שרשור לילה

poseidon111

Active member
אני רואה שמגלגול לגלגול,את הופכת להיות בדרנית

יש למה לצפות.

anonimit75

New member
חחח, פוסידון ופומה,אתם מצחיקים :) לילה טוב

שיהיה לכם. חלומות פז... תשתדלו לא לריב יותר מדי , מחר זה נגמר :)

anonimit75

New member
אפשר להגיד אותו הדבר עליך ועל

רוב האוהדים פה... רואים רק אות הטוב או את הרע...לא רואים את המכלול... בקרן יש הרבה דברים טובים והרבה דברים דוחים, כמו גם ביתר המתמודדים. תפסיקו כבר! כל אחד מתחבר למישהו ויש לזה סיבה טובה !!! תפסיקו לזלזל במי שלא חושב כמוכם. אין טוב ואין רע... הכל בעיני המתבונן.

אנונימית את טועה ומטעה ../images/Emo243.gif

(חחח סתם) זה לא מדויק מה שאת אומרת. נכון שאני לא מתחברת לקרן, בלשון המעטה גם לאורטל אני לא מתחברת אבל אני בהחלט מחבבת אותה ומעדיפה אותה על קרן. את לא יכולה לבטל באופן גורף כל מה שמישהו אחר שלא אוהב את קרן אומר. תנסי לקרוא ולהגיב לעניין. זה לא 'הכל בעיני המתבונן'. כשאת רואה תמונה של גבר שמסתכל על השמיים ומפהק ובחורה יושבת לידו, רוכנת אליו, כל כולה אומרת תחנונים ליחס, והוא קם והולך פתאום והיא עם פה פעור המומה. זה לא עושה טוב. גם אם זו קרן משאת נפשך. ויש מלא דוגמאות כאלה. לראות אותה ולהרגיש רע. רע על גבר שמתייחס ככה לבחורה ורע על בחורה שמוכנה ליחס כזה וכל מילה קטנה שהוא אומר לה חשה שזכתה בפיס. מסתפקת בפירורים. זה פתאטי. את אוהבת את קרן. יופי. לגב לא מגיע לזכות. תעשו לה מגבית או תנו לה קמפיין שתרוויח מלא כסף, רק שהוא לא יקבל חצי מיליון ולו בגלל היחס שלו אליה. וזה מה שמפריע לי אצל מי שאוהב אותה.... הוא לא מגיע לו. נקודה.

anonimit75

New member
זה מה שאת חושבת ולא יעזרו כל התמרורים שאת שמה

זה באמת ויכוח סרק. אני ממש לא רואה מה שאת רואה ואני מפרשת דברים אחרת לגמרי. זכותי !!! ולגב וקרן מגיע.אין פה מגיע לא מגיע. זה משחק ויש כללים. מי שמביא עניין והקהל מתחבר אליו מנצח, כנראה. מה לעשות ?! קרו וגב היו הכי מעניינים בחדש וחצי האחרונים (גם אם את לא אוהבת אותם וכמוך רוב הפורום, בחוץ הם אהובים...) והקהל מתחבר אליהם ולחברות שלהם...

noaxxx

New member
במקומך לא הייתי מצפה לתשובה

היא יורה ובורחת. היא לא מתמודדת עם שום שאלה עניינית לגבי קרן. בדיוק כמו מושא הערצתה

meytula

New member
המריבה המפוברקת של דניאל ואיתן

הם גדולים ואורטל זורמת איתם
http://dor.walla.co.il/?w=//1863355/@vod ממה שהבנתי איריס היום העלתה בפני איתן את זה שהוא ודניאל אף פעם לא רבים אז הם פיברקו ריב

היא לא.

מה שקרה זה שהם דיברו על מרק עם קליפה של קישוא או בלי ולכל אחד הייתה דעה שונה דניאל שאלה אם הוא יצא מאיריס עם חשק לריב ובן שאל האם הם לא רבו בוילה, הם ענו שלא ואיתן אמר שהיו להם אי אלו מחלוקות אבל לא ריב. ואז איתן אמר שהם בטח עוד יריבו ואמר לדניאל , חכי חכי ...כמובן הכל בהומור. משם זה התגלגל...
את כל זה שמעתי בזמן שאני בעצמי מכינה מרק, מזל שאין לי קישואים...אצלי כולם שונאים אותם עם או בלי קליפה.

meytula

New member
אההה כי זה מה שכתבו פה

אבל יצא להם מצחיק בכל זאת ואורטל הרגה אותי

KEEK

Member
יא אללה מנת הגמר של אבי ממאסטר שף ../images/Emo3.gif

כמה אני מוכן לשלם לצלחת כזאת עכשיו.... תותח הוא!

andy181

New member
רק אני לא מסוגלת לשמוע את גב שר??

וקרן כמובן צוחקת... אני מקווה שעם הכסף שיקח לפחות שיעורים לפיתוח קול...

רק אני לא מסוגלת לראות את גב ליד קרן...

מת להיות רחוק והיא רוכנת לכיוונו בעיניים בורקות כשהוא לא חש אותה ממטר.... י'רבאק טוב שתוכנית נגמרת מחר צער בעלי חיים הקרן הזאת

למעלה