בלו? ברטיני ספירס? חחחחחחחחחחחחחח ואני שמחה בשבילך שהעבירו אותך למזרחנות ^__^
S sweet shir New member 24/2/08 #387 אמרתי לך!!! XDDDD בלו ובריטני שולטים! פעם באתי אל נסטיה ושמענו מלא מלא מלא בלו ובריטניXD ישלנו ת'דיסקים המקוריים XDDDDD לי של בריט בריט ולה של בלו. ~מושפלות~ תודה! D:
אמרתי לך!!! XDDDD בלו ובריטני שולטים! פעם באתי אל נסטיה ושמענו מלא מלא מלא בלו ובריטניXD ישלנו ת'דיסקים המקוריים XDDDDD לי של בריט בריט ולה של בלו. ~מושפלות~ תודה! D: