הזמנה רשמית!

ברודי

New member
../images/Emo12.gif קיבלתי 97 במגן במתמטיקה!!!!!../images/Emo13.gif

יאי!! ז"א שאין לי נכשל...!!!

gabrielle

New member
מהההההההההההההההה

איך אתן עושות את זה?!!?! 97?!!?!!? אוו מיי גוד.

shanyz

New member
יווו כל הכבוד!! כמוני במגן שעבר:)

אוף.. אבל היום קיבלתי את המגן האחרון.. הלך לי גרוע! קיבלתי 74!! והמורה שלי של שנה שעברה, שאני תמיד דמברת איתה אחרי המבחנים וחלפני המבחנים ומקבלת ממנה תמיכה נםשית, היא אמרה שזה גרוע.. כי אני אמרוה להוציא 100 כל מגן כי אני תלמידה טובה, כאילו כל הציונים מעל 90 כל השנה.. אוף.. איזה באסה...

ברודי

New member
שני אם תירצי אני אעזור לך ללמוד

חחחחח סתם כמה יחידות את 4? אני לא אוכל לעזור הרבה.. וירדן אני 3 יחידות. 97 נחשב לציון גרוע! (למרות שהיו ציונים מפחידים יחסית ל-3 יחידות או שבנות קיבלו 90 ומעלה או 70 ומטה. בסיגנון הזה) אגב קיבלתי 100 ביחידה הראשונה ו-97 ב-2 היחידות השניות אז זה יותר צריך לצאת ביחד לא? משו כמו 98 וחצי!!

gabrielle

New member
גם אני 3! ../images/Emo5.gif לא הלך לך השיפור מ"ר

בכל מיקרה, 97 אף פעם לא נחשב לציון גרוע ושני- 74=75 ואם הציונים שלך היו מעל 90 כל השנה אז אין לך מה לדאוג כולם נופלים מתי שהוא, ולך זאת בכלל לא נפילה , זה לא גרוע בכלל זה ציון טוב למתמטיקה. בכל מיקרה, זה רק מגן בבגרות תדפקי ציון- ויהיה בסדר:)

ברודי

New member
פיווו חשבתי אני היחידה פה עם 3!!

בואנה סטטיסטיקה זה... ארררררררררר

אני עשיתי שלוש בשנה שעברה../images/Emo3.gif

ביחידה הוצאתי 100 בבגרות ובשתי יחידות 90....אז את ברודי, אל תתלונני!

*neta*

New member
מה זה הציונים האלו ! כל הכבוד !!

מוציאים לי 100-90 במתמטיקה ומתלוננים... וברודי, כל הכבוד על ה97!! עכשיו אנחנו מצפים ל100 בבגרות!
ושני, לא נורא על ה74, במיוחד שזה אחרי ציון של 97!! לא לדאוג בסוף יהיה רק טוב (אגב גם ממך יש ציפיות לציון של 3 ספרות בבגרות
)

ברודי

New member
חחח לא לפתוח לי עיניים!!!

סתם האמת יש לי תחושה שיא הרעה בקשר למגן2 שיגיע לא עלינו ביום שישי.

shanyz

New member
חלהה תדוה לכולן! למגן הבא אני חורשת

כמו החיייייייייים

*זינה*

New member
מה הייתם עושים אם...

הייתם קמים בבוקר, מגלים שהשעה היא 8:07, והמחשבה הראשונה שעוברת לכם בראש היא... "...שיט!!! לא התעוררתי למגן!!!..."
כן כן, מגן שהתחיל בשעה 8:00, ואני קמה לי שבע דקות אח"כ... הצלחתם פעם להתארגן בשלוש דקות? אבל להתארגן ממש טוב? לא לשכוח שומדבר? כי היום הצלחתי... שיא זינאי חדש...
בהצלחה לכולם בכל המבחנים...
תקומו בזמן...

shiri_b

New member
יפה!! לאיזה מגן לא התעוררת?

ומזל טוב לכולם על הציונים! הלוואי עלי

shanyz

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

לא כיוונת שעון!?! :) משוגעת1 לא נורא, העיקר שהצלחת להספיק טוב!!! תודה, שיהיה לך גם בהצלחה בכל המבחנים!

LuZ dE EsTrElLa

New member
יהההההההההה תמר../images/Emo70.gif

אני אישית הייתי מתה מלחץ
אני כמעט ולא הצלחתי להרדם לפני המגן במתמטיקה בגלל הפחד שלא יעירו אותי בזמן

shiri_b

New member
וואי בהצלחה!

אולי אם זה לא היה יום שישי..... או יום שישי הזה....... בכל מקרה בהצלחה!

THEchosen1

New member
יאללה אנשיםםםם ...

אתם מזה עושים לי חשק ללמוד ... כולם פה בפורום מוציאים ציונים גבוהים ( כן ! גבוהים ) גם אני רוצההה... ושתדעו לא הייתי פה כמה ימים כי אבא שלי שינה סיסמא ורק אתמול גיליתי אותה והיום הייתה בעיה עם האינטרנט אבל הרגע סידרתי אותה !!!! כן כן לבד וזהו אני עכשיו פה להישאר .. אבל אני "ישאר" מאוחר יותר כי אני צריכה ללכת ללמוד למגן בהיסטוריה , בעע ... אני משקיעה אה .. העיקר מחר מבריזה שעתיים ראשונות כי לא סיימתי לקרוא ספר באנגלית לבוק ריפורט אבל חפיףףף חח ובהצלחה לכולם , עם המגנים בגרויות והשירה !!

gabrielle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אחח.... " תודה לך הפועל ". בבקשה, שימשיך ככה.... * באקסטזה *

THEchosen1

New member
אההה פסקולים של זינה!!!!!!!!!

ידידה שלי מהביצפר , גם חולה על זינה , הייתה במשלחת לאנגליה - מי שזוכר שסיפרתי על זה - והיא קנתה 3 פסקולים של זינה !!!!!!!!!!!!!! לא אחד , לא שתיים , שלוש !!!!!!!!!!!!! ביקשתי ממנה להביא לי שאני יצרוב , אז אני מקווה שהיא תביא כי אנחנו לא חברות משהו , אבל גיליתי שיש מישהו בביצפר שלי שמוכר את כל הסדרה על דיסקים למחשב , שזה דיי נחמד .. אבל 3 פסקוליםםםםםם ויש חוברות גם !!! אין את זה בארץ נכון ..?

gabrielle

New member
יש ממי יש...

פשוט תבקשי מטוואר רקורד שיזמינו לך. הבעיה היא עם פסקולים 3,5.

למעלה