מקוויקנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אעעא את רואה הישרדות צ'יינה? ../images/Emo6.gif

ביס? או את מורידה במחשב? אני כבר ראיתי מתי שהיא הייתה משודרת בארה"ב, וסיימתי
אחלה עונה
אריק

just orr

New member
ביס חחחחח

אבל פספסתי 2 פרקים ועוד לא קלטתי את השמות של כולם XD (חוץ מקורטני האנרוקסית, דייב ועוד כמה חח) אולי אני אקליט, כי יש לי הרגשה שאני תמיד אשכח לראות

N e r d y

New member
וואי ס'תמונה מדהימה.

עכשיו הזכרת לי שבא לי שתתחיל כבר העונה הרביעית של האנטומיה של גריי!!!@@3121

just orr

New member
יאווו יש מצב שהם סיימו לצלם? XD

*פליז תגידי שכן, פליז תגידי שכן*
[בטח לא, בגלל השביתה XDDDD] אבל לאדעת.. לקראת הסוף הסדרה התחילה להיות מעצבנת כזאת חחח

Charley XD

New member
../images/Emo69.gif את בעצמך כאפה !

אני רוצה לראות עוד פרקים של אנטומיה ...
וואי חבל שאני לא מקשיבה בשעורי ערבית XD The Beatles- I Am The Walrus
ביטלס

just orr

New member
אני?!? O_O

אני לא התנהגתי בכאפתיות. חח את תמיד אומרת את זה, ואת יודעת שבמילא אף פעם אין לך זמן לבוא
חחחחח די הורג אותי ש~זה~ השיר שלך XDDDDDDDDDD 333>

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifלא אנושי מה שהלך פה היום!../images/Emo36.gif

אחד הימים המטישים והיעלים שקרו לי בחיים. לא זכור לי מתי ניקיתי, סדרתי, וזרקתי כל כך הרבה- ביום אחד, ברצף שעות כל כך ענק, בלי הפסקה=| היו לי היום 3 שעות בבצפר, באתי הביתה באיזה 11 ועשרה ככה. אמא שלי שטפה את הבית בדיוק, והגענו להחלטה שבעוד כמה חודשים כזה יקנו לי סיפריה חדשה, ארון, ויהיה לי חדר מעוצב מחדשD: ושלביניתיים אני צריכה לדלל ולסדר את החדר עכשיו, והוציא מה שלא צריך ומה שקשה להפרד ממנוXD היתי לי שידה כזאת של קוסמטיקה שלא אהבתי אותה כי היא הייהת פתוחה כזאת והכל תמיד נהג לקבל אבק, ואני רוצה שינו לי משו עם מגירות מסודר כזה, קיצר הוצאנו את כל השידה הזאת[שבעבר הייתה שידת טלוויזיה
] היא 3 מדפים: בעליון יש את קרמים,בשמים, מסרק דברים לשיער וכאלהXD במדף השני יש כל מיני שטויות "לקישוט" ודברים שב"סדר" סיפריה הקודם היה לי קשה להפרד מהם, אז פשוט תקעתי אותם שם כדי שאני לא יצטרך לזרוק. במדף השלישי,התחתון- היו כל מיני בובות
את הבובות אמא שלי לקחה לשים בכביסה, ואז כנראה זה ילך לאחים שלי
הייתה לי שם ברבית כזאת עם שיער ג'ינג'י, הברבית היחידית שאהבתי ששמרתי אותה, והבאתי אותה לאחותי, היה לה שיער חלקק מקלות כמו חדש! אמרתי לה שתשמור עליה
ואז אחרי שניה היא התחילה לעשות לה תסרוקות ובלגנה לה את השיער
[אמא, איך אני חופרתXD] קיצר, פיניתי את כל השידה שם, זרקתי חצי דברים, הכל נערם על הסיפריה, הערמנו גם את מה שיש במדף מתחת לסיפריה על הסיפריה! וגם את המדפים הערמנו על הסיפריה, ופתחתנו מגירות והכל נערם ונערם. דפים נזרקו,אוסף סרטי-פפיונים נזרק, גם קלמרים, טושים,עטים,מעמדים, ומעמדי עטים זכו לגורל דומה. דברים קטנים הוגנבו אל הכיסים על מנת להשאר בחיים בחשאי, ואף הוחבאו בחטף קל מתחת לשמיכה במיטה. כל כך נקי ומסודר פה, שכבר אין לי דפים,מחברות וספרים להיאבק איתם כדי להזיז את העכבר במחשב.[!] כל כך נקי ומסודר פה, רק גיבורי החדר שרדו, ונשארו חזקים ואיתנים למאורעות התנקשות אלו. כעט השורדים, ניצולי הסדר, התאספו במקומות חדשים, מצומצמים, והתקבצו מכל אחבי החדר בקומפקטיות שאין כמוה. ~קצת עובדות:~ #השפתון בטעם מישמיש לא נאבד
#היה לי ליפגלוס סגול מגניב, אפילו עם ריח מגניב, ששכחתי מקיומו=| [והוא עושה לי שפתיים מגניבותD:] #השיער שלי ארוך היום. #היה לי "ספר זכרונות" מסוף ו', שתלשתי ממנו את כל הדפים וכתבתי בעמוד אחד שאני לא רוצה זכרונות מהכיתה הזאת=| #יש לי חותמת בצורת סמיילי ורוד
#זה נראה בלתי אפשרי למחוק כיתוב שנכתב בטושים מחיקים על לוח מחיק אחרי כמעט שנה שהם נשארו עליו. #העבודת שורשים שהכנתי היא הדבר הכי מכוער בעולם, והיא נזרקה. לקופסא ששמים בה דוגמיות של בשמים, יש ריח מאוד טוב
#נמצאה דוגמית חצי מלאה של הבושם ALIEN האגדי שלי! D: #לקים נוטים להפיג את תוקפם, נשארתי עם לק שחור וכחול. XD #יש לי 2 דיסקים של בריטני ספירס[שנטע הביאה ליXDD] +הסרט "עידן הקרח"+הסרט "הטינה"- שאין מצב שאני יסיים לראות אותו.
#שפתון כתום בטעם מישמיש עושה טעם לא משו, חבל שהמלון באמת נעלם. וזה ודאי, זה קרה בט'=\ #משו כמו 6 שקיות זבל הוצאו מחדרי. #מצאתי דפים בחדר מכיתה ט'. #ייש לי קלפים של משחק טריוויה=| # קיימים אצלי 2 חבילות של מיני קלפים מגניבים
#יש לי כדור כדורסל לא מנופח, שהוא יהיה מנופח יהיה אפשר לשחק בו=0 #ווקמן נמצא אי שם בחדרי. --- אמא:"והנה הקרם ידיים שגנבת לי.." *אני מעבירה לאמא שלי משו לזרוק* ~אמא זורקת~ אני: "לאאאא מה את עושה?! התחרטתי!!" אני: "תראי איך כל הדברים הקטנים בתוך סלסלה, צבעוניים כאלה ומקשטים." אמא:"אז זה לא יכול להיות במגירה?" ~אחרי הסדר אני קוראת לאמא לבוא להתרשם, ומתחילה בסיור מודרך מלווה בהסברים~ *מגיעה למגירה* אני: "וזה.. מקום ל.. לשים בו.. לשמור בו.." אמא: "שטויות?" אני: "כן, בדיוק!" אני: "אמאאא! איפה שמנו את הפינצטה?!" ~אמא מוציאה קופסא אדומה מהמגירה~ אמא:"מה זה הקוספא הזאת, את צריכה אותה?" אני: "כן, אל תזרקי אותה!" אמא:"אבל יש ממנה ריח מוזר, *מריחה*, מה החבאת שם, ממתקים?" אני: "כן.. זה היה הקופסאת ממתקים שלי.." אמא: "ואת כל הנרות האלה את צריכה?" אני[שעוד ניסיתי לבוא בגישה של "יאללה, להעיף הכל!"] : "לא, אפשר לזרוקD:" ~אמא באה לזרוק~ אני: "רגע, אבל בעצם אולי אני ישאיר אחד.." *באה לקחת עוד אחד* אמא: "אמרת שתשאירי אחד!" אני: "נו טוב.." *מחזירה* ~אני מוצאת ווקמן במגירה~ "וואווו, עוד מעט מוזאונים ישלמו כדי לקנות את זה ממני=0" -- לא זוכרת כבר מה עוד היהXD -- עד רבע ל-7 בערב הייתי בחדר, המשימה התחילה בכלל בשעות צוהורי הבוקר. זה היה מטיש. נקי ומסודר פה=|. ריק פהXD הטלויזיה שלי בחדר שרופה. דברים טובים מתחילים לקרות, תקוות לעתיד טוב יותר נפתחות=] -> אף אחד לא באמת צריך לקרוא את זה.XDDDDDDDDD

