אנחנו קצת הרבה אנשים...

Road death

New member
יאוו!! לי אכפת!

שיער אדום?! |
| קיבוצניקית? |
| למה לא ידעתי על זה..? את ממש מגניבה אישה!

תמיר1991

New member
בכיף../images/Emo8.gif

שם: תמיר גיל: 15 אוטוטו
מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? חנון גאה, אבל סטרייט
סוג מוזיקה מועדף: רוק (לא מטאל
), בעיקר ישראלי - אביב גפן, איפה הילד, קספר, משינה, אבל גם מחו"ל - REM, ביטלס, לינקין, כל מיני
שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? אני מעדיף מוקה, אבל בכללי בקבוק
גוצים שמנמנים או אנורקסים? 176 על 57 זה שמן רצח, נכון?
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז
דיסקמן\אמפי3? אמפי
בית לבד או עם המשפחה? משפחה
אני אוסף בולים, לומד היסטוריה באוניברסיטה הפתוחה, לומד בכיתה ט' בעירוני ד' ואוהב לכתוב ולקרוא
תמיר.

נא להכניס נושא להודעה

שם: גיל: 21 ומשהו מסן\ קיו- icq-70835498 MSN [email protected] גיק וגאה בזה סוג מוזיקה מועדף: רוק, פרוג מטאל, נונסנס, מחזות זמר להקות אהובות: סוטה ארקטיקה, נייטוויש, כוורת, הפאנטום של האופרה, אמה שפלן. קקאו הולנדי או שוקו יטבתה מבנה גוף- גדול תפוז דיסקמן\אמפי3? מחשב נייד בית לבד או עם המשפחה? בית לבד

J u s t M a y a

New member
סודה, פופ וריטלין. ../images/Emo11.gif

שם: מיה. גיל: 12.
מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? תציצו בעולם, עצלנין. חנון גאה\מתבייש עדיין? וונאבי חנונית.
סוג מוזיקה מועדף: רוק-פופ שכזה. גרין דיי, MCR, קמת נייטוויש, למרות שהם לא שווים מאז שטרג'ה [
] עזבה, ג'ט, דה דנדי וורהולס, סאות', ספון, קצת אבריל. להקות אהובות: ^^ שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? בקבוק מהסופר.
גוצים שמנמנים או אנורקסים? באמצע.
"אנורקסי זה לא סקסי!" תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז. דיסקמן\אמפי3? מצד אחד כשיש לך דיסקמן יש יותר סיכוי שאתה לא מוריד שירים, כמוני למשל, אזרחית שומרת חוק שכמותי [וגם נואה
]. אבל אמ.פי יותר נוח. בית לבד או עם המשפחה? לבד.
אני רוצה צומי, מה.

הניב מכה שנית.

שם: יניב גיל: 20 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..? שלחו לי מסר ותקבלו. חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה! בחנוניותי. סוג מוזיקה מועדף: רוק קלאסי(קווין, לד זפלין) להקות אהובות: ראה למעלה. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? קולה גוצים שמנמנים או אנורקסים? שיהיה מה לתפוס
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? בננה! דיסקמן\אמפי3? MP3 בית לבד או עם המשפחה? איזו שאלה?

עונה...

שם:עדי גיל:16 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)?068195347 חנון גאה\מתבייש עדיין?גאה..חנונים זה באופנה עכשיו סוג מוזיקה מועדף:כל סוגי המוזיקה להקות אהובות:גרין די שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?שוקו שוק גוצים שמנמנים או אנורקסים?נורמלים תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז דיסקמן\אמפי3?אמפי3 בית לבד או עם המשפחה?עם חברים

philip morris72

New member
הופה!

שם: הדר גיל: 17 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)?: או...אישי מידי:> תבקשו בפרטי אם בקטע שלכם. חנון גאה\מתבייש עדיין? לא חנונית
סוג מוזיקה מועדף: פאנק, הארדקור, אימו...ובעצם כל דבר שהוא לא עמוק מידי ואפשר להשתגע איתו להקות אהובות: papa roach, finch וכו' שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בשקית!! גוצים שמנמנים או אנורקסים? לאחרונה יש לי חיבה לא ידוע לשחיפים:-| אבל אני לא מוכנה להודות בזה, קיצור לא איכפת לי. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז! דיסקמן\אמפי3? דיסקמן שהוא MP3 בית לבד או עם המשפחה? לבד!!

Tree Hugger

New member
טוב נו..

