אנחנו קצת הרבה אנשים...

Road death

New member
../images/Emo32.gifאנחנו קצת הרבה אנשים...

הרבה מאוד!.. אז חשבתי אולי על.. שרשור הכרויות....(?) שם: גיל: מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? חנון גאה\מתבייש עדיין? סוג מוזיקה מועדף: להקות אהובות: שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? גוצים שמנמנים או אנורקסים? תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? דיסקמן\אמפי3? בית לבד או עם המשפחה? נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. יומטוב אנשים. |תומר|.

noname202

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:גלי גיל:14 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] 242218242 חנון גאה\מתבייש עדיין?גאה
סוג מוזיקה מועדף:אין משו מיוחד..מה שבא ברוך הבא
להקות אהובות:כנ"ל שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?בקבוק מהסופר גוצים שמנמנים או אנורקסים?באמצע תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז..למרות ששניהם מסריחים רצח! דיסקמן\אמפי3?אמפי3 בית לבד או עם המשפחה?בית לבד נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. יומטוב אנשים. תודה..

נצל"ש- צ'אט? D:

ובקשר לשרשור- די עם זה;[ כמה אפשר לפתוח? לדעתי יהיה טוב אם נעשה מה שדין[
] אומר, ואחרי שנתגבש והכל, אז נעשה שרשור היכרות מאורגן. סבבה? D:

כבר היה כזה... אבל לא נהיה קטנוניים

שם:דביר גיל:20 אם אס אן: [email protected] אי סי קיו: 131099281 גיק בהכחשה חלקית סוג מוזיקה אהוב: רוק, טראנסים. שוקולית אנורקס קלמנטינה לא דיסקמן ולא אם פי 3 דירה עם שותף

the last anigma

New member
לפני שיקפצו.. אני יודעת לשרשר...

אבל סתם בא לי להיות צמודה לדבירצי שלי... שם: שירי גיל: 18 חנון גאה\מתבייש עדיין? אין במה להתגאות או להתבייש, כולנו בניאדם... סוג מוזיקה מועדף: לרוב רוק להקות אהובות: אנא עארף... evanescence, scars of life.... שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקוקו (סופרקלאס) גוצים שמנמנים או אנורקסים? תשאלו את דבירצי תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? אף אחד, שניהם מסריחים את האולמות הצפופים והמחניקים גם ככה דיסקמן\אמפי3? נגן, קריאטיב, אהובי!! בית לבד או עם המשפחה? משפחה

Sakura Chan

New member
אני ^^

שם: אנה D: גיל: 17.5 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? נו יש למטה זה.. *עצלנית* חנון גאה\מתבייש עדיין? לא חנונית.. אבל אם אהיה, אהיה גאה בזה D: סוג מוזיקה מועדף: הכל D: להקות אהובות: אוונסנס, סימפל פלאן, Within Temptation ועוד.. נו הרבה :X שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? יטבתה בבקבוק עם הפקק הזה... גוצים שמנמנים או אנורקסים? שמנמנים O.O תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז דיסקמן\אמפי3? MP3 (הלוואי והיה לי >_>) בית לבד או עם המשפחה? לבדדדדדדדדד

MichelleLev

New member
../images/Emo183.gifאתה! כנס!!!!!!!!!!!!!!!

אעעעעעעעעע אתה שומע SUM 41!! אתה סגיד *_* שם: מישל/הדס. אני מעדיפה שתקראו לי מישל. גיל: 14 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? המ. מראה של חננה! סוג מוזיקה מועדף: הכל. קלאסי רוק פופ מטאל פאנק וכו'. הכל. חוץ ממזרחית. להקות אהובות: Sum 41 שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא אכפת :X גוצים שמנמנים או אנורקסים? גוצים שמנמנים תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז! דיסקמן\אמפי3? דיסקמן בית לבד או עם המשפחה? לצערי עם המשפחה. אני רוצה לבד P: חרא.

Road death

New member
מה?!?! מי שומע סאם41..?

אני גם מתת עליהם!!! אבל לא רשמתי עכשיו את זה... ;[ אז למי התכוונת.?

NekoBunta

New member
מיאו

שם: יובל גיל: 14 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? בהכחשה
סוג מוזיקה מועדף: רוק וריר (האמת היא שרק רוק
) להקות אהובות: Queen שולטים... שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? בלאכס..
גוצים שמנמנים או אנורקסים? זה כמו לבחור בין שמיכה ניידת למטאטא...
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז *_* דיסקמן\אמפי3? MP3 בית לבד או עם המשפחה? לבד

וגם אני.

שם: צליל, לא המקורי אבל נחמד [מה, לא?]. יותר מדי אנשים מוכרים כותבים בתפוז. גיל: 14 חנון גאה\מתבייש עדיין? באמצע.
סוג מוזיקה מועדף: רוק, אפשר לומר. וגם ג'אז הולך. להקות אהובות: להקות לא ממש, יותר לכיוון זמרים/ות. ויש המון. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקולית, או שקית. גוצים שמנמנים או אנורקסים? שמנמנים
. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? שום דבר. דיסקמן\אמפי3? יש דיסקמן בשלבי גסיסה. רוצה אמפי3, אבל לרצות זה רע. בית לבד או עם המשפחה? לבד [פעם בשבוע].

NekoBunta

New member
הרבה פה בני 14, הא? ../images/Emo3.gif

זה בטח הגיל ה"מיוחד" או משהו

למעלה