kelly7i

New member
אמ.. שאלה קשה../images/Emo9.gif

אבל זה היה ה-סדר של ה-חיים! תמיד שאני מנקה זה להרים קופסא, לנקות מתחתיה, ואז להחזיר אותה. וככה בכל הספריהXD הפעם אשכרה הוצאתי את כל תכולת המגירות והכל!XD וזה כי אמא שלי אמרה שאני יעשה סדר של דברים חשובים וזה ואז עוד כמה זמן מתישו הם יקנו לי ספריה חדשה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDD

גמאני אמורה לעשות סדר חנוכה בבית.אני לא עושה
ודרך אגב, למרות שאת בטוח יודעת את זה, אבל בכל זאת- כדי למחוק טוש מחיק שהתייבש על לוח מחיק צריך לעבור עליו בטוש מחיק ולמחוק ואז הכל יורד, או אקונומיקה. *אניחסרתחיים* -
-

kelly7i

New member
אבל יש בעיה עם שיטת הטוש מחיק,../images/Emo71.gif

שעוברים על זה עם טוש מחיק אז הטוש המחיק מקבל את הטוש היבש, וזה חוסם אותו כזהXD ~כן כן אני זוכרת שזה קרה לי.
~ ואקונומיקה גם מורידה טוש מחיק מהלוח?
זה יכול לעזור! עם צמר גפן פשוט?
*אתחסרתחייםמועילה*

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD משהו כזה...המנקה בבצפר דלנו

פשוט באה עם רקונומיקה ושופחת על הלוח ואז מנגבת... -
-(
מתחשק לי בזמן האחרון להוסיף את המאומץ לסוף של ההודעות שלי
)

kelly7i

New member
LOL ../images/Emo71.gif

אני ינסה עפ אקונומיקה, אני יגיד לך אם זה עבדD:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif קראתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי, גם אני פעם עשיתי כזה סדר [לא בסדר גודל כזה
] אבלל הוא באמת נראה ריק. וזה ממש בוהו.
XDDDDDDDDDDD קרעו אותי הציטוטים D: כפרעליך

kelly7i

New member
קראת?=| ../images/Emo71.gif

רציני, לא חשבתי שבאמת מישו יקרא!XDD כן את לא יודעת איזה עצוב הריקנות הזאת, אני מתסובבת-> אין כלום! אני באה להושיט יד לקחת משו-> אין אותו! חח אולי אחרי הסידור החדש אני יעשה לי איזה כורסא\פוף\אטרקציה כלשי, אני רוצה ייחודיותD:

למעלה