מקוויקנד

MelMcFly

New member
ייאיי, כתבת אותי ../images/Emo9.gif

דאגיי
גמאני אוהבת את אשמור את ליבי ושמחה
אבל את יודעת שהם התפרקו .? איזה באסה >< לאביו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רק כדי להזכיר לך שאני קיימת.

ושאף פעם אין לנו זמן לשוחח [כי מלאני תופסת כל הזמן את המחשב
].

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתגידי ההורים שלכם אמירקאים או משהו

XD כי השם שלך ושל אחותך כאלה, אמרקאים... XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הלוואי!

ה-אלכסנדרה זה יווני, מצד אבא שלי. ונקראתי על שם סבא שלי ז"ל [אלכסנדר]. ואחותי.. אממ סתם דודה שלי החליטה שבא לה על השם הזה. אבל ההורים שלנו גרו תקופה בקליפורניה, ואני תמיד אומרת - למה הם לא יכלו להוליד אותי כבר שם? ><"

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאהה חח עדיין זה ממש מגניב

אפעם לא שמעתי על השם מלאני בישראל ועל השם אלכס על מישהו שהוא לא רוסי
זה ממש מגניב כי אלכס זה אחד השמות האהובים עליי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דווקא יש כמה מלאני בארץ (לא כולל

את מלאני פרס ><) מאז המילניום, זה הפך לשם די נפוץ בגלל ההקשר. וכן חחחחחח תמיד אנשים שרק הכירו אותי ישר חשבו שאני רוסיה למרות שאני מזה לא נראית עם העור היחסית כהה שלי. באמת?
תנקס, נחמד לשמוע
נמ, אני אוהבת יחסית את אלכס, אבל אלכסנדרה ממש לא. אני כבר לא משתמשת בו

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDאני שמתי לב לזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני היום על המחשב אז תהייXDDDD ומחר לא
אני בטיול>< לאביוווווווווווווו3>

