הזמנה רשמית!

אני משתגעעעעת!!!!../images/Emo7.gif

מה חשבתי לעצמי כשבחרתי פיכולוגיה? מה?! טוב, נו, חשבתי שזה מעניין, וזה לא מעניין!! ואני לא יכולה ללמוד יותר!!! יש לי שלושה ספרים די שמנים ללמוד מהם. אני צריכה לשנן לפחות ארבע חמישיות מהחומר אם אני רוצה לקבל מעל 90. ואני חייבת לקבל מעל 90! עזבו, אני חייבת לקבל 100! אחרת מגישים אותי על ציון מתחת ל-75 וזה לא טוב
אתמול למדתי כל הלילה עד שעה שש בבוקר! וזה לא מספיק... איכס, זה מגעיל! הידעתן שאפשר ללמד יונה לכדרדר כדור פינג פונג ע"י עיצוב התנהגות לפי התיאוריה של סקינר? אני גם יכולה להסביר לכן בדיוק איך! אני יודעת את זה בעל פה!
אני שמחה שאת מאושרת ירדני
באמת
אני אהיה מאושרת ביום שאני אסיים את הלימודים...מחכה לזה בקוצר רוח

תיקון טעות- פיכולוגיה=פסיכולוגיה

הממ...הטעות הזאת נתנה לי רעיון... פיכסולוגיה אממ...זה נשמע הרבה יותר מצחיק בראש שלי

ברודי

New member
חחח חייבים לנסות את זה פעם..!!

כאילו..ללמד.. את היונה. זה צריך להיות משעשע. אוו יש לי 2 יונים שמטרידות אותי כל פעם שאני יוצאת מהחדר הם באות לחלון ועושות שמה nasty thing's אז אולי נלמד אותם לשחק פינג פונג במקום ואז הם ינתבו את האנרגיה שלהם לדברים חיובים כמו.. ובכן..פינג פונג. וילכו לי מהחלון!!

בוקר טוב!../images/Emo42.gif

איפה כולן? למה אתן ישנות?
Rise and shine everybody! RISE and SHINE! אני לא ישנתי כל הלילה, ועוד שעתיים יש לי מגן! אני חושבת ששברתי את השיא שלי...אני הולכת להיות ערה עוד לפחות חמש שעות, וזה אחרי שלמדתי כל הלילה. ועוד הימרתי על חלק נכבד מהחומר, כי אין לי כוח ואין לי זמן ללמוד...אז בבקשה, תחזיקו לי אצבעות שהחומר הזה שלא למדתי לא יהיה במבחן
וגם שאני לא אתעלף מתישהו... שיהיה לכן יום טוב!

*neta*

New member
../images/Emo42.gif צהריים טובים ! ../images/Emo42.gif איזה חום

! נו אביב איך הלך במגן? ולא נרדמת במשך כל הלילה שלמדת?

להירדם בזמן למידה?

מה פתאום? זה חומר כל כך מעניין!
לא נרדמתי, כי כוח הרצון שלי גבר על העייפות...חזרתי לפני חצי שעה בערך מהמגן, היה קשה, כמעט נרדמתי על המבחן, ואני מקווה שלא כתבתי שם שטויות
זהו, שברתי את השיא שלי! אני ערה 25 שעות ברציפות...ועוד לא התמוטטתי! אני רק רואה עיגולים צבעוניים בכל מקום ונורא כואב לי הראש, אבל שטויות! עברנו את פרויד, נעבור גם את זה! אני הולכת לישון...

ברודי

New member
לילה טוב!!!

חחח יבדקו לך ת'מבחן פתאום ימצאו כל מיני משפטים תמוהים כאלה שכתבת מתוך שינה.

gabrielle

New member
למדתי כבר 6 פרקים בתנך!!!../images/Emo13.gif

עכשיו נשארו לי רק 40...

ברודי

New member
אני גם כאן...בערך..

שיא המועקה.
יש לי ליום א' להגיש עבודה על נושא מסוים שקשור בשבת וזה עבודה של יחידה בתושב"ע. וביום שישי מגן במתמטיקה וביום רביעי כל היום ילך לי על משפטים. ואני ממש לא יודעת איפה למצוא את עצמי... והכי נורא זה שכל היום לא עשיתי כלום.. סתם ראיתי טלויזיה ושרתי הרבה. ואז שכבר באתי להתחיל ת'עבודה זה היה כזה... היה לי ביד עיפרון ומחק ומולי דפים. אז פשוט עשיתי ת'דבר הכי כייף שאפשר לעשות במקום ללמוד באותו רגע וזה... לצייר את... רנה. יצא לא משו..דיי חביב. בהתחשב בעובדה שזה רק הדיוקן השני שצירתי בכל החיים שלי ושאפ'חד לא לימד אותי איך עושים את זה. וסתם עכשיו...שיא הדיכאון...

gabrielle

New member
../images/Emo6.gifחחח.. ../images/Emo6.gif

" סתם ראיתי טלויזיה ושרתי הרבה "... LoL- אני אזכור לך את המשפט הזה. יש לך סורק לסרוק את הדיוקן שלך?

ברודי

New member
נופ. התקלקל לנו...

אבל צילמתי במצלמה דיגיטלית
שככה נוסף לעובדה שהוא מכוער גם האכות לא משו. (ני ב'מת שרתי הרבה היום משומה...
)

THEchosen1

New member
חחחח......

קרעת אותי עכשיו .. וזה די רומם לי את המצב רוח במיוחד אחרי הבוקר החרא שעברתי..

gabrielle

New member
אוף, אני לא מבינה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

כל הפורום : " ירדני ממי, מה את לא מבינה ? * מבט אימהי * " ירדן : אני לא מבינה מה זה ח"ח

חיזוק חיובי!

בדיוק למדתי את זה אתמול למגן בפסיכולוגיה. חיזוק חיובי זו תגובה הניתנת להתנהגות של אדם לאחר שביצע אותה ונותנת לו תמריץ להצנהג ככה שוב ושוב כדי לקבל את אותה תגובה שוב! בעע...בספר זה כתוב יותר יפה, אבל הבנת מה הכוונה, נכון
לברודי אבל יש פרושים יותר מעניינים לח"ח...כמו, חיבוק חזיתי למשל

gabrielle

New member
חומה חומותיים?../images/Emo67.gif

חייל חימוש?
חרא חום?
חרגול חרמן?
חמש חמסות?

ברודי

New member
חוסם עורקים

עכשיו נתחיל חידונים מי מוצא הכי הרבה מילים שמורכבות מהאותיות ז.י.נ.ה