שרשור לילה

איציק911

New member
דידוש דניאל מקסימה,מי מאמין בסופו של דבר....

אנחנו נתמוך באותו מועמדים אני מצביע רק בשביל גב למרות חוסר אהבתי לקרן. דניאל לא תזכה בגלל איתן

noaxxx

New member
ההפקה היתה צריכה לשקול מצב כזה מראש

שאיתן יתחבר למישהי אחרי חודש. ולא סתם לשקול, אלא לקחת את זה בחשבון ולהתכונן. הם נתפסו עם המכנסיים למטה.. אם ההפקה היתה רצינית, וחושבת מראש על כל המצבים שיכולים להתפתח כתוצאה מהפורמט, התכנית היתה נראית אחרת לגמרי. ומאוד סביר להניח שהיו מתחילים עם שני רווקים, במקום לשים את כל הביצים בסל אחד. הרי בסופו של דבר מדובר בבן אדם, אי אפשר לשלוט ברגשות שלו ולהכריח אותו להתקרב לבנות שהוא לא מעוניין בהן

adiyon2

New member
איתן לא הסכים להיות ז**ה של ההפקה, אז הביאו

את גב, אבל לא לקחו בחשבון שהוא אימפוטנט.

noaxxx

New member
אני מבסוטית מאי-תן, ומאוכזבת שליהי בגמר

בכלל אני חושבת שאי-תן יכול לתרום לליהי כמה חוליות... רק יעזור לה בחיים

רותי167

Well-known member
אני שמחה שליהי המתוקה בגמר!

ולמה להשמיץ אותה ככה? את לא חייבת לאהוב אותה וממש לא להשמיץ,יש משפחה שקוראת כאן והיא בחורה צעירה בתחילת דרכה. וואללה אין טיפת חמלה.

noaxxx

New member
../images/Emo12.gifאני השמצתי? היא דיברה על זה בעצמה עם בן

וסיפקה הוכחות לזה כל העונה. הבחורה חסרת עמוד שדרה! אם הייתי אומרת שהיא דוחה מטופשת משעממת ומיותרת בעיני, אז הייתי משמיצה.

קשקשה9

New member
אבל היא אכן

דוחה מטופשת משעממת וריקנית בעיניי הנה השמצתי אז מה

noaxxx

New member
לא השמצת../images/Emo3.gif הבאתי את ההגדרה של 'השמצה'

"פגיעה בכבודו של אדם או במוֹנִיטִין שלו על ידי אמירה או כתיבה של עלילת דברים, דברי גנאי בלתי מבוססים, דברי דִּבָּה" כל מה שאמרנו מבוסס ולכן זו אינה השמצה

adiyon2

New member
למה אני צריכה לחשוב על המשפחה שלה אם היא

בעצמה לא חושבת עליהם. התנהלה בוילה בצורה גועלית, היא מושפלת, חיילת של קרן, צל חסר עמוד שידרה, מבזה את עצמה במצגת שווא עם בן. אז אם המשפחה שלה קוראת, קחו את הבחורה הזו לטיפול ויפה שעה אחת קודם. אם היא היתה הבת שלי, כבר ברגע שבן אמר לה עכשיו תצטרכי לנשק אותי הרבה (אחרי שחזרה מהדחה, כדי שישמור עליה), הייתי באה לשם ומוציאה אותה. אם להם לא איכפת, למה שלי יהיה אכפת ממנה.

קשקשה9

New member
ראית מה זה לא עדי?

היא זו ששכבה את דרכה לגמר ואנחנו משמיצים לא, זה הזוי

רותי167

Well-known member
שטויות במיץ!

זו אהבת אמת ואתן תאכלנה את הכובע כשתראנה שבחוץ הזוגיות הכי מוצלחת תהייה זו של בן וליהי. יש בי כעס רב על דברים שבן אמר על ליהי ומכאן הגעתן למסקנות וכן,גם אימצתן את השטויות של אתי,אומרות את אותם המשפטים מציר הרשע.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif אני בטוח לא יאכל כלום בגלל ליהי

היא כלכך כלום ושום דבר בעיניי ששמה יישכח במהרה ליהי מי ?

למעלה