sweet shir

New member
You write such pretty words, But life's no

storybook. Love's an excuse to get hurt. And to hurt. Do you like to hurt? I do, I do. Then hurt me, Then hurt me, Then hurt me...
(אגב, זה הכי לא שיר אימו בעולם חחחח. ואני לא מסכימה עם זה, זה פשוט כתוב בצורה ממש יפה ומרגשת.) שיר השבוע של מקפליי: טרנסי, כי בנות שמעו בפלאפון של חברה שלי היום. שיר השבוע לא של מקפליי: Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes The First Day Of My Life - Bright Eyes One Love - Blue Best In Me - Blue The Great Escape - Boys Like Girls Dance Hall Drag - Boys Like Girls Lover's Spit - Broken Social Scene Tribute - Tenacious D חהחה שיר כזה קורע. למישהי יש?! אני ממש רוצה אותו נואשות.
אוי, וגם הקאבר של באסטד לטריביוט. משעשע ביותר.
Lucky - Britney Spears Beautiful - Christina Aguilera להקת השבוע: ברייט אייז, ברוקן סושיאל סין, בויז לייק גירלז, בלו וטנשיוס די. אלבום השבוע: בויז לייק גירלז - בויז לייק גירלז. קליפ השבוע: של טריביוט. קליפ קורע.
http://www.youtube.com/watch?v=2DWCKC_Uu6I תוכנית הטלוויזיה השבוע: סקינס, טופ מודל, קייל XY (אעאעאע איזה פרק מושלם!!!!!!! איזה צפוי זה שאני אוהב אותו, הא? XD) והג"ש כי אורטל רואה ומשתפת אותי בחוויות הצפייה שלה. XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: העומס של הלימודים לא הולך להיגמר לעולם. ברצינות. :/ משהו ששימח: הייתה אסיפת הורים וכל המורים חולים עליXD אה, והעבירו אותי סוף סוף למזרחנות!!! DDD: (ללמוד על האיסלם במקום ערבית). משהו שהעציב: שרק עוד שבועיים אני אסע לת"א. >: ציטוט השבוע: הראתי לסתיו את מה שכתבו עלי בספר מחזור, הנושא היה בזוקה: שיר (בלהבלה) גולדה: מי אמר למי? "שיואוווו" מתי? בכל פעם שקורה הדבר הכי לא צפוי. למה נמחקה מהקומיקס? כי הבועת קומיקס שלה התפוצצה. צבע המסטיק? מה זה משנה מה יהיה הצבע? העיקר שתהיה עטיפה של דאגי! (הייתי פאתט בכיתה ט'
היי חהחה יצא לי חרוז) טיפ לחיים? ששששש.. עתידות? תהיה אחראית חפירות. ואז חיברתי עליה! <: סתיו (גאון) עדי: מי אמר למי: "מקסייייייי" מתי? כל הזמן. למה נמחקה מהקומיקס? לא הפסיקה לאכול קינדר בואנו.
צבע המסטיק? שחור. והמבין יבין. טיפ לחיים? גוף ראשון בעתיד זה עם א'.
עתידות? תהיה הבמאית של "ה-OC" העונה ה-10. ואזזזז, סתיו עשתה עלי בבסיס של מה שהיה לה!
שיר שלנו מושי מושלמת, ומאד חבל שהיא לא נותנת. שיר כוסית וחברה נחמדה, ואנחנו עושים אותה בשנתה! מועמדת ל: שומרת על שם הטוב של ההומאים ברחבי העולם. מוטו: MAXXIEEEEEEEE בעוד 20 שנה תיהיה: מראה לילדים שלה הג"ש בטלוויזיה *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחח היום אמרתי לאמא שלי שיש שמועות שמנהל שלי גיי, והיא אמרה לי ללכת אליו עם דגל גאווה, לרקוד סביבו ולשיר לו "אני תומכת בך!! אני שוחרת זכויות הקהילה ההומולסבית!!" סיכום ממצה של ההווי בכיתה שלנו: מורה: "הש!" מישהו: "שוש!" כיתת אסי וגורי LOL המנהל נכנס לכיתה. כרגיל, היו יונים על המזגן.~ המנהל: "אז מה, לדעתכם הכיתה שלכם מוכנה לערב הורים?" ילד: "לא, תראה את היונים!" המנהל: "או - מאיי - גוד! מה הן עושות שם?!" ~פרצוף מזועזע ומפוחד~ חהחה קפראליו3> *naf(8)(D)שירD: says: 'קיי אני צריכה לקנות לכבודך חולצה סקסית. *naf(8)(D)שירD: says: כדי להדליק אותך *naf(8)(D)שירD: says: ואז אני אגיד שאני הולכת לשירותים *naf(8)(D)שירD: says: ואת תגידי שגם את צריכה לשירותים *naf(8)(D)שירD: says: ותגידי שתחכי אחרי שאני אסיים *naf(8)(D)שירD: says: אבל את בעצם תכנסי ביחד איתי *naf(8)(D)שירD: says: ונעשה wild sex on the floor *naf(8)(D)שירD: says:
*naf דרור D; says: הו יא בייבי
*naf דרור D; says: אבל אין לי כוח להשקיע יותר מדי, טוב? תסתפקי במה שיש. טבעי זה הכי אחי.
*naf(8)(D)שירD: says: מה זה לא להשקיע? איכ מה את תיהיי כמו בת מערות? *naf(8)(D)שירD: says: תעשי לפחות שחי רגליים מפשעות! גם שפם אם יש צורך!!!!!!!!! *naf דרור D; says: הממ נראה כבר. *naf(8)(D)שירD: says: אני לא מנסה לרמוז כלום... אבל כן דרור, את צריכה לטפל בזה.
*naf דרור D; says:
*naf דרור D; says: גם לך לא חסר!!!11 חעחעחעח אני יודעת איפה את גרה! ~לא קשורה~ *naf דרור D; says: אוווווווווו שאת רוצה שאני אטפל בך? (; *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווו כןכן אני רוצה שתטפלי בי ;) *naf דרור D; says: אוקיי. ואני לא רוצה לשמוע צרחות. מספיק סבלתי אותך פעם קודמת.
*naf(8)(D)שירD: says: היי היי זאת הייתה הפעם הראשונה שלי!! ביקשתי שתיהיי עדינה איתי! זאת לא אשמתי שאת בהמה וולגרית!!! *naf דרור D; says: מה לעשות, זה הקטע שלי. ואני אוהבת את זה. <: *naf(8)(D)שירD: says: אבל אני לא.
*naf(8)(D)שירD: says: את צריכה להתחשב בצרכים של אחרים ולא רק שלך!! אני גם זקוקה לתספוק!
*naf דרור D; says: אוי שתקי >< *naf דרור D; says: את יודעת מה, מתישהו אני אעשה לך ספיישל וזה... *naf(8)(D)שירD: says: אוו תעשי לי סטריפטיז במצלמת אינטרנט?!? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: *naf(8)(D)שירD: says: כןכןכן *naf דרור D; says: היי! סייברסקס? נוט מיי ת'ינג. טו נאסטי
*naf דרור D; says: אבל אני אחליט. את תשבי בשקט.. ותירגעי לך. *naf(8)(D)שירD: says: אני באמת צריכה להירגע
*naf דרור D; says: XDD *naf(8)(D)שירD: says: את כלכך מדליקה אותייייי ראורררר בריאן1 *naf(8)(D)שירD: says: (XDDDDDDD) *naf דרור D; says: חהחהחהח קול. *naf דרור D; says: אה כן, את מטריפפפהה אותיייי *naf דרור D; says: D: *naf דרור D; says: ווא ווא מה הולך פההה *naf דרור D; says: ~טירוף~ *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחח שיכרון חושייייייייייים *naf(8)(D)שירD: says: אני מסתכלת על התמונות ששלחת לי עם אחיין שלך ואני באטרף! ~שגי נרדם בשיעור, הפעם השניה באותו היום
~ ~דן וקובי נכנסים לכיתה ומביאים שולחן ברעש~ דן: "ששש, שלא תעיר אותו." אני: "ליאן, תציירי זין." ליאן: ":|" אני: "האות ז'!!" חהחה חשבתי על משהו שקרע אותי: אני: "אבא שלך גנן?" מישהי: "לא." אני: "חבל, לא היה מזיק לך קצת גיזום." המורה למורשת ישראל: "לאישה נשואה אסור להיות ביחידות עם גבר שלא בעלה." מישהו: "ואם הוא הומו?" מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש: Lover I don't H

