בגריל..

K i f

New member
נצל"ש... סיכות ת"ג לתיק/בגד ../images/Emo9.gif

מבירור מעמיק שעשיתי גיליתי שאפשר להכין סיכות של שייגעצ(ושאר להקות אהובות... אבל המחיר הוא השקעה גדולה יחסית... מה זה אומר? שאני יכול לקחת תמונה של יובל בהופעה... או את הלוגו קלמנטינה... או את הברבי... או כל דבר אחר שיבחר ע"י כולם פה... ולשלוח ת'תמונה למישהי שיוצרת אותן... מחיר סיכה בודדת הוא 5 ש"ח(כמחיר סיכה בכל חנות למוצרי רוק אחרת) מחיר 50 סיכות הוא 4.5 לסיכה... מה שאומר שזו השקעה של 225 ש"ח... שאני לא הולך להוציא על משהו שאני לאדע מי ירצה ומי לא
חשבתי לקבץ מכולם א התמונות שמהם הם רוצים סיכות ולשלוח לה... את ה-225 ש"ח אני מוכן להוציא ממני(מהמשכורת הצבאית הדלה שלי
) בתנאי שאדע בוודאות שהכסף שהוצא חוזר אלי(4.5 לסיכה) כי ממילא אני לא רוטשילד ואני עוד צריך לפתוח תוכנית חיסכון
עכשיו יש עוד אופציות שאני לא מאמין שנצליח לעשות פה בפורום... 100 סיכות, 4 ש"ח לסיכה שזה אומר 400 ש"ח... 300 סיכות, 3.5 ש"ח לסיכה שזה אומר 1050 ש"ח... 500 סיכות, 3 ש"ח לסיכה שזה אומר 1500 ש"ח... 1000 2.5 ש"ח לסיכה שזה אומר 2500 ש"ח... לא מאמין שמעל 50 נצליח אבל יש לי הצעה... אפשרי יהיה לעשות גם לא רק של שייגעצ... כעיקרון היא עושה סיכות מכל דבר שנונים לה... אז אפשר גם ללכת לכיוון של להקות/זמרים ישראלים אחרים... הסיכות הן ממתכת ולא מפלסטיק... בנוסף היא מציעה חגורה חביבה במגוון צבעים שתוכלו לשים עליה את הסיכות!
כנסו לפה בשביל להתרשם אני מוכן לקחת על עצמי את הארגון וזה...(עם כל הפאקינג צבא שאני נמצא בו...) אם כל העסק ילך טוב ובלי בלגאן ורמאויות... אני לא בא להרוויח פה כלום, רק תומך בהפצת המוזיקה הישראלית... ותומך בתיקים מקושטים במלא סיכות
למי שאין דרך לתקשר איתי... האייסי והמסנג'ר שלי הם: 303047719 [email protected] סוף שבוע טוב לכולם

dsol

New member
זה נראה נחמד

אבל אתה מכיר מישהו שכבר קנה משם ? אין שום פרטים שלהם חוץ מאיימול שום טלפון להזמנות או מקום לאיסוף (אם לא רוצים משלוח) קצת מוזר...

K i f

New member
דודי דודי דודי... נראה לך שאני טיפש

(אז"ש...) שלחתי לה הודעה... עם לינק להועה הזאת בין היתר... לפי מה שהבנתי היא גרה באיזור שלי(ראשל"צ) נראה לך שככה סתם אעשה את זה? אני לא מתחיל בכלום עד שאני לא רואה סיכה אחת שמונחת בכף ידה עם סתם ציור שאבחר(מהכסף שלי כמובן)... ואם יש לה את זה וכל זה...

dsol

New member
אז שיהיה לך דבר איתנו ../images/Emo13.gif

כי אני גם רוצה

keeeren

New member
אם זה אמיתי

אז אני רוצה שתיים... ולפי דעתי הכי טוב הלוגו של שייגעצ על רקע וורוד... ואם אפשר לחוד לבקש ממך אז אני רוצה תמונה של יובל רק אחת בשבילי... יש מצב כזה?

בצה17

New member
אעעעעעעעעעע

אני רוצה 3!! אני רוצה אחת עם הסמל של שייגעצ אחת עם ציור של ציקי שרותמה ציירה :> אחת עם הסמל של זבל

בצה17

New member
../images/Emo32.gif תראו את זה ....

מכתבה בYnet - "להקת "ביט 69" עושה פאנק-רוק כבר שנתיים, למרות שחבריה הם בסך הכל בני 13(!). העובדה שיקח עוד 5 שנים עד שירשו להם לשתות בירה בהופעות שלהם עצמם, לא מנעה מהם כבר להספיק להופיע בערבי רוק עם מוניקה סקס, אינפקציה, שייגעצ וסינרגיה. לזאטוטים יש גם אתר , בו אפשר להכיר אותם יותר לעומק וגם להוריד שירים העוסקים בבעיות השכיחות לגילם ("דני מכור לבמבה")." נייס :> אני יודעת שחברי הלהקה מסתכלים פה.. שתדעו רק שאני מפרגנת לכם לגמרא(כל להקה צעירה שמופיעה עם שייגעצ שווה פירגון
) ואם אתם צריכים לפרסם הופעות באזור אני בשמחה אייחצן לכן בתיכון שלי(תיכון איזורי) למרות שראית בהופעה האחרונה שכבר מישהו תלה לנו מודעות שלכם.. אבל עדיין אתם לא מוכרים מספיק וחבל..

בצה17

New member
הם לא מוכרים מספיק באזור שלנו..

שהייתה להם ת'הופעה הזאת בסביון כמעט אפחד לא הבין אצלנו מאיפה הם נפלו עלינו..

בצה17

New member
כל אחד והטעם שלו...

אני חושבת שהם להקה ממש אחלה וזה ממש נחמד דווקא שהם כאלה צעירים^^

למעלה