הכרויות ושאר ירקות

Tonjin

New member
i certainly didn't mean to offend

but, i will be grateful if you will explain to me what was it she wrong about...? after all the mistake i referred to in my last message was mine.... i really don't understand what are you talking about...​

lgmtk

New member
すみません&#653

בכל מקרה אני טעיתי התבלבתי ביניכם...........

star_female

New member
שכחת לציין

שהאגדה הזאת היא מ-Fruits Basket *-* (אלא אם כן היא גם אמיתית ואז הקטע של השור שמאוהב בעכבר לא ממש תופס ^^; )

crouching tiger

New member
../images/Emo163.gif

1.אופיר 16.2 3.הקריות 4. לא בדיוק נרשמתי אולי רק פה ושם מדי פעם כיון שאני רוצה להבין מה מדברים בסדרות המצויירות ביפנית(אנימה קוראים לזה נכון?)

מלאכית16

New member
נמנמ..../images/Emo110.gif

1. הילה. 2. 17 3.שוהם (לצערי) 4. למה נרשמתי- הועבדה שאני מכורה לשפות ולאנימה הביאה איתה את ההתמכרות ליפנית..ולכן באתי לבקר..

ketty the sheep

New member
גם אני רוצה ^^

1.שם: קטי, קטי דה ヒツジ(אני מקווה שזה נכון
) 2.גיל: 16 3.מיקום בארץ: אשדוד 4.למה נרשמתי לפורום הזה: כי יפנית זה יפה. עד כיתה ו' בערך למדתי קראטה, וידעתי כמה מושגים בסיסיים. וכן, גם קצת אנימה תרם להתעניינות שלי בשפה, sue me
. חוץ מזה, תמיד נחמד לדעת עוד שפה, במיוחד אחת דיי קשה, למישהו שמתחיל ללמוד אותה בגיל מאוחר יחסית. זה אתגר בשבילי
.

מלאכית16

New member
ひつじ../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

יאאאא, מלאאא אנשים שאני מכירה
^________^ וולקאם כבשה שלי

akeno

New member
こにちは!

1. わたしは しぅです 2.אני בת 12 3. צור-הדסה (כמעט ירושלים) 4. באתי לכאן כי השנה אני הולכת ללמוד יפנית כבר שנה רביעית (בתקווה שהקורס יפתח שוב)ואני מאוד רוצה לשפר את היפנית שלי.

lgmtk

New member
את בטח טובה מאווווווווווד

קודם כל わたしは リオル です。 こんいちは !!!!!! מה השם שלך לא הצלחתי לקרוא אותו.............אני מקווה שתהני כאן!!!!

ב ס ל י

New member
שלום!!!

אני נעמה בת 11 עוד כמעט מהוד השרון אני נרשמתי כי.....??? אני רוצה ללמוד יפנית!

star_female

New member
*מצטרפת*

שם: טלי גיל: 18 וחצי מיקום בארץ: חיפה למה נרשמתי: כי אני אוהבת יפנית (תוצר לוואי מאהבה לאנימה ^^; ) וגם למדתי בקורס למתחילים לפני שנתיים-שלוש וכמובן אני רוצה להשתפר ^^ אממ, בזמן הקרוב לפחות אני אוכל להיכנס רק פעם בשבוע אז אל תתהו לאיפה אני נעלמת

Hot Butter

New member
הנה אני...

עינת 13 ו-9 חודשים ר"ג נרשמתי בגלל שאני אוהבת אנימה ורוצה ללמוד יפנית

frodo1

New member
אוקי

1. נועם שמידט, אבל אתם יכולים לקרוא לי פרודו.רוב החברים שלי מהאינטרנט קוראים לי ככה. 2. אני בן 13. 3. אני גר בז"י (זכרון-יעקב) 4. נרשמתי לפורום בגלל שאני אוהב את יפן ואני רוצה לבקר שם אז אני רוצה לדעת את השפה.

למעלה