הזמנה רשמית!

THEchosen1

New member
אההה לא צריך להזמין כלום !!!

את פסקול 1 ,3 ו-6 אני משיגה בלי להזמין כלום ... יששששש עשיתי קומבינה עם ידידה שלי

shanyz

New member
אנשים אני נפרדת!!!

סתאאאאאאאאם אל תלחצו
(מישהו נלחץ בכלל???) ממ.. אבא לוקח את המחשב לתיקון! הצורב שלי דפוק! קנינו צורב חדש כי הישן היה מקולקל וגם החדש לא פועל! סססס*מק!
בקיצר- מחר הוא לוקח את המחשב, אין לדעת כמה זמן זה יקח.. סתם, נאי אהרוג אותו אם עד סוף השבוע הוא לא מחזיר:) חחהה. אני חייבת שהצורב יתוקן- יש לי על המחשב סרט שלם ואיזה 20 פרקים
חיחיחי וכמובן תמונות, סטונים, שירים ובלה בלה.. עוד מעט הוא יתפגר:) בקיצר- ממחר אני לא פה לכמה ימים

ברודי

New member
שני ../images/Emo12.gif

חבל לך על הזמן אני נלחצתי!! (מצד שני זה בא מבת אדם שחשבה שהצפירה ביום השואה זה האזעקה למלחמה שככה...) מקווה שלא ימחק לך כלום!!
*מחזיקה אצב..אגודל...!!
*

THEchosen1

New member
יווו שניייייי......

מקווה שהמחשב יוחזר לך כמה שיותר מוקדם ... נתגעגע מתוקההה *מחזיקה לך אצבעות*

shanyz

New member
חיחיחי תנקס כולם!

ברודי- קרעתי אותי מצחוק! פחחחחחחחחח אני זוכרת שאמרת שחשבתי שהצפיחרה זה אזעקה!! חהה.. חמודה
אמ.. לא נרהא לי שדברים ימחקו.. פשוט..צריך לתקן ת'צורב. ואם הם יהרסו משהו במשחב בטעות- אני מתאבדת!

shanyz

New member
מנצלת את עצמי!

אביב- הצלחתי להחזיר את הקזאה שלי!!:) כאילו- החזרתי את המחשב שבוע לפני.. עכשיו יש יל את הקזאה הישן, עם כל הפרקים, סרטונים, סרטים, שירים ובלה בלה שהיו באמצע ירידה! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :) לילה טוב!! אגב- איפה את? בקושי רואים אותך!
בייביי

תחזרי מהר! *מחזיקה אצבעות*

איפה אני? אני לומדת למגן בפסיכולוגיה... מישהו רוצה לדעת איך גורמים לכלב לרייר לשמע צליל פעמון?
לא? למה לא? זה מאוד מעניין!!! *דופקת את הראש בקיר*

*neta*

New member
שהמחשב יחזור מהר !! ועוד עם צורב אז

בכלל יהיה כיף

ליאור נרקיס בתפוז.... ../images/Emo165.gif

לא הוא לא נעלם. רגע לפני נסיעתו לאירוויזיון מגיע אלינו ליאור נרקיס, לענות על שאלות הגולשים. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live היום בפורום אירוויזיון בשעה 18:30. האירוויזיון יערך ב-24/05/03 בריגה שבלאטביה. במהלך שבוע האירוויזיון יתקיים מידי יום שידור מיוחד מריגה ויכלול את מיטב האמנים המשתתפים השנה בתחרות

gabrielle

New member
מה קורה ../images/Emo94.gifות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אח... איזה יום שמיייייייייייח
שתי הזונ*ת מפסידות בגביע ואני מאושרת
בכל מיקרה, איפההההה אתן?? משעמם לי בחייאת עד שאני בבית והפורום מת
מה שלומכן

THEchosen1

New member
איפה אני ...?

ברגע זה אני בקונגרס הציוני הראשון בבזל .. אבל עזבי בלעעע .... אבא של לילה תופס לי את המחשבבבב מה עושים איתו??? הוא התמכר !!!!!!!! אה והוא עומד לחזורררררר בייי מקווה שתיכף אני יחזור

gabrielle

New member
מה ציוני אמרתי, מה כמו הרצל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אופס
נחתנו בבאזל...
( עזבו...
) פסיכולוגיה ... חשבתי שזה מעניין עד עכשיו ואני אפילו מנסה להיות בן אדם משכיל... קניתי ספר - " המיתוס של סיזיפוס " ואני ממש אבל ממש לא מבינה ממנו כלום...
(
)
חח מה עובר עלי היום.

סיזיפוס?

הוא לא היה זה שנענש ע"י זאוס בכך שהוא צריך לגלגל אבן כבדה במעלה הר מסויים לנצח? מה הוא קשור לפסיכולוגיה?

gabrielle

New member
אכן דג נחש ואכן סיזיפוס...

האמת שאני לא יודעת.... הספר הזה הוא... אהמ... מאוד דיכאוני... עזבי.... בחופש הגדול אני אחזור אליו כרגע אין לי זמן וכוח להתרכז בו. ... הדג נחש עושים היפ הופ ציוני....

Dafi the Mighty

New member
אה אה!

"המיתוס של סיזיפוס" זה של אלברט קאמי, נכון?! ווואי סופר מעולה! למדתי את הספר שלו, "הזר", ספר ממש מעולה. אם את רוצה להעביר חוויות...

למעלה