אנחנו קצת הרבה אנשים...

o0Invisible0o

New member
היי.רגע!

אתה זה שהצטרף לפורום, לא? עם עם..החתימה מדוגמה?
היי. ראיתי אלאניס וזה אז נדחפתי.
לאמשנה.:X אלאניס.
כתר|גאון.

*נדחפת*

scotty doesn't know! scotty doesn't know! scotty doesn't know! don't tell scotty, scotty doesn't know!scotty doesn't know... *נושמת* חרשתי על הסרט הזה... אגב, שלום, אני חדשה *יושבת בכלימה בפינה ומחבקת את הבירכיים* שם: מריאנה, אני מניחה. גיל: עוד מעט 22 מסן\ קיו: [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?רוב החברים שלי חנונים. מעניין מה זה אומר עלי?... סוג מוזיקה מועדף:לא מזרחית. להקות אהובות:משינה, ברי,nightwish,זבל מהאם טי וי, דברים ברוסית, נו כל מיני. ואני תמיד פתוחה לדברים חדשים. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא שותה שוקו. אם כי הייתי חלק בהקמת כת שסוגדת לו פעם. גוצים שמנמנים או אנורקסים? לא אנורקסית ולא שמנה.בדרך כלל. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?לא אוכלת פרי הדר כמעט אף פעם. אבל אם כבר- תפוז. דיסקמן\אמפי3?גם וגם. תלוי מתי ולאן. בית לבד או עם המשפחה?פעם ככה פעם ככה.

Rockamora

New member
סקוטי דאזנט נו דאט פיונה אנד מי

דו איט אין מי וואן אברי סאן דיי..

שי סייז דאט שי'ז אין צ'ורץ'

באט שי דוזנט גו אנד שי'ז און הר נייז אנד.. טוב די
**ואבוי אם מישהו יגלה כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה** ***והכרחתי את החברים שלי לראות והפכתי את זה לפולחן*** ****את השיר לפחות, זה בטוח****

Science Fiction

New member
כותרת ../images/Emo119.gif

שם: טלי, ותאלצו להסתפק בזה [בעיקר כי אני לא זוכרת את שאר השמות שלי. חוץ מראספוטין. ראספוטין זה שם מגניב.] גיל: 13. מסנג'ר \ אייסיקיו? [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה, כמובן. במה יש להתבייש? סוג מוזיקה מועדף: בריטפופ ורוק קלאסי. להקות אהובות: הביטלס, הדרזדן דולז, אואזיס, RHCP, נירוונה, פרנז פרדיננד ועוד המון P:. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקולית. שוקו קר זה נורא >.<. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז. דיסקמן\אמפי3? אני מהתומכים הנאמנים של הדיסקמן, אבל נגיד שאמפי. למרות שהוא נדפק.

Namiya

New member
אני^^

הרבה מאוד!.. אז חשבתי אולי על.. שרשור הכרויות....(?) שם: מורן גיל: 15 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? מסנג'ר- [email protected] אייסי קקה- 326527649 חנון גאה\מתבייש עדיין? משהו באמצע :/ סוג מוזיקה מועדף: רוק אלטרנטיבי להקות אהובות:Radiohead, Deftones, D'espairsRay ועוד כמה שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בשקית^^ גוצים שמנמנים או אנורקסים? אני די גוצה, אז יאללה גוצים שולטים !! תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז, קלמטינה מסריחה. דיסקמן\אמפי3? MP3 בית לבד או עם המשפחה? לבד נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. אמ..ממ...אני רוצה לישון !!!!!!! יומטוב אנשים. |תומר|

Rockamora

New member
טוף

שם: נבו גיל: 14 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה דע סוג מוזיקה מועדף: רוק
(אלאניס מוריסט שליטעע) להקות אהובות: אין כח לפרט שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? גם וגם.. העיקר שוקו גוצים שמנמנים או אנורקסים? איזה שאלה מפגרת... תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז
דיסקמן\אמפי3? יש דיסקמן ובקרוב אמפי3 בית לבד או עם המשפחה? בדד

Love Bem

New member
בלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלה

שם:איימי/איימילי/אנה/אמה/אמילי גיל:16 מסנג'ר[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?גאה סוג מוזיקה מועדף:מטאל,רוק,נוי מטאל,גות',פאנק,אימו,אימקור,אסקרימו להקות אהובות:ואוו יש הרבה...הכי הרבה זה McR HIM שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?בקבוק גוצים שמנמנים או אנורקסים?שמנמנים תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז דיסקמן\אמפי3?אמפי בית לבד או עם המשפחה?לבד

עודד

19 אייס: 170593928 מסן- [email protected] חנון...(המהות מדברת בשם עצמה) שוקו גוצון להקות אהובות? יותר מדי. סגנונות במקום: מוזיקת עולם, מטאל, ג'אז, בלוז, רוק מתקדם, אמביאנט, גותי.

