אנחנו קצת הרבה אנשים...

הלו

שם: סיגל גיל: 17 מסן\קיו? 109364549 חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה! סוג מוזיקה מועדף: פפף יש הרבה. שוב, כרטיס אישי להקות אהובות: ממ אני לא דבוקה כרגע לשום להקה במיוחד. באופן כללי - Oasis, The Beatles, Mando Diao, Jet, The Vines, BRMC, Ten Years After ועוד ועוד אין לי כוח להזכר בהכל עכשיו. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא משנה לי, הכל הולך גוצים שמנמנים או אנורקסים? כנ"ל תפוז או קלמנטינה..? תפוז
אבל לא שיש לי בעיה עם קלמנטינות, חלילה. דיסקמן\אמפי3? לא אכפת לי >< בית לבד או עם המשפחה? הממ. תלוי. בשעה מאוחרת יכול להיות מפחיד פה כשאין אף אחד. וכשהמשפחה נמצאת, יש לי חדר משלי, אז זה לא מפריע. למה לא שאלתם על תחומי עניין?^^ ובכן, ביולוגיה, כימיה, ופיסיקה ואסטרופיסיקה פופולארית שכזו..כלומר בלי להכנס לחישובים מעבר לנוסחאות הבסיסיות
בייחוד מתעניינת בביוכימיה, גנטיקה, כימיה אורגנית וביוטכנולוגיה. מתכננת ביום מן הימים לשכפל צבא ענק ולכבוש בעזרתו את העולם ואז לכלוא את כל האנשים הרעים, לאסור על תוכניות זבל בטלוויזיה ולשתול הרבה פרחים וכל היום לדבר איתם או משהו כיפי כזה בסגנון. ^___^ אה אני גם אוהבת אמנות וקומיקס, אבל בפנטזיה אני אוהבת פשוט את הספרים הטובים... אני אוהבת ספרים טובים ומעניינים ללא אפליה על בסיס ז'אנר. כך שאני לא עמוק בקטע של מד"ב/פנטזיה וגם לא אנימה כמו אנשים אחרים אולי, אני לא פנאטית אבל אני מבינה בערך על מה מדברים, ואני מגיעה לכנסים בעיקר כדי להינות מהחברה
מצטערת על הזיון שכל

../images/Emo85.gif

שם:ענבר גיל:14 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? חנון גאה\מתבייש עדיין? חנונית גאה
סוג מוזיקה מועדף:רוק. בעיקר ישראלי. להקות אהובות: מופע הראנבות של דר' קספר ^.^, גרין דיי, ועוד כמה ששחכתי :] שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?שוקו בכלל :] לא עושה הכללות P: גוצים שמנמנים או אנורקסים?כולם :] לא עושה הכללות ^^ תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?קלמטינה בתחילת העונה [כשהיא ירוקה ואין גרעינים] ותפוז כל העונה :] אה ו.. סלחתי :] דיסקמן\אמפי3? אמפי3 בית לבד או עם המשפחה?לבד
הערות:למישל
- יש לי את כל הדיסקים של SUM41 בבית :] פעם הייתי שומעת, עכשיו כבר לא ממש.

אני אדחף, חדשה שכמוניXP

שם: תומר גיל: 12 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] המחשב מסרב לכתוב באותיות קטנות, משום מה><;; חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה, גאה^^ [וסטרייטית, נראה לי
] סוג מוזיקה מועדף: רוק ישראלי להקות אהובות: אלג'יר, מופע הארנבות של ד"ר קספר
שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? יטבתה, ללא ספק
גוצים שמנמנים או אנורקסים? לא יודעת, לא בדקתי><; תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? אני לא עושה אפליות ;[ דיסקמן\אמפי3? MP3 בית לבד או עם המשפחה? לבד. נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. יומטוב אנשים. |תומר|. בהחלט |תומר|!

הי, את ../images/Emo12.gif ../images/Emo113.gif

הכרתי אותך מתישהו
לא? Oo או, כןכן, אני זוכרת אותך! נעלמת לי מהמסנג'ר בשלב מסויים. הא. את זו עם האובססיה ליודה ^^ [נכון?
]

כן, זו אני^^

נאמ, אנשים מזהים אותי לפי היודה, מגניב
עשיתי אפילו יציקה שלו בשיעור אומנות
את פשוט הפסקת להתחבר לי
.. תוסיפי אותי שוב.. [email protected]

O a s i s 3

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: אדוה גיל: 13 וקצת מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? חנונית, יותר גאה מאשר מתביישת. סוג מוזיקה מועדף: רוק להקות אהובות: הביטלס, פינק פלויד, גאנז אנד רוזס, אואזיס, סלייבה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, סקורפיונז, אוונסנס ויש עוד. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בכלל,למרות שאני בכלל מעידפה מוקה
*נסכלת* גוצים שמנמנים או אנורקסים? אנשים קוראים לי אנורקסית. ואני לא. אני סתם נראית כזאת
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז, כי לפעמים הוא חמצמץ (
) דיסקמן\אמפי3? למרות שיש לי דיסקמן (בקרוב יהיה גם אמפי3), אני מעדיפה אמפי3, יותר נוח. בית לבד או עם המשפחה? עם המשפחה
מוסיפה: תאריך לידה: 7.11.92 אני לומדת במסגרת מיוחדת למחוננים במתימטיקה (אורטכניון. בכיתה י"א כבר נתחיל ללמוד לתואר ראשון, וכרגע אנחנו עוברים סדנאות הכנה ללמידה אקדמאית בטכניון).

O a s i s 3

New member
אני לא יכולה להפסיק ../images/Emo122.gif

+ מוניקה סקס, עברי לידר, אביב גפן, טיילר הילטון (ואף אחד לא מכיר
), גאווין דגראו, RHCP מדי פעם, The who, ועוד. אמרתי לכם שאני לא יכולה להפסיק:p אני גם אוהבת את לוסטרה, וזה לא משנה שיש להם רק שיר 1 והוא Scotty doesnt know (כן, אתם מכירים. השיר מיורוטריפ).

O a s i s 3

New member
ובשבילך:

אלאניס מוריסט שליטע (אנימכירה חלקית. יש לי חברה שמתה עליהם). לך להתחנך מבריטני ספירס

למעלה