אכלולי-שתולי-לקחולי-אנילאמרוצה

doronf65

New member
מנהל
חלילה, לא מהלומות

אני מתייחס עניינית ולא מקניט. ואם את מגנה את הגרעין הקשה של הפורום ואומרת שהם הולכים עם הזרם, למה לא תזדהי בניק הרגיל שלך, ותלכי נגד הזרם? אני נותן לך את הקרדיט ולא חושב שהמצאת את זה, ורק מצפה ממך לא לעשות מה שאת מגנה שאנו עושים. נראה לי שבמקרה זה, האימרה "הפוסל-במומו פוסל" תקפה לגמרי, אלא אם תוכיחי אחרת. ועוד דבר: עד כה לא ענית לי עניינית! אמרת שאת לא רוצה להיכנס למהלומות ודם, ואני מצהיר שגם אני לא רוצה. אל תעני לי בצורה רטורית כללית ובסיסמאות כמו שאת טוענת שעדי עושה. עני לי עניינית לשאלות שלי: 1. למה את לא בניק האמיתי שלך. 2. סתרי את בוסטון גאי וחבורתו. לא בססמאות כמו "אני מכירה אנשים" אלא במספרים. אם תעשי זאת - הם יוכלו להציג מספרים מולך, להשוות רמת חיים המתקבלת מכל אסכולה, ולראות מי צודק! או שמא כולם צודקים? אולי את מתכוונת לחיים בינוניים, ללא חיסכון, ללא ביטוח בריאות רציני, ללא חוגים, ללא קולנוע ומסעדה, אלא לגמור את החודש בלבד, והם מתכוונים ליותר מכך? אולי את מתכוונת לחים באינדיאנה או אלבמה והוא מדבר על בוסטון SF, NY? בואי, תיכנסי ל- debate רציני, לא מתלהם, מדעי, והשוו דעות. כך תישמעי ותשמיעי, ואני בטוח שכולנו נשכיל מכך. דורון

mika130773

New member
לא אמשיך במהלומות

מאחר ואינני מחפשת דם. הנושא נשמע, קולי נשמע וקולי ימשיך להמשע אם וכשאר אזהה מישהו שמהסס להגיע לארה"ב במשכורת של 50K$. או-אז אשמיע שוב את קולי. זכרו, הישראלי איננו רק איש ההיטק המוצלחה או מוכר הנעליים הפשוט. יש הרבה שהם באמצע. שכבת הביינים. לא המתעשרים הגדולים וגם לא הפשוטים הקטנים. האמצע. הרוב. והם-הם חיים ממשכורות ה 50-80K$. ולא, הם לא עשירים. אבל הם מן-הסתם יכולים לגמור את החודש, בוודאי שאם הם רק זוג וגם עם ילד אחד, זה אפשרי. לא קל אך אפשרי. זה הכל. זה מה שניסיתי לומר לכל החבר'ה. וכן. קונפורמיסטים זו הגדרה נהדרת. תודה.

קולות משתנים

עוד קצת,רק הד ישאר...השאלה היתה סכום מסוים אל מקום מסוים. לא שאלה כללית על ארצות הברית,ומה היא ההכנסה ההכרחית למגורים ביבשת.מה שמשתנה בקיציניות חמישים קילומטר לכל כוון...מה שצורך כמאה אלף דולר לשנה בסאן פרנסיסקו יעלה לך פחות משישים בלפחות שלושים מדינות אחרות.

MASHY BOSTON

New member
מתפקידנו לעודד ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

אף אחד מהכותבים פה הוא לא צוות הווי, בידור ועידוד של הנכנסים אל הפורום הזה. זהו פורום ענייני שבא לענות על שאלות. הכותבים פה משקיעים מזמנם האישי על מנת לתת מידע שיש להם מתוך נסיונם האישי. אף אחד פה לא מנסה לעודד או לא לעודד אנשים לעבור לארה"ב, אלא רק לתת עוד קצת מידע למי ששוקל את המעבר.

Snakebite

New member
רק לידיעתך, הייתי כאן לפניך...