Blue Puding

New member
נמנמנמנמנ

שם:טל גיל:14 וחצי בערך מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?אה..אין לי אפשרות אחרת..מחוננת
סוג מוזיקה מועדף:פרוג רוק, רוק, פאוור מטאל, אימו, סקרימו, פאנק רוק..נמנמ הכל..
אבל העיקר פרוג להקות אהובות:the doors בעיקר ואממ MCR ושטויות כאלה וכמובן אהוביי הנצחיים לד זפלין שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?לא אוהבת שוקו *מצפה לסקילה* גוצים שמנמנים או אנורקסים?גוצים שמנמנים תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?קלמנטינה! דיסקמן\אמפי3?אמפי3 מנופץ לרסיסים כי זרקתי את התיק
בית לבד או עם המשפחה?לבד

ממף. ../images/Emo113.gif

שם: בעיקר נטע.
גיל: 13 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? [email protected] 241195246, אבל אל תטרחו להוסיף אותי, אני לא נכנסת לשם כמעט אף פעם. חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה. ^^ סוג מוזיקה מועדף: נאמ, רוק. בריטיש, בעיקר להקות אהובות: אואזיס, דרזדן דולז, פינקפלויד, ביטלס, לד זפלין, אריקלפטון, דייויד בואי, קווין, אוונסנס. וד'ה קיור. הרבהרבה ד'ה קיור
[וגם ווית'ין ונייטוויש, אבל קצת פחות.] שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שקית. הכי נחמד. גוצים שמנמנים או אנורקסים? שמנמוכים. [הפליה מתקנת!$%^$%&
] תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? אף אחד X: נו מה, אני לא טיפוס של פירות. דיסקמן\אמפי3? דיסקמן. יש לי בעיה כלשהי עם אמפי'ז, אני לא מחבבת אותם. בית לבד או עם המשפחה? עם המשפחה ">>

ו-RHCP. ../images/Emo113.gif

ואליס קופר. וג'ניס ג'ופלין. וקינג קרימזון. ו- ו- אר. עזבו X_X *זוחלת אל מתחת לשולחן*

ונירוונה, וסמאשינג פאמפקינס.../images/Emo113.gif

אוקיי, זהו, באמת. נראלי.
*יורה בעצמי*

Blue Puding

New member
די..עכשיו כל פעם שכותבים לי RHCP

אני ישר חושבת RHPS!! זה כבר חולני! פשוט חולני.. סליחה שהטרדתי טותך.. יומטוב

:}../images/Emo163.gif

שם: נועה גיל: 14.5 חודש הבא מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? לא. חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה:} סוג מוזיקה מועדף:גראנג' או רוק גותי להקות אהובות: יש המון.. אה... H.I.M Nirvana Smashing Pumpkins (סליחה על השגיאות כתיב אם יש
) Merillin Manson חביב Useless I.D מופע הארנבות של ד"ר קספר ו.. זהו נראלי
שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?בקבוק! גוצים שמנמנים או אנורקסים?שמנמנים
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז! דיסקמן\אמפי3?דיסקמו.. אני נגד הזרם
בית לבד או עם המשפחה?לבד נמנמ.. זהו נראה לי.. תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. אממ... צבעתי תשיער פעם לאדום, ואני קיבוצניקית.. [טחח למי אכפת?!]

Rockamora

New member
נועההההההההההה

איזה קול יפה יש לך
חחח.. אגב.. לפי מה ששחף אומרת הקול שלי בפלאפון לא כמו הקול שלי במציאות..

../images/Emo6.gif תודה../images/Emo163.gif

הקול שלך.. מפחידXP זתומרת, מוזר.
נחיה ונראה.. אתה בא איתה לפגוש אותי, נכון?

למעלה