שרשור לילה

רותי167

Well-known member
אני חולקת על דברייך,בתחילת התוכנית

ליהי היתה עם אתי וקרן וביחד היוו את ציר הרשע,ליהי עזבה ונטשה את אתי לפני קרן! היא התעלמה ממנה,לא אחת ליהי הסבירה שהיא לא אהבה את ליהי של תחילת התוכנית כי זו לא היא האמיתית,היא עברה שינוי והגיעה לתובנות,התנתקה והיתה מרוכזת בזוגיות שלה ובו זמנית היתה חברה של כל הדיירים. נכון,בתחילה היו לה היסוסים בקשר שלה עם בן,היא התאהבה ועל כך אין עוררין. למה אי אפשר למחול? למה אי אפשר לקבל שהיום היא בזוגיות אמיתית? ליהי בחורה טובה,מתורבתת,מנומסת,תורמת לבית ואהובה על כולם. אז וואללה,תשחררו ותפסיקו להגיד רק מה שהיה פעם,תסתכלו היום. אני מלאת הערכה לגב על נימוקיו להשאירה,לא הראו הכל בתוכנית הוא אמר הרבה דברים יפים על ליהי וכינה אותה בחורה מקסימה.

24שעות1

New member
היו היה זוג שלפני חודשיים אמרו אותנו לא מענין

הפרס - אנחנו כבר זכינו אחד בשני רוצים עכשיו כבר לצאת מפה יד ביד. אז מה קרה להם השבוע לא מפסיקים לדבר על המיליון ועכשיו- כועסים כואבים ממרומרים באים בטענות לגב למה נכנס לתוכנית מה רצו גם להיות בירח דבש חודשיים על חשבון ההפקה וגם לקחת את הכסף איפה האמת שלהם - שדיברו עליה

anonimit75

New member
גם אותי הם מרגשים ,פולניה

כיף לשמוע שיש עוד אנשים שמתרגשים מהם, כי פה בפורום הם בכלל לא אהודים , לצערי

גם אני בעד קרן וגב לגמרי, גם בעד אורטל ואורן

רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!,

24שעות1

New member
אנונימית - לא להשאיר אותי במיעוט פה

נא להתייצב ולספר לכולם למה קרן וגב אהובים.

anonimit75

New member
יקיריתי, אין לי זמן להתנגח עם אנשים

כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות... לצערי, פה אנחנו מיעוט, אבל בחוץ אני באמת מאמינה שאנחנו רוב וזה מנחם אותי. אני לא הייתי צופה בתוכנית אלמלא גב וקרן (ובשבועיים האחרונים ,בעיקר בגלל גב, שהוא בן אדם מרתק) משעממים אותי כל היתר...

sunflower11

New member
הם שחקנים בלי שיעורי משחק. הכי לא מגיע להם.

הראו בתכנית כאילו רק את איתן ודניאל מעניין המליון. קרן וגב מעוניינים בו לא פחות. גב ניסה לזלזל באינטליגנציה של איתן ואמר לו שהוא לא בא לגנוב לו את המליון ושהכסף לא הסיבה שהוא נכנס, אלא בגלל שביקשו ממנו. איתן אמר לו: תעשה לי טובה ותהיה כנה איתי כמו שאני כנה איתך.... אני לא מאמין לך!

ריף24

New member
איתן עדין לא עושה חשבון נפש!!מאשים ומאשים!! ע

עד מתי? הוא משלה את עצמו, שזה בגלל שהוא בחר בדניאל באמצע התכנית. זה לא נכון!!!

ריף24

New member
כנות של גבר ששוכב עם בחורה בעוד הוא מאוהב באח

באחרת? כנות של גבר שתוקף את כל העולם יחד עם החברה שלו, כשהם לא מקבלים מה שהם רוצים? מי הבטיח להם את המיליון?? מי???? מה עם אורטל שמגיע לה גם הכסף??????מה איתה, מה עם גב וקרן שהיו הרבה יותר אנושיים ממנו והכסף לא סינוור אותם והם נשארו בני אדם? איתן אורבך הוא לא מלך העולם!!!!!!!!!!ולא דניאל!!!לא מגיע לשני המתנשאים האלה המיליון! נקודה!

למעלה