דברים שלא ידענו...

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואני עוד למדתי שחייה
אבל יש לי פחדים רציניים מזה, משום מה._.

Kiku

New member
אותי ניסו ללמד

בכיתה ב' כשהלכנו עם הכיתה לבריכה... אבל אף פעם לא הצליחו

עכשיו אני !!!!!

כל מה שרציתם לדעת עליי אבל פחדתם לשאול או שפחדתם ממני... [מואהאהאהאה!] טוב לי יש שלושה צלקות על הראש: שניים ממראה ענקית והשלישית אינה לפרסום [חיחיחי]. אני נמוכה לגילי...יש לי משקפיים ואני רוצחת אנשים. יש לי ארנבת שחושבת שהיא כלב... הדבר האחרון: אני כותבת ספרים ומתכננת ממש בקרוב להוציא אותם לאור

Fay Wood

New member
נמוכים לשלטון!!! ^_^ ../images/Emo168.gif

במיוחד אלה שאח שלהם קטן מהם ב-3 שנים, אבל גבוה מהם בראש... >.>*

גו גמדודס!!! אייט' יור בורס'טאיי!!

תנו לי ג'! [ג'..] תנו לי מ'!!! [מ'....] תנו לי עוד משהו...[אהה...] ומה קיבלנו? [לא יודעים!!]

Mrs Puff

New member
חחח...

עד כיתה ה' הייתי הכי נמוכה בכיתה.. עכשיו אני בגובה ממוצע..

פינל

New member
עכשיו כשאני קוראת את זה

אני ממש מבינה כמה אני ברת מזל! אני ילדה רגילה, די משעממת, מתה על חיות ותמיד ברחוב תמצאו אותי מאכילה איזה חתול תועה או מלטפת כלב הומלסי... ואם מדברים על חיות יש לי מין חוש מוזר כזה שאני יודעת איפה נמצאים חתולים לפני שאני רואה אותם, זה דבר מאוד מגניב כי הרבה פעמים אני סתם מסובבת את הראש ברחוב כי יש לי הרגשה שיש שם חתול... (תיצחקו, תיצחקו >,< זה באמת מוזר...) אני לא חולה באף מחלה אלא רק קצת קוצר ראיה קטן בעין אחת, אני ממש לא סובלת להרכיב משקפים, וכנראה שהם לא סובלות אותי כי תמיד אחרי כמה ימים הם נעלמות לי... אני אוהבת להסיק מסקנות לפי דברים ולהבין אותם, משהו בסגנון שרלוק הולמס (קראתי את הספר לפני שלוש ימים) אני מאוד אוהבת לקרוא ספרי מדע בדיוני, ופנטזיה. אני אוהבת לכתוב סיפורים ולקרוא פאנפיקים. וזהו! כמו שאמרתי די נורמלי, אבל זאת אני!

Shale cor

New member
לי יש המון, אבל המוווןןן

פוביות... אני קלאוסטרופובית, אכלופובית (פחד מחושך) ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת את השם שלהם XP... ויש לי גם פחדים מדברים גדולים מידי ורעשים חזקים מידי.. יש לי גם פחד מרעש של אופנועים בגלל חלום בלהות שחלמתי שהייתי בגן ומאז קשה לי להתגבר על זה..

ואת בטוכה שאת לא היפוכונדרית

בנוסף לשאר הפוביות שלך??? (היפוכונדריה=פובית מחלות) אם את כזו, יש לי ספר מצחיק שיעזור לך להתגבר על זה..... "שלושה בסירה אחת" והרי הציטוט "הלכתי לתומי לספריה לקרוא על איזו מחלה שפגעה בי בצורה קלה, קדחת השחת. סיימתי לקרוא על מחלה זו ולאסוני התחלתי לקרוא על מחלות באופן כללי. איני זוכר איזה חולי נתקל בי ראשון, אך אני זוכר כי היה זה משהו איום ונורא, ומיד הגעתי למסקנה שאני לוקה בה. התחלתי להתעניין במצבי הרפואי, התחלתי באות א, באנטרקס, ולמדתי שמחלה דוגרת בי ושהשלב החמור שלה יתחיל בעוד כשבוע. כך עברתי את כל אותיות האלף בית, וכל מחלה שהיא הייתה לי, חוץ מאחת, צינחה חופשית של הרחם. אינוי יודע מדוע אין לי צניחה חופשית של הרחם, ובהתחלה חשתי אפילו מושפל בגלל זה, אך הסתפקתי בכול המחלות המוכרות. הלכתי לרופאי, והוא בדק לי את הדופק, בדק אותי היטב ונתן לי מרשם. ניגשתי איתו לבית המרקחת. "אנו לא מחזיקים את זה אדוני" אמר הרוקח "אתה רוקח?" שאלתי "לצערי אני רק רוקח, אבל אם הייתי חנות מכולת ומלון במשולב, הייתי יכול לספר לך את זה" פתחתי את המרשם ובדקתי היה כתוב שם : 1 סטייק כל יום ב11 בצהריים, 1 מיטה כל יום בדיוק ב8 בערב, 1 טיול של שני מייל כל יום בשעה 10, ואל תכניס לך לראש דברים שאתה לא מבין בהם" פעלתי לפי המרשם, וזה עבד מצויין, עובדה שאני עדיין חי.

למעלה