נצל"ש... סיכות ת"ג לתיק/בגד ../images/Emo9.gif
מבירור מעמיק שעשיתי גיליתי שאפשר להכין סיכות של שייגעצ(ושאר להקות אהובות... אבל המחיר הוא השקעה גדולה יחסית... מה זה אומר? שאני יכול לקחת תמונה של יובל בהופעה... או את הלוגו קלמנטינה... או את הברבי... או כל דבר אחר שיבחר ע"י כולם
פה... ולשלוח ת'תמונה למישהי שיוצרת אותן... מחיר סיכה בודדת הוא 5 ש"ח(כמחיר סיכה בכל חנות למוצרי רוק אחרת) מחיר 50 סיכות הוא 4.5 לסיכה... מה שאומר שזו השקעה של 225 ש"ח... שאני לא הולך להוציא על משהו שאני לאדע מי ירצה ומי לא
חשבתי לקבץ מכולם א התמונות שמהם הם רוצים סיכות ולשלוח לה... את ה-225 ש"ח אני מוכן להוציא ממני(מהמשכורת הצבאית הדלה שלי
) בתנאי שאדע בוודאות שהכסף שהוצא חוזר אלי(4.5 לסיכה) כי ממילא אני לא רוטשילד ואני עוד צריך לפתוח תוכנית חיסכון
עכשיו יש עוד אופציות שאני לא מאמין שנצליח לעשות
פה בפורום... 100 סיכות, 4 ש"ח לסיכה שזה אומר 400 ש"ח... 300 סיכות, 3.5 ש"ח לסיכה שזה אומר 1050 ש"ח... 500 סיכות, 3 ש"ח לסיכה שזה אומר 1500 ש"ח... 1000 2.5 ש"ח לסיכה שזה אומר 2500 ש"ח... לא מאמין שמעל 50 נצליח אבל יש לי הצעה... אפשרי יהיה לעשות גם לא רק של שייגעצ... כעיקרון היא עושה סיכות מכל דבר שנונים לה... אז אפשר גם ללכת לכיוון של להקות/זמרים ישראלים אחרים... הסיכות הן ממתכת ולא מפלסטיק... בנוסף היא מציעה חגורה חביבה במגוון צבעים שתוכלו לשים עליה את הסיכות!
כנסו ל
פה בשביל להתרשם אני מוכן לקחת על עצמי את הארגון וזה...(עם כל הפאקינג צבא שאני נמצא בו...) אם כל העסק ילך טוב ובלי בלגאן ורמאויות... אני לא בא להרוויח
פה כלום, רק תומך בהפצת המוזיקה הישראלית... ותומך בתיקים מקושטים במלא סיכות
למי שאין דרך לתקשר איתי... האייסי והמסנג'ר שלי הם: 303047719
[email protected] סוף שבוע טוב לכולם