הכרויות ושאר ירקות

KagomeSama

New member
גמאני!

שם: ענת גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: שהם. למה באתי לפורום הזה?: אני מטורפת על שפות. מאז שהתחלתי לראות אנימה, התאהבתי ביפנית והחלטתי ללמוד ויהי מה ^___^... אני מרגישה יחסית טיפשה לעומת כולם פה... אני לא יודעת כמעט קאנג'יאבל אני מבינה יחסית טוב... אז... כן! אני אשמח ללמוד מכם! ^___^

otem®

New member
אני ../images/Emo26.gif

רותם בת 14 מבנימינה נרשמתי לפורום כי יפנית זאת שפה מעניינת ואני רוצה ללמוד אותה

Yosh Yosh

New member
אז ככה:

שם: עידית גיל: 17 בדצמבר מיקום בארץ: חור ליד באר שבע למה נרשמתי: כי יפנית זו שפה שולטת

¥Orin¥

New member
אממ... היי?

שם: שקד גיל: 13 מיקום בארץ: שוהם מישהו מכיר? למה נרשמתי לפורום: כי אני אוהבת יפנית ורציתי לשפר אותה קצת!!! דרך אגב... אך רושמים ביפנית? ומאיפה למדתם את השפה?

Vegeta fanatic

New member
קוניצ'יווה! ../images/Emo13.gif

יו, איזה כיף! תתחדשו על הפורום!
שם: נעמה גיל: 14 מיקום בארץ: ראשל"צ - העיר נטולת חוגי היפנית. למה נרשמתי לפורום הזה? מנגה ואנימה
וגם משיכה לשפות ^^

S u b a r u

New member
הנה

שם: סיון גיל: 20 מיקום: עכו סיבה: כי אני רוצה ללמוד! אני אוהבת ללמוד!!! אה, ואני חדשה....

Relina

New member
שלום שלום

שם:מלוינה מגורים:עכו(צחוק רשע לעבר סיון) ויהיה נחמד לדעת יפנית^^

rocket

New member
מה זאת הנדידה הזאת לפה ??

תחזרוווו !!!! ^_^ סתם סתם .. =)

Ray girl

New member
מממ...

שם: כרגע, זה או קולין (קול, לקיצור), או קרוליין (קרו לקיצור) אני בת 12 ונרשמתי לפה כדי ללמוד יפנית, דה?

הנה שלי:

1. מילי 2. 14 (יותר נוח להגיד "15 בפברואר", זה נשמע מבוגר יותר
) 3. זכרון-יעקב 4. למה? טוב, נו, לומדים כאן יפנית, לא?

gp53

New member
../images/Emo26.gif

1. גילי 2. עוד כמה ימים 15 3. גדרות(מקום נידח בין אשדוד לרחובות) 4. חשבתי שיהיה נחמד ללמוד יפנית.

lgmtk

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

1- ליאור מדניק. ביפנית זה lioru? 2- 15. איך אומרים ביפנית? 3- אשקלון. 4- אני נרשמתי עקב השפעה וצפייה מרובה של אנימות וקריאת מנגות. כן אני זקוק לפסיכולוג. לא אני לא אלך.

Hikaru

New member
תשובות

ליאור ביפנית זה Rioru, אם אני לא טועה. "אני בן 15" אומרים כך: 私は十五さいです "watashi wa juu go sai desu". Sai - מסמל גיל. יש מספר יוצאי דופן (כמו בן שנה - Issai ולא Ichi sai), אבל אני אכתוב על זה מאמר.

lgmtk

New member
תודות חן. כן עכשיו הזכרת לי

שיש החלפה בין ה-ל ל-ר. 理オル חחחחחחחחחח אני אוהב צורות ביפנית.......אז איך אומרים אני ליאור? あたし わ りおる?

Hikaru

New member
כמה דברים...

כתבת Atashi. המילה あたし היא מילה שבנות משתמשות בה, כמו שבנים משתמשים ב僕 (Boku). לא תמצא הרבה בנות שיגידו בוקו, רוקי (ריקה) מדיג'ימון טיימרס