שרשור לילה

גייל 7

New member
קשקשה ../images/Emo4.gif

לבושתי ולדאבוני אני בוגרת שלש עונות של הפח הגדול ועונה זו של הדור הבא
כבר ראיתי את כל סוגי הזוועות האפשריים, כל מתמודד ויהיה הטמבל או הרשע או המטורף או המאנייק הכי גדול - יש לו את קהל המעריצים שלו ... הכי מוזר ושווה מחקר בעיני, זה שאת ואני יכולות למצוא את עצמנו בעונה הבאה של איוולת כלשהי - משני צידי המתרס ... וכל אחת מאיתנו תשאל את עצמה - איך זה יכול להיות שידידתי מהעונה הקודמת לא רואה את ה"אמת המוחלטת" .... ככה זה בחיים ... תופעה מרתקת ... אבל בינתיים, עד העונה הבאה של משהו - קבלי ממני
גדול

קשקשה9

New member
כן כמה שזה עצוב אבל נכון

עדיין אני מוצאת את עצמי תמהה על הטבע האנושי וכנראה שלעולם לא אבין
כל כך דייקת בדברייך וכיוונת למחשבותי בדיוק רק בסייג אחד קטן לא בטוחה שנהייה בשני צידי המתרס כשאנחנו ניגשות לחיים מאותו מקום
בחזרה
הכי גדול

thisisme4

New member
אויש אתן חיות בסרט, אף אחד לא אוהב את קרן

כולה גב ארגן חמ"ל של סמסים ממש לפני שנכנס, ברגע שבחר בקרן היא התחילה לעלות בקולות וב"הערכת הציבור" יאללה, הכל בולשיט. גב קרימינל ואסטרטג ממדרגה ראשונה. אין מה להבין. אף אחד לא סובל את קרן, גם לא גב בעצמו. אבל WORK זה WORK ובשביל חודש ושבוע עבודה שווה להביא הביתה לחברה של גר שגרה אצלו בבניין יוקרה 350 אלף שקל.

meytula

New member
מעניין למה../images/Emo268.gif

תפתחי את הערוץ ותביני בעצמך

אני רוצה לענות למה שכתבתם קודם

צחקתם על ניתוחי סיליקון ואמרתם שאתם מסתכלים על נשים ברחוב ומנחשים אם הן עברו ניתוחי סיליקון. רוב הנשים שעושות ניתוח סיליקון הן בגלל הסטטיסטיקה של אחת משמונה. משם עשו את זה גם נשים אחרות שחשבו שהניתוח טוב. אני מכיר את הניתוח מקרוב. אמא שלי
כאב לי מה שכתבתם ואתם לא יכולים לדעת למה נשים עושות את הניתוח. אני יודע שהן עושות אותו למען עצמן ולא למען גברים. הניתוח כואב מאוד וההחלמה קשה מאוד
שלא תדעו.

היום כבר מדברים על אחת משבע נשים שיעברו ניתוח

היום הסטטיסטיקה היא כבר לא אחת משמונה אלא אחת משבע

sivan1237

New member
אני חושבת שהם דיברו על בנות שעושות ליופי בלבד

כמו קרן ודניאל ועוד רבות וטובות... רק בריאות לאמא ואל תקח ללב

meytula

New member
דניאל עשתה בגלל השומן

אנשים מאוד שמנים שמשילים משקל רב איזורים כמו ציצים וידיים מאוד רופפים אצלהם אז עושים ניתוח פלסטי לחיזוק ולנפח. טוב בשורה התחתונה זה גם קשור ליופי

מי שעושה את זה בגלל שומן זה בריאותי

גם מי שעושה שחזור עושה את זה כדי להרגיש יפה. לנשים תמיד חשוב להרגיש יפות.

תודה../images/Emo201.gifבבית חולים מעודדים נשים בשחזור

ואומרים להן שגם דוגמניות עושות ניתוחי חזה וזה יפה. שהן חוזרות להיות נשים נשיות והחיים לא נגמרו.
נשים מקבלות עידוד מכל הדוגמניות היפות עם ניתוחי החזה. אני לא מבין איך דוגמניות מוכנות לסבול בלי שהן מוכרחות. אלה יסורי תופת.
אני חושב שעל גוף ובריאות אסור לצחוק. כל אחד ומה שאלוהים נותן לו. תודה
אני מקווה שהיא תצא מזה.

sivan1237

New member
ברור שהיא תצא מזה!!

זה האיזור עם אחוזי ריפוי הכי גבוהים שיש.. אני אספר משהו שיעודד אותך קצת,זה קרה לאמא שלי גם כשהייתי בגילך (15). וישר חשבתי שזה סוף העולם ולא הפסקתי לבכות כמה ימים..אבל אני בת 28 היום ואמא שלי טפו טפו טפו בריאה ועדיין עובדת בלי שום זכר לזה. אז תתמקד בטוב כמה שזה קשה..תהייה איתה,תגרום לה לחייך..

../images/Emo201.gifאני לא מפסיק לבכות.

אני נמצא בכל מיני פורומים באינטרנט כדי לא לחשוב שאני מאבד אותה.
אני מתפלל לאלוהים שאת צודקת.
תודה

לואיזה7

New member
לרוני, אני מאחלת לאמך בריאות טובה והחלמה

ריגשת אותי מאוד. המצב שבו אתה נמצא אינו קל. אני מקווה שאתה פונה ליועצת ביה"ס ו/או למחנכת הכיתה לשיחות, על מנת לקבל את התמיכה שאתה זקוק לה. כל טוב לך ואיחולי בריאות לאמך.

תודה רבה../images/Emo201.gifאני משתדל להיות חזק

אני מתפלל כל הזמן לאלוהים. זה מחזק אותי. תודה רבה על העידוד.

אני לא תמיד יכול לישון. קשה לי להרדם

אני יודע שאני צריך ללכת לישון אבל לפעמים קשה לי בגלל המחשבות.
אני אנסה. לילה טוב.

noaxxx

New member
לילה טוב ורפואה שלמה לאימך../images/Emo201.gif

תשתדל להיצמד למחשבות חיוביות בלבד

למעלה