הרמיוניDanger
New member
הלו
שם: סיגל גיל: 17 מסן\קיו? 109364549 חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה! סוג מוזיקה מועדף: פפף יש הרבה. שוב, כרטיס אישי להקות אהובות: ממ אני לא דבוקה כרגע לשום להקה במיוחד. באופן כללי - Oasis, The Beatles, Mando Diao, Jet, The Vines, BRMC, Ten Years After ועוד ועוד אין לי כוח להזכר בהכל עכשיו. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא משנה לי, הכל הולך גוצים שמנמנים או אנורקסים? כנ"ל תפוז או קלמנטינה..? תפוז
אבל לא שיש לי בעיה עם קלמנטינות, חלילה. דיסקמן\אמפי3? לא אכפת לי >< בית לבד או עם המשפחה? הממ. תלוי. בשעה מאוחרת יכול להיות מפחיד פה כשאין אף אחד. וכשהמשפחה נמצאת, יש לי חדר משלי, אז זה לא מפריע. למה לא שאלתם על תחומי עניין?^^ ובכן, ביולוגיה, כימיה, ופיסיקה ואסטרופיסיקה פופולארית שכזו..כלומר בלי להכנס לחישובים מעבר לנוסחאות הבסיסיות
בייחוד מתעניינת בביוכימיה, גנטיקה, כימיה אורגנית וביוטכנולוגיה. מתכננת ביום מן הימים לשכפל צבא ענק ולכבוש בעזרתו את העולם ואז לכלוא את כל האנשים הרעים, לאסור על תוכניות זבל בטלוויזיה ולשתול הרבה פרחים וכל היום לדבר איתם או משהו כיפי כזה בסגנון. ^___^ אה אני גם אוהבת אמנות וקומיקס, אבל בפנטזיה אני אוהבת פשוט את הספרים הטובים... אני אוהבת ספרים טובים ומעניינים ללא אפליה על בסיס ז'אנר. כך שאני לא עמוק בקטע של מד"ב/פנטזיה וגם לא אנימה כמו אנשים אחרים אולי, אני לא פנאטית אבל אני מבינה בערך על מה מדברים, ואני מגיעה לכנסים בעיקר כדי להינות מהחברה
מצטערת על הזיון שכל
שם: סיגל גיל: 17 מסן\קיו? 109364549 חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה! סוג מוזיקה מועדף: פפף יש הרבה. שוב, כרטיס אישי להקות אהובות: ממ אני לא דבוקה כרגע לשום להקה במיוחד. באופן כללי - Oasis, The Beatles, Mando Diao, Jet, The Vines, BRMC, Ten Years After ועוד ועוד אין לי כוח להזכר בהכל עכשיו. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא משנה לי, הכל הולך גוצים שמנמנים או אנורקסים? כנ"ל תפוז או קלמנטינה..? תפוז