הזמנה רשמית!

gabrielle

New member
לדעתי התמונה של זינה עם החיוך המוזר

זה מ- " לארס היתה חווה " או איך שלא מתרגמים את זה לעברית...

*זינה*

New member
נו...

זה מהפרק הזה... שכחתי מאיפה!!! אני זוכרת שהיא באה ככה ושלפה באלגנטיות חרב שהייתה תקועה שם בתוך איזו אבן המון המון זמן...

shiri_b

New member
אני חושבת שזה מהפרק שהופ

נולדה בו, שהיא מגיעה לטירה ויש את החרב "שאף אחד לא מצליח להוציא" אז היא מצליחה.. ואז היא מתבוננת בה.

בהצלחה!

אני לא חושבת שאני אוכל להגיע, כי זה יום שישי ואין אוטובוסים
ויש לי ביום ראשון גם מגן באזרחות
בכל אופן, תהני!

LuZ dE EsTrElLa

New member
תמרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחה
כן שיהיה לך בהצלחה
כן שיהיה לך כן שיהיה לך כן שהיה לך בהצלחה

*זינה*

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo5.gif

החדר שלי רדוף חיות מספריים!!!
וכל מיני דברים אחרים... הצילו... איכסה... איכס... הצילו... בעעע...
בא לי להקיא!!!
איכס...

yamit zada

New member
בסופו של דבר

היי חברה, כמו כל יום אני יוצאת די מוקדם מהבית וחוזרת מאוחר ( עבודה) ואני מספיקה לקרוא את הדברים שלכם רק בלילה ונהנת ולכמה גם רוצה לעזור ( למי שניכשל במבחן וזקוק לאיזה חיזוק )....וכו'ל... אז מה שנותר לי לעשות כרגע זה לאחל לכולם לילה טוב, ומחר תיתעוררו ליום שבו יעברו לכם המבחנים בקלות ותיקחו את זה בסבבה הרי הדאגות גדלות עם הגיל אז בנתיים תישארו עם " הצרות " האלו... ליל מנוחה... וחלומות נעימים... ימית

../images/Emo9.gif

איזו מעודדת את, העלית לי חיוך על הפנים, תודה
לילה טוב פורום!

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif טוב אני פוחדת ../images/Emo58.gif

היום יש משחק... הפועל- ביתר. אם אנחנו לא מנצחים אני אמות זאת ההזדמנות האחרונה בהחלט שנקבל בבקשה תחזיקו אצבעות בננות (
) תודה, ירדן * משקשקת *

*neta*

New member
בטח שהמבחנים יעברו בקלות, אנחנו

דוחים אותם כל הזמן *קבוצה מעצבנת* ! אני שונאת את חודש מאי. כל המגנים בו. ואחריו יש את כל הבגרויות. ובנוסף חם בו מאוד מאוד. וירדן! לא לפתוח את הפה
!! ולא לזלזל בבית"ר!

yamit zada

New member
תלוי מה יש החודש...???

האמת שנכון חודש מאי היה לי מעצבן בימי הבית ספר לשמחתי כבר שכחתי את הסבל שבו די מהר ורק מכיוון שישי יום הולדת החודש אז זו סיבה טובה לאהוב את מאי לא..???

למעלה