שרשור לילה

KEEK

Member
צודקת.

לא יודע מאיפה הכנסתי לעצמי לראש את התמונה המופרכת הזאת כשגב לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא מתנהג באלימות טורק דלתות, מסתגר בזעם ושוכח מאהובתו..

אויש, מה אתה מערבב בין דברים

היה לו קשה עם המקרה הספציפי של הפוטבול כי הוא סיפר על מקרה שקרה לו בעבר עם פוטבול שצחקו עליו, כנראה זה עשה לו דזה וו למקרה הזה, והגיוני כשקשה לך אתה מתבודד. אבל בחיאת, בגלל מליון שקל? שזה משהו שלא היה לך מההתחלה? להתחיל להתבכיין, כאילו הבטיחו לו את המליון עם הצטרפותו לתוכנית? נו, באמת. גב בטח לא היה בא בהאשמות כלפי איתן שלא מגיע לו המליון. ממש תגובה של ילד בגנון, "אכלת לי, שתית לי". לפעמים במקום להטיח האשמות בבנאדם אחר באמת עדיף להסתגר לבד בחדר, ולעשות נשימות ולהרגע.

KEEK

Member
ממש לא תגובה של ילד

לפעמים צריך לדבר ולדעת איך להגיד דברים איתן מבחינתו עשה סוג של קלוז'ר עם גב הוא דיבר בכנות ופתח את הכל את יכולה לאהוב את זה או לא, אבל יש כאלה שצריכים לסגור עניינים ולא להשאיר דברים פתוח איתן ממש לא בא בטון של אכלו לי שתו לי, ההפך, הוא הכיר בהפסד שלו בצורה מכובדת. המעט שגב יכול היה לעשות זה לכבד אותו ולענות לו בכנות, אבל הוא גמגם ושיקר בלי למצמץ. לגבי ההתבודדות של גב, אין לי בעיה עם זה. גם לי ולכל אחד אחר יש רגעים של צורך בלבד. אבל יש דרך לעשות דברים. בחיים לא טרקתי דלתות וקיללתי וזעמתי בגלל דברים כמו משחק פוטבול, או אפילו דברים קצת יותר חשובים. ההתקפי זעם של גב זה דבר ידוע בבית, הבנים מדברים על זה, ואפילו קרן מפחדת להתקרב אליו כשזה קורה. כך שזה לא משהו חד פעמי. ואל תתבלבלי לרגע, הוא לא הגיב ככה רק כי עצרו לו משחק שהוא אוהב, אלא בגלל שפעם ראשונה אמרו לו לא. הוא רגיל לקבל כל מה שהוא רוצה.. וראינו כולנו מה קורה שהוא לא מקבל.

אני לא מאמינה שזה כי הוא רגיל לקבל מה שהוא

רוצה. גב ממש לא גבר מפונק, מספיק להסתכל על העבר שלו בשביל לדעת שהוא עבר כל כך הרבה דברים שחיזקו אותו וחיסנו אותו. מפונק הוא לא. זו דווקא מילה שמתלבשת בול על איתן. אחד שרגיל שהכל מגיע לו, זה נורא שקוף, רואים את זה עליו. גב בסך הכל בחור שקשה לי להאשים אותו בהתנהגויות שהוא עושה, כי אי אפשר לדעת מאיפה זה בא, ומה המניע. אני מאמינה שזה משהו הרבה יותר עמוק ממה שאתם חושבים. ואיתן, ובכלל כל החבורה שלו, הם חתיכת ילדים שלא יודעים להפסיד בכבוד. דוגמא אחת זה בן שרצה שקרן תעוף רק כדי שהחבר שלו, איתן, יזכה, במקום להשאיר מתמודדים שהקהל אוהב ולהתמודד בכבוד עם אנשים מאיימים כביכול. ואיתן, מתוך השיחה שלו ראו כמה הוא פגוע, מאוכזב וכעוס, וכל פעם הוא וחבורתו דואגים להדגיש שהניצחון לא מגיע לגב.

nani45

New member
איתן ילדותי ותחרותי ברמות גבוהות הוא חייב

ללמוד להרפות ,והבדיל בין עיקר לטפל בחיים.

אני בהלם מאורן. הלך וסיפר לליהיא מי הצביע

בעדה ומי לא? איתן ויוני לא הצביעו בעדה. תגידו לי אתם, עם חבר כזה מי צריך אוייבים.

חחחחחחחחחח אורן הורס עכשיו לקרן וגב

ביקש מקרן לא להסתגר בחדר עם גב ולהיות יותר עם כולם. הבן אדם לא יירגע עד שיפריד את כל הזוגות בוילה.

רינתי77

Active member
יש לי הרגשה שהוא רוצה לפתור משהו..

הוא טיפוס כזה שרוצה שהכל יהיה על מי מנוחות ולא בנוי לרגשות של מירמור וכעס. הוא חושב בצורה ילדותית שאם הוא יפתח הכל בפני כולם, זה איכשהו ירגיע את הרוחות וכולם ישכחו מהמיליון ויעבירו 5 ימים בסבבה...

לואיזה7

New member
אורן בגד באיתן שוב עכשיו :

רץ לספר לקרן וליהי שאיתן ודניאל עצובים וסיפר מה איתן אמר להם לפני עשר דקות. שהוא חושב שזה לא פייר, ושהזכייה התרחקה ממנו ושהיא וגב יזכו, וקרן רצתה לומר משהו והוא אומר לה לא לומר כלום...מצידו העיקר שמסר לה מידע. אני לא בטוחה שאיתן ואורן ימשיכו להיות חברים לאחר התכנית. איתן שיתף את החברים שלו וחשב שזה יישאר ביניהם ועכשיו בדיוק איתן מספר הכל לאורטל.

איכס! עם חברים כאלה לא צריך אוייבים!

אורן מגעיל אותי! כמו זקנה רכלנית רץ מפה לשם להעביר מידע. הוא פשוט אפס מאופס.

ירד מהפסים, אני מתחילה לחשוד שהוא

מאוהב בדניאל ולא מסוגל לפרגן לאיתן את היחסים האלו. או שהוא פשוט אידיוט וחרא של חבר

לואיזה7

New member
תיקון : אורן מספר לאורטל.

איתן ודניאל נשארו כמעט מבודדים. אולי רק יוני לצידם.

רותם 1121

New member
מאחלת להפקה המושחתת להפסיד את התחתונים

פחחחח ראיתם את כמות הסמסים. וכמובן הרייטינג הנמוך. צריכים ללמוד מקשת איך עושים ריאליטי.

למעלה