הייתי כאן כשהפורום קרם עור וגידים. תרמתי את חלקי, ועדיין אני מגיב לעיתים. לדעתי תהיה משקל כאשר היא תחשב, ומשום מה שמתי לב שדיעות הלא קבועים לא בדיוק תופסים מקום כאן. אז תשאל אותי למה אני לא קבוע, ואענה לך שלא לכולם יש זמן כמו לך, או שפשוט אני בארצינו הנחמדת, ולא תמיד אני יכול להגיב על נושאים שלא ידועים לי. אז שלא יעבדו עליך.

עוקב מרחוק

מנסה לסדר מחשבות שמסתובבות בראש...את העובדות היבשות ברובם מכיר.נע ונד בין הארצות כמעט כל חיי.אזרח אמרקאני,מלידה.ישראלי מידי בהוויה...פנטזיות לא עוזרות לאף אחד.זה יודע מהנסיון... לא חיבים לקחת כל מילה כחתום משמים,לכל אחד צרכים שונים...אבל ממליץ מאוד לאנשים להפנים.אך אחד לא מחכה לנו.והבור עמוק בדיוק אותו עומק כמו ההצלחה אותה רוצים.סאן פרנסיקו היא עיר הולדתי,מכיר אותה מספיק בשביל לדעת שמשפחה פלוס שנים לא חייה שם בפחות משמונים אלף דולר לשנה,עיר מוקפת ים וישובים אחרים,לא תגדל היא לעולם...שיעור תחלופה על דירות משפחתיות הנמוך בעולם.על כל פינוי,שבע מאות פניות,רק הקרדיט בבנק יקבע מי זה שיקבל...אני לארהב חוזר. ולא כי שם אהיה עשיר,יתכן אפילו שלהיפך,רק שאת הבת שלי אגדל למציאות אחרת...את זה כבר החלטתי.זה לא יקרה היום, גם לא מחר.זה דורש זמן,תכנון,והכרה במציאות...לא יהיה זה לקליפורניה.אף אחד לא התנדב לשלם לי כאלו סכומים...לכל אלו שמשתפים בעצות או לחילופין ב"הריגת חלומות" תמשיכו ככה...עדיף פחות,אבל מוכנים.מאשר כמות,ישר לפשיטת רגל...

doronf65

New member
מנהל
שאלות למיקה

רק כדי שאדע לסווג את דעותייך ולשים אותן במקום הראוי: 1. האם יש לך נסיון בחיים בארה"ב? ואם יש - האם זהו נסיון בחיים חוקיים? 2. האם את כותבת מהארץ, או מארה"ב? 3. האם, עד כה, ראית גם שישנו פירגון לאנשים בפורום או שרק ראית את "נבואות הזעם"? 4. איך את לא יודעת שעדי היא בחורה, הרי אם את משתתפת קבועה, היית יודעת המון דברים עליה, כולל היכן היא גרה, חים אישיים וכו'.

saritoosh22

New member
דורון

עוד שבועיים? מקווה שהכל מסתדר לכם. אל תעלם לנו מהפורום השכן.

doronf65

New member
מנהל
../images/Emo45.gif היי שריתוש!

כן, עוד שבועיים ממחר. מחר נכרטס. הכל זורם. אני לא חולם להעלם... אני פה! הנה, אני אתן שאלה תכ,לסית עוד מעט ללונדונית שלנו, ולהתראות בווגאס. אגב, שמעתי שאצלכם יש 0% אבטלה, ואפשר למצוא עבודה בקלות. האם כצעקתה? ועבודה נורמלית? לא מובינג וכאלה... יש לי כמה שבועות לבדוק בפועל כל מיני לינקים שהתחלתי איתם מגעים, אבל אם אפשר לפתוח עוד ערוצים, אולי שווה. ביי

doronf65

New member
מנהל
אחפש

אבל למען האמת, מכל חיפושי באינטרנט לא יצא כלום. אתה טובע בים הפונים, וגם אם עונים לך, הם רוצים לראות אותך אישית, הרי לא יקבלו אותך וירטואלית. אז אני בקשר עם מי שיכול לקשר אותי אישית ולהשתמש בהכרויות אישיות. יש לי 2-3 הצעות כרגע לדברים שאני over qualified עבורם, אבל אני שוקל לקחת עד שאמצא משהו ראוי יותר, כדי לא לבזבז את הזמן והכסף. יש לך עוד רעיונות? אקבל בברכה. דורון

iris mom of two

New member
hot jobs...

