מקוויקנד

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifלמי אכפת מתאים לא מתאים, זה שם ממש

יפה
לוקאס

מוי.....3>

שיר השבוע של מקפליי: SNGE TBOPK SG Born to Run [Bruce Springsteen Cover] THNL רוקין רובין3> MTG שיר השבוע לא של מקפליי: Westlife- I'm already there Westlife- Catch my breath Westlife- Have you ever The Used- I caught Fire Backstreet Boys- Trouble is Billy Ray and Miley Cyrus- I learned from you כלא 6- לא יכול רציתי- יהודה לוי להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע: Westlife- Back Home קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות... משקפמשה הלוזר XDDDDDDDDDDDD + בובות, אלוהיםםםם הם כאלה עלובים XDDD והתומר הזה הוא כזה טמבל XDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: השותפה שלי>< חיפה העיר המקוללת הרופאים הארורים בחיפה המקוללת משהו ששימח: נארף. משהו שהעציב: גיליתי עד כמה אני _באמת_ נמוכה T_T ציטוט השבוע: כבר כתבתי את זה באחד השרשורים אבל נכתוב שוב- ~בקורס שקשור לסוציולוגיה ומבנה המשפחה, דיברנו על ביגמיה [שלאדם יש כמה נשים/גברים]~ המרצה: "..אז יש לו 1000 נשים, כמו לדוד המלך.." כל הסטודנטים באולם המפוצץ ~
~ המרצה: "לדוד היו 7 נשים, לשלמה היו 1000...." כל הסטודנטים ~
~ *** ועוד אחד- הייתי בהרצאה באוניברסיטה עם מרצה ממש גבוה ויש לו טיק של "ששש..", כלומר הוא כל כמה מילים אומר "ששש..." לא רצוני... וגם אם יש דממה! לא עליתי על זה בשיעור הראשון, אבל אחרי זה חברים שלי אמרו לי שהם ספרו כמה "ששש.." הוא עזה.. והוא עשה מעל למאה! עכשיו אתם יכולים לדמיין מה הלך לנו בהרצאה השניה.... והנה דוגמא- מרצה ~דרך אגב הוא ממש חתיך~: "בלה בלה בלה פרדיגמה, ששש.... בלה בלה בלה, טיילור... ששש...." כולם ~נשפכים מצחוק~ מרצה ~לא קולט~: "בלה בלה בלה תיאוריה ששש...." כולם ~נחנקים מצחוק~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואו זה היה כל כך מצחיק, אתם לא מביניםםםםםםםם.....
מתנגן בראש / בפלייליסט: רוקין רובין תמונת השבוע
מדהימים...3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifווסטלייף../images/Emo99.gifבקסטריט../images/Emo99.gif

הערכתי אלייך גברה פלאים3>

עא, ומשהו(../images/Emo12.gif?) שקרה לי-

עשיתי טעות מרה >< : קניתי מרק נמס כזה בטעם של ברוקולי שיהיה לי מה לאכול בדירה. [נחשו למה ><'] ואז ביליתי את כל הערב בלקלל את טום שכתב שיר על ברוקולי מזורגג שיש לו טעם של.. טוב, אין לו טעם!! >< טום הכאפות הזה @#%@!#% נשאר לי עוד מהמרק המכוער הזה ואין לי מושג מה לעשות איתו ><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ברוקולי זה שולטטטט!!!!!!!!!!!!1111

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נעלבתי.

רוניקינס, זה לא אישי נגדך- זה אישי נגד טום

פלטצ'ר >< הקוף גנב הגומות הזה #$@#! כשאני אתפוס אותו@$@$

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחח לאלא

פשוט סיון [החכמה להפליא] קוראת לי ברוקולי
ובזכותה עוד כמה אנשים קוראים לי ככה ><"

sweet shir

New member
אשכרה על בובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובכל

זאת אני רואה את זה באדיקות. XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלו הלו. עד חיפה. אומנם היא מסריחה, חסרת בנים יפים, משעממת, מכוערת, מעפנה, וחסרת קניונים, אבל חוץ מזה, היא העיר הכי טובה בארץ.
טחח. נוט. XDDDDDDDDDDDDD

just orr

New member
עונה.. ../images/Emo1.gif

שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up a Buttercup Lola
שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41- In Too Deep Sum 41- Pieces (Acoustic) Sum 41- Still Waiting Sum 41- Underclass Hero Sum 41- We're All To Blame The Beatles- I Am The Walrus The Beatles- Black Bird The Beatles- Yellow Submarine ועוד מלא של הביטלס
להקת השבוע: סאם 41 ו-
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי[!] הישרדות- הישראלי הישרדות 15- סין
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שכל הזמן קובעים לנו מבחנים/בחנים/עבודות בבצפר
משהו ששימח: הייתי היום בגן XDD (והתמלאתי חול חחחחחחחחח) סתם. לאדעת, אין משו ספציפי...
משהו שהעציב: המבחן באנגלית.
ציטוט השבוע: צ'רלי: אני חושבת שזה השיר שלי ! ואני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת XD וואי זה השיר שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'רלי: ידעתי XD אני: השיר שלך? XDDDDDDDDDDDDDD צ'רלי: אכן
אני חולה עליו אני: השיר שבפזמון אומרים "אני איש ביצה?" צ'רלי: אכן אני: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאפה. --------------------------------------------------- ~שיעור ערבית~ ילד: "איך אומרים פיגוע בערבית?" ילד אחר: "בום!" טחח... יבש
מתנגן בראש / בפלייליסט: A Little Help From My Friends של הביטלס XDD
תמונת השבוע:
סופשבוע נעים!! D:

למעלה