sweet shir

New member
זה קטע לי את הסוף :/ + תמונה ||

מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש: Lover I don't Have to Love תמונת השבוע: זאק וזאק של טל חהחה. 3> ועכשיו התמונה השניה... מקסי.

Sharon Kez

New member
זאקזאקזאקזאק../images/Emo99.gif

חחחחחחחחח באמאשלי הוא נהייה סלבריטי זה. <: ס'חתיך.
[השמאלי XD] חחחחחחח נקרעתי ממה שאמא שלך אמרה.
התחלתי לראות סקינס [טוב ראיתי רק פרק חח] וטוני ממש חתיך. למה כולן אוהבות רק את מקסי? חח שבת שלום. 3>

sweet shir

New member
אשכרה ../images/Emo6.gif

וברור השמאלי!
בקשר למנהל? XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא אוהבת את איך שטוני נראה בכלל.
הוא לא מכוער, אבל לא מעבר לזה. כאילו.. סביר. ^^ 3>

Charley XD

New member
מה של טל ??! מי זה ??! טל??

מרד איפה הוא היה ולמה לעזאזל הוא הומו ??! טל בואיבואי למסן
אוקי אחרי זה .. מקסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
עכשיו הבנתי למה את כל כך אוהבת את דרור ! את אוהבת אותה בגלל שהיא ז*נה פרוצה !! רק שתדעי שיר התאכזבתי ממך ! את זולה עם ככה אפשר לקנות אותך ! אני חשבתי שזה יותר מרק סקS טוב אבל זה לא .. עכשיו אני יודעת ואת מקבלת ממנה דברים שממני את לא ! אוקי רק שתדעי .. את התחת שלי היא אוהבת יותר ! כן תחיי עם זה ! אה ! נראה אותך עכשיו ! לכילכי זה שאני לא לסבו כמוך וכמו שער הקהילה זה לא אומר שאין לי רגשות .. XDDDDD חהחה המנה שלך ואמא שלך XDDDDD הרגו אותי "או - מאיי - גוד! מה הן עושות שם?!" ~פרצוף מזועזע ומפוחד~ מה את לא שמחה שאני משתפת אותך ? חוץ מזה אני גם משתפת אותך בחלום ה100מם שלי (בכל מובן) ! זה שאת לבושה בשמלה קצרה (של פרוצה) וזורקת בוטנים על סנאים זה לא אומר !! תסתכלי אל החלק הטוב שהיית (~ולא אני לא הולכת לפרט פה בכל זאת זה פרום לכל הגילאים~) אמט חזר והפעם באמת ! D: *אושר* (את יכולה לשאול את דרור מה ה ** אמרות ! יש לזה משמעות) והדף המושי שלי שקצת החליף צבעים XDDDDD אחח כזה מושלם

sweet shir

New member
חחחחחחחח כי היא הכירה לנו אותו. XDDD

אממ...
אבל את יודעת שאני חולה לך על הטוסיק!! וסליחה, אני לסבית?! גברת חלמת עלי חלום אירוטי שאני אוכלת גלידה ולובשת שמלת מיני מיניאטורית!!!!!!!!!!!! XDDDDDDD המנה של אמא שלי?
יש משמעות לכוכביות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא באמת מושלם! D:

Charley XD

New member
דבר 1 לא חלמתי עליך !!

חלמתי על מקסי
בריאן
וג'סטין
!!!!!!!!!! זה שאת שלחת לי מליון תמונות מוזרות ונכנסת לשם בגלל שאת ז*נה זה לא אומר XDDDDDDD דבר 2 אני אוהבת בנייייייייייים דבר 3 אני יודעת .. משום מה כולם אוהבים אותו XD ואכן ה-** מסמנות משהו אחר XD טיפטיפה לפחות ... במציאות הוא יותר יפה ><"
להג"ש ראיתי את הקטע עם כריסססססססססס אההההההההההההההה ! איזה חמוד בראין !! ואמט XD אההההההההה איזה מושלם זה
" יו סי טיס מאן ? היא קולד מי אה פייגט" ג'סטין
אבל לא ... אני יודעת מה הולך לקרואת .. ג'סטין
"בראין קיני גיב אה שיט"

sweet shir

New member
כןכן, תמשיכי להגיד את זה לעצמך!

עאעאעאעאע אומגד זה פרק מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פאקינג כלכך!!!!!!!! "ד'ה פאגט גייב כריס הובס אה האנד ג'וב!! הי לאבבבבבבבבד איט!"

למעלה