דורון, תכתוב כתובת אמריקאית, של גיסתך או משפחה אחרת עם טלפון והכל. אם מתקשרים תתקשר בחזרה כאילואתה רק מחוץ לעיר ואם יצא לקבוע ראיון מה טוב. אולי זה לא שווה רק לשבועיים, אבל כיף לנחות ישר לראיון. לי היה מזל ובעצם השגתי עבודה דרך Hot Jobs. כשתגיע תנסה ליצור קשר עם Head Hunter. הם בהחלט עוזרים אבל תמיד צריך לזכור שהם עובדים על עמלה ולא ישקיעו בך יותר מדי אם אין a good connection. בהצלחה.

saritoosh22

New member
לא יודעת לגבי אחוזי האבטלה

אבל אכן נמוכים, אם תצטרך עזרה או משהו, אתה יודע למצוא אותי, גם במסרים.

mika130773

New member
ולהלן התשובות:

1) יש לי נסיון של 10 שנות מחייה, לימודים ועבודה חוקיים וכשרים למהדרין, סנוב קטן שלי, בארה"ב. 2) כותבת את מכתב זעם זה מביקור מולדת 3) הפרגון לעשי הוא מאנשים תואמים לה, כאמור, עם ראיית עולם משותפת וכנ"ל גם האינטרסט 4) עניין המין של עדי לא עניין אותי מעולם. בברכה, מיקה

Boston Guy

New member
וזו ההוכחה שתואר שני אינו מוכיח בינה

אני מבין ומעריך את התחכום בדברייך... אם נלך בשיטת "הפוך על הפוך", את שואפת שבפורום הזה יעודדו את כל (ציטוט) "פרצופם של הישראלים המכוערים" לעבור לארה"ב, וכך תישאר מדינת ישראל צחה וברה, לתענוגם של אנשי "מרומי התיזה של התואר השני, מאכלי הגפילטע פיש והקניידעלך". אכן רעיון מעניין! אז הינה הצעה קונסרוקטיבית, מיקה: בואי ותפתחי בתפוז פורום מתחרה - שתקראי לו, נגיד, "פורום שב"חים בארה"ב", או אולי "קומבינות בארה"ב". סביר שיש לך 99% כישורים לתפקיד מנהלת פורום כזה! הרי את "מדברת איתך, ממרומי התיזה של התואר השני", ואת יודעת היטב שמה שאנחנו אומרים כאן "כי אלה לא (עובדות החיים בארה"ב - BG). זה בדוק וזה ידוע". אז בואי ושתפי אנשים בידע הבדוק שלך על איך מקיימים משפחה בארה"ב, בחמש השנים הראשונות לחיים בארה"ב. ספרי להם על איך זה לחיות בלי המשפחה המורחבת ובלי אף אחד שמוכן לעזור כלכלית. ספרי להם איך לחיות בלי זכאות לביטוח לאומי, או דמי אבטלה, או קיצבת ילדים, או שרותי סעד. ספרי להם גם אחרי כמה שנות עבודה הם יגיעו לזכאות לכל אחת מההטבות האלו. ואז תוכלי בחפשיות, בלי חשש מהמחק של המנהלת (שהרי את תהיי המנהלת!), להשתמש בתגובות משכילות כמו: "ושלא תחשבי אפילו לענות לי בלבולי מח כמו "אני אומרת את דעתי גם היא לא נראית לך". זה הרי קשקשוש מקוקש, רק תמים יאמין לך ואני מרחמת עליו." ובתרגום לאנשים שאינם במרומי התזה לתואר שני: -"אל תעני לי בכלל" -"מי את שתייעצי לאחרים" זה בטח יהפוך את הפורום שלך למקום שוקק חיים...

למעלה