מקוויקנד

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי: 5 COLOURS IN HER HAIR שיר השבוע לא של מקפליי: אממממ לא זוכרת להקת השבוע: אממ לא יודעת אלבום השבוע: לא יודעת קליפ השבוע: FROM YESTERDAY נראה לי זה השיר הכי חרוש בMTV תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: THE OC משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהבדיקת DNA נפתחה לי בזמן מדידת המדים ופתאום גיליתי שכולי מלאה בדם ושלקחתי מדים גדולים עליי כי כולם אמרו לי שזה מתאים סעמק איתם! משהו ששימח: מקס ברנר ביום ראשון עם צ'ן! משהו שעיצב: אממ לא יודעת, הידעיה שארני סוגרת שבוע הבא ציטוט השבוע: לא זוכאת מתנגן בראש / בפלייליסט משהו של בלודישוט אייז: תמונת השבוע: אעלה יותר מאוחר כשאח שלי יחזור

yael0000

New member
שיט../images/Emo211.gif

בואי למסן בניתי על להחליף איתך כאילו לקחתי מידה 42 ואני בכלל לובשת 36

michalie XD

New member
מיי מקוויקנדד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Lonely
Ignorance Down By The Lake שיר השבוע לא של מקפליי|: הרבההה הדגש|להקת השבוע: מקפליי מכר סאם 41 סימפל פלאן דה יוזד וג'סי מקרטניייייייייי
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סידני וואיט משהו שהכעיס אתכם השבוע: רבתי עם חברה שלי רק בגלל שהיא קראה למקפליי המואים וסתומים בגלל שהיא לא אוהבת את השירים שלהם ונכנסתי באימ אמא שלה
זו***
משהו ששימח: מחר אני מופיעההה (רוקדת) תאחלו לי בהצלחה משהו שהעציב: Nothing! ציטוט השבוע: יש לי ציטוט אחד של אמא שלי ואבא שלי אמא:טובי
(זה השם שלו
) ~צועקת לאבא שלי~ אבא: מה?! אמא: בדיקת שמיעה XDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Lonely תמונת השבוע אני מימין חברה שלי משמאל

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifבהצלחה בייבי../images/Emo70.gif

הציטוט שלך הצחיק אותי

michalie XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ולאמא שלי יש לפעמים את היציאות הדביליות האלה XDD (למרות שבחייםלאשמעתי אותה ככה XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo202.gifכנסו כאפות. כנסו.../images/Emo202.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Born To Run Santa Claus Is Coming To Town Fight For Your Right Ignorance The Guy Who Turned Her Down Transylvania Chills in The Evening (McFly+V)
שיר השבוע לא של מקפליי:
Parrallel Worlds- Elliot Minor Running Away- Elliot Minor So Here We Are - Elliot Minor Still Figuring Out- Elliot Minor The White One Is Evil- Elliot Minor
My Chemical Romance- Dead! בעע אין לי כוח לרשום עוד.
להקת השבוע:
אליוט מינור ומקפליי.
תוכנית/סרט השבוע:
הישרדות- עונה 12
אחת העונות ה-ט-ו-ב-ו-ת. ממליצה לכולם! שנות השבעים- עונה 7. סיימתי לראות [לפני שבוע אבל שכחתי לכתוב XD] שני הפרקים האחרונים- גאוניים.
ממש בכיתי בפרק האחרון
משהו ששימח:
ביום הורים שיהיה עוד שבוע [שזה ל-א משמח] יהיה גיליון ציונים אז יש לי 90 באנגלית D: חהחה 87 בבוחן במתמטיקה- 90 בתעודה!
משהו שהכעיס/העציב:
אתמול היה היום הכי נורא בחיים שלי. כאב לי כמו שלא כאב לי בחיים... כאבי אוזניים – ס י ו ט .
ציטוט השבוע:
הוהוהו! היה לנו השבוע שיעור בנושא מיניות XDDDDDDDDD אז כל השיעור שיננתי את הציטוטים שהיו תוך כדי ואחר כך כתבתי על פתק
~מביאה את הפתק~
המורה: "אם לחבר שלך יש ציצים ולךָ אין..." חברה שלי לוחשת לי: "סימן שהוא לא חבר שלך..."
ילד: "מה קורה אם בנים לוקחים גלולות?" [גלולות נגד הריון]
המורה: "למה עושים סקס?" ילד א': "כיף!" ילד ב': "תינוקות!" ילד ג': "כסף!"
המורה: "נכון או לא נכון? רק להומוסקסואלים יש איידס." XDDDDDDDD האחרון נורא הצחיק אותי משום מה!
מתנגן בפלייליסט:
Obviously- McFly
תמונות השבוע:
יש כמה וכמה ^___________^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo202.gifתמונה 1../images/Emo202.gif../images/Emo109.gif

אחת התמונות היפות של דאגי

Yu vi

New member
הוא כזה חמוד עם הורוד בשיער! DDDD:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח ואני רואה שאני אחראית לשלושת התמונות האחרונות.
העיניים שלו יצאו מדהימות בתמונה השלישית!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo202.gifתמונה 2../images/Emo202.gif../images/Emo109.gif

מילה אחת: כאפה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo202.gifתמונה 3../images/Emo202.gif../images/Emo109.gif

חהחה דביל.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo202.gifתמונה 4 ואחרונה../images/Emo202.gif../images/Emo109.gif

ש-מ-ן. מ-כ-ו-ע-ר. כ-א-פ-ה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יוביביישן אל תאכלי אותי.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחח טיפשה../images/Emo85.gif

לאכול אותך? לאלאלא. הוא נראה פה כאפה
ממש אבל! ואני אמרתי לך אתזה יא כאפה XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זהו טומי שלנו ../images/Emo9.gif

כאפה במלוא במילה. D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אשתוק.

תפסיקו כבר >: זה פוגע במעריצות טום נפשית ורגשית >:

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif../images/Emo11.gif עוד מעט יהיה לך כבר עסק איתי..

ואני לא אהיה עדינה, בכלל לא

למעלה