שם: לילך. גיל 18. אייסיקיו: 170444316 חנון גאה\מתבייש עדיין? לא יודעת, אני חושבת שאני גאה. אבל אני לא בטוחה שאני חנונית. אני סתם מחפשת זהות. סוג מוזיקה מועדף: הממ.. פאנק. כאילו Pאנק. (דיי עלוב) להקות אהובות: אז ככה: נושאי המגבעתThe Clash, The Who, NOFX,Ramones, The police ... ועוד. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? הכל. רק לא קרלו... זה ממוסחר. גוצים שמנמנים או אנורקסים? :O הכל חוץ מאנורקסיה! אני לא תומכת בזה. (כל הבנות אצלנו בבצפר אנורקסיות.) או שהתכוונת לסתם אנשים רזים, ואז זה בסדר. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז. *סולחת* דיסקמן\אמפי3? אמפי3 בית לבד או עם המשפחה? ל-ב-ד. עוד קצת על עצמי: בעיקרון אני בי"ב עכשיו, אני מתנדבת בערך ב.. שלוש מסגרות שונות (*חוסר חיים*) אני אוהבת לקרוא, אבל לא מדע בדיוני.. בעיקר רומנים, כמו החטא ועונשו וורוניקה מחליטה למות.. אני תלמידה דיי בסדר, אני משערת. אני לא ריאלית בכלל. אני אוהבת בנים. מפחדת מכלבים. מכורה לשוקולד.. אוהבת לטייל כבר שלוש שנים לא הייתי בקולנוע. אני ממש אוהבת את רחל המשוררת. ואני גרה במושב (אם זה אומר משו.) וזה בערך מה שעולה לי לראש..

ואם ביום שני דווקא בא לי?

מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?גיק and i like it סוג מוזיקה מועדף:רוק להקות אהובות: korn עד דיסק 4 שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בשקית יוטבתה גוצים שמנמנים או אנורקסים? אני אנורקס גאה תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? קלמנטינה אבל עדיף אגס תפוח אפרסק ותות דיסקמן\אמפי3?אמפי בית לבד או עם המשפחה? לבד

Mexican Wine

New member
אני :)

שם:לא חשוב גיל:14.5 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? חנון גאה\מתבייש עדיין?לא הייתי מגדירה "חנון" אולי תכונות ותחביבים שלא ממש נפוצות אצל אחרים :) סוג מוזיקה מועדף:הכל,במיוחד רוק משנות ה70-60 the doors,the clash,beatles,לד זפלין במיוחד מכורה לנוסטלגיה משנות ה90 של כל הפופ והרוק פופ כמו אואזיס ואלאניס מוריסט,פאנק פופ ואמ זהו בערך חוצמיזה די הכל. להקות אהובות:פירטתי למעלה ^ :) שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?מכינה בבית.השוקו בסופר משלשל.. גוצים שמנמנים או אנורקסים?נורמל תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז דיסקמן\אמפי3?אמפי 3 בית לבד או עם המשפחה?מישהו אחד מהמשפחה נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה..המ לא יודעת
יומטוב אנשים. |תומר|.

Mister Aviv

New member
עונה.

שם:אביב. גיל:13וחצי מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה!! סוג מוזיקה מועדף:רוק- רוק כבר, פופ. להקות אהובות:Kid Rock Simpel plen Hilary Duff Lindsay Lohan sum 41 ועוד.
שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? בקבוק מהסופר דה!! גוצים שמנמנים או אנורקסים? גוצים.
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?קלמנטינה דיסקמן\אמפי3?MP3 בית לבד או עם המשפחה? עם המשפחה.

שאלום. גמני.

שם: ירגזי גיל: קטנההההה קטנה. חנון גאה\מתבייש עדיין? האמת שלא חנונית אבל יש לי צדדים חנוניים שאני לא מתביישת בהם, טוב, אולי קצת אבל אני פה בכל זאת נכון..
סוג מוזיקה מועדף: הכל, ונירוונה, ורד הוט, ושרה מקלוקלן, ומשינה, ומוניקה סקס והיהודים ועברי ומירי ורייכל ודנה ברגר ורונית שחר, ועודעודועודועודועוד... להקות אהובות: ^ שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בכלל ל-א
גוצים שמנמנים או אנורקסים? פחח, למה אין אמצע
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? קלמנטינה
דיסקמן\אמפי3?אמפי, אבל רק בחלומות הלילה ה[ר]טובים...
בית לבד או עם המשפחה? לבד בדד
[בעצם עם שותפה]

PieOMy

New member
ללא נושא

שם: אביב. גיל:21, לקראת סיום. מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? 347047850 חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה במלוא מובן המילה. חוץ מהזווית ההומואית. סוג מוזיקה מועדף: שיהיה רוק. להקות אהובות: רדיוהד, TOOL, ג'וני קאש, פי ג'יי הארווי, אביתר בנאי. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? קולה. גוצים שמנמנים או אנורקסים? חנון יכול להיות שרירי? תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? במבה. דיסקמן\אמפי3? דיסקמן שמנגן אמפי3. בית לבד או עם המשפחה? לבד.

אוקי, שיהיה ../images/Emo13.gif

שם: אלעד גיל: 22 חנון גאה: אכן! סוג מוזיקה: רוק, רוק קלאסי או מטאל להקות אהובות: אירון מידן, נייטוויש, דיפ פרפל, לד זפלין שוקולית או בקבוק: בקבוק! גוצים או אנורקסים: אין תגובה! תפוז או קלמנטינה: תפוז! דיסקמן או אמפישלוש: אמפישלוש! בית לבד או משפוחה: משפוחה נמנמ.

למעלה