אנחנו קצת הרבה אנשים...

juggernaut

New member
לא נמאס? לא נו...

שם: צור גיל: עוד פחות מחודש 19 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? 168118715 חנון גאה\מתבייש עדיין? לאדע. אנלא חושב שאני כזה חנון. סוג מוזיקה מועדף: הכל מהכל. באמת הכל. להקות אהובות: hoobstenk, Lifehouse, Linkin park ועוד.. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקו בשקית נו גוצים שמנמנים או אנורקסים? אה....? תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז דיסקמן\אמפי3? אמפי3 בית לבד או עם המשפחה? לבד הכי כייף. מה אתם עוד רוצים לדעת? :X תשאלו אני אספר נו.

טוב נו

גיל: 25 אני הכי זקן פה אה? אבל מצד שני אני רק מבקר מדי פעם... ICQ: ינתן במסר אם מישהו ידרוש. חנון גאה כמובן. מוזיקה: רוק שנות ה 70, מתקדם, בריטי וכד' לא חובב שוקו גדול. לא אנורקסי ולא שמנמן... משהו באמצע. תפוז וקלמנטינה אבל רק בתחילת העונה כשהם חמוצים. בהמשך העונה רק תפוז. MP3 עם המשפחה. יום טוב לכם !

קצת....../images/Emo8.gif

שם: עופר גיל:25, *מצטרף לחיפאי1פנוי במועצת זקני הפורום* מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] אבל תוכנת הצ'טים היחידה שאני משתמש בה היא Yahoo!Messenger. חנון גאה\מתבייש עדיין?אני מגיע קבוע לכנסי מד"ב ומ"ת- מה אתם אומרים? סוג מוזיקה מועדף:פילק/אירית להקות אהובות:Echo's Children,Horslips,ירוק עד,Clannad זמרות אהובות:Kathy Mar, Heather Alexander,Julia Ecklar שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?קקאו הולנדי- אבל רק כשיש לי כוח לבלגן. גוצים שמנמנים או אנורקסים?אני באמצע. תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?קלמנטינה, איזו שאלה
דיסקמן\אמפי3?יש:דיסקמן.חולם על:אייפוד בית לבד או עם המשפחה?דירה עם שותפים תוסיפו עוד קצת על עצמכם אם אתם יכולים כדי שנכיר יותר טוב וכאלה.. יומטוב אנשים אז למי שלא הבין עדיין אני חובב מד"ב ופנטזיה רציני ביותר.בנוסף אני לומד באוניברסיטת בר אילן(ומנסה להקים שם מועדון גו).

גו? באמת?!

תלמד אותי!!!!! פליזז................ *נושמת ומפסיקה להתנהג כמו ילדה בת 5*

אנוכי :)

שם: דניאלה גיל: 19 חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה! סוג מוזיקה מועדף: אלטרנטיבי, ישראלי כל מיני.. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? מהסופר! או שוקו בכלל..? גוצים שמנמנים או אנורקסים? לא זה ולא זה תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? קלמטינה מתוקה מתוקה! דיסקמן\אמפי3? דווקא דיסקמן.. בית לבד או עם המשפחה? משפוחה

Dark Faerie

New member
שלי^___^

שם: ענבר גיל: עוד מעט 14
מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?גאה
סוג מוזיקה מועדף:רוק קלאסי
להקות אהובות:זה הולך להיות ארוך
ביטלס,פינק פלויד,REM, The Who,ג'נסיס,פליטווד מק,לד זפלין,הרולינג סטונס,אמריקה,אוזסיס,E.L.O, The Doors, The Eagles שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? בקבוק מהסופר,יטבתה^^ תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז! דיסקמן\אמפי3? שניהם
בית לבד או עם המשפחה? הלוואי לבד
אני עכשיו גרה עם המשפחה><

אני....../images/Emo13.gif

שם: ניב גיל: 19 מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)? 99527095, [email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה
סוג מוזיקה מועדף: רוק, מטאל, רוק ישן, ישראלי להקות אהובות: Withering, pink floyd, amorphis, opeth, manowar, רוקפור, אביב גפן, שלום חנוך, פורטיסחרוף שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? שוקולית כמובן גוצים שמנמנים או אנורקסים? באמצע, מבנה גוף דיי טוב
(מוזר, הא?) תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז כמובן
דיסקמן\אמפי3? דיסקמן קורא אם פי 3 ועם רדיו בית לבד או עם המשפחה? הייתי רוצה לבד

Dooritos

New member
MEH

שם: הדר גיל: 14 חנון גאה\מתבייש עדיין? אני יצאתי מהלוקר! סוג מוזיקה מועדף: רוק להקות אהובות: MCR שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? לא אוהבת שוקו משו אבל אם כבר אז שקית! חח גוצים שמנמנים או אנורקסים? אני רזה (וואי זה מזה נשמע מוזר להגיד את זה) תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוזזזזזזזז דיסקמן\אמפי3? אמפי (מושיקקקק) בית לבד או עם המשפחה? חחח עם המשפוחה (כשאני אהיה בת איזה 50 ככה אני אעבור)

noname202

New member
../images/Emo32.gif

למישהו במקרה לא בכוונה יש חומר על יונים?
אל תשאלו...

פילפולה

New member
../images/Emo80.gifחדשה..

שם:לאה. גיל:17 וחצי. מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?גאה-ואפילו לפני שזה נכנס לאפנה. אבל אני שונאת הגדרות.. סוג מוזיקה מועדף:ישראלי [אבל שונאת דיכאון!!!-ואני לא מנסה להעליב את מי שאוהב]. להקות אהובות:אין. שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..?בקבוק. או שוקו בכלל..?נס קפה או חליטה. גוצים שמנמנים או אנורקסים?שמנמנים גאווה! תסלחו לי על השאלה הבאה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?תפוז. דיסקמן\אמפי3?אמפי. בית לבד או עם המשפחה?לבד.

HeR MaJeStY

New member
יאא פורום כלבבי! חחח

האמ, אזזז- שם: יובל גיל: 13 וחצי מסן\ קיו (כדי שנוכל להכיר יותר מקרוב וכאלה..)[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין? גאה, גאה!! סוג מוזיקה מועדף: רוק ובריט פופ (בריט פופ זה לא פופ, לא ולא!) להקות אהובות: קווין, לד זפלין, אואזיס, רד הוט', ג'ימי הנדריקס שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..? בקבוק מהסופר גוצים שמנמנים או אנורקסים? ממ... לא לא ולא... רגילה
תסלחו לי על השאלה הבעה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..? תפוז דיסקמן\אמפי3? אימפי3. בית לבד או עם המשפחה? לפי המצברוח... אני אשמח להכיר עוד אנשים מהפה... ערבטוב, יובל

עונה../images/Emo131.gif שם:נעמה גיל:15 מסן\ קיו:[email protected] חנון גאה\מתבייש עדיין?משהו באמצע סוג מוזיקה מועדף:רוק להקות אהובות:משינה,אלג'יר,כנסיית השכל,נירוונה,ביטלס,פורטיסחרוף,גרין דיי,ועוד כל מיני זמרים וזמרות וכאלה שלא עולים לי עכשיו>.< שוקו שוקולית או בקבוק מהסופר..? או שוקו בכלל..?שוקולית בחורף,מבקבוק בקיץ. גוצים שמנמנים או אנורקסים?באמצע כמובן תסלחו לי על השאלה הבאה, אני פשוט חייב לדעת!- תפוז או קלמנטינה..?פיחסה פירות הדר...../images/Emo10.gif דיסקמן\אמפי3?דיסקמן/m\ בית לבד או עם המשפחה?עם חבר/ה עוד על עצמי:אני לומדת בכיתה י',מקצוע אהוב בבצפר-קולנוע,שונאת מתמטיקה, סטרייטית, אוהבת אנימה ומנגה וגם לצייר ולקרוא קומיקס.

אה...עכשיו נראה מי שונה ../images/Emo3.gif

רמז - זה מודגש
שם: אמיר. גיל: 19. אייסיקיו: 316085946 מסנג'ר - מי שרוצה, שישלח לי הודעה בתפוז או באייסיקיו. חנון גאה מאוד. סוג מוסיקה מועדף: מוסיקה קלאסית - בעיקר מהמאה ה - 19: בטהובן (הכל כמעט), שוברט (סימפוניה מס' 8 ו - 9, דגי השמך, טריואים לפסנתר וכינורות, סונטות ויצירות אחרות לפסנתר), רחמנינוב (קונצ'רטו 2+3), שופין (רוב יצירותיו לסנתר), ליסט, דביוסי (חלק נחמד), סן-סאנס (קונצ'רטו לאורגן - מקסים, ועוד), מנדלסון, ברהאמס (הפרק השלישי של הקונצ'רטו הראשון לפסנתר ותזמורת - היצירה הכי יפה לפסנתר ותזמורת שיש, לפחות לטעמי ובזמן זה), וגם לא מהמאה ה - 19: מוצארט (יש לו כמה יצירות יפות), באך, ויואלדי (ארבע העונות - יצירת מופת). בנוסף, מוכן לשמוע גם רוק מתקדם - ג'נסיס (חלק, חלק!!! לא הכל), פינק פלויד (גם חלק!!!), ועוד. מחבב גם מוסיקה ישראלית, וגם מנגינות שקטות ויפות, עם/בלי מילים - אבל אהבתי הנצחית נתונה למוסיקה קלאסית רומנטית. שוקו מהסופר. גוצים שמנמנים. תפוז. דיסקמן. בית עם המשפחה, ברור. זהו בינתיים.

Greebo

New member
: ם

שם : תום . גיל : 19 מסן : [email protected] גיק גאה P: סוג מוזיקה : בייסיקלי הכל, בעיקר מטאל...תלוי במצב רוח אבל.. להקות אהובות : לתת רשימה עכשיו? P: בלט... *הרבה* אם זה טוב אני שומע את זה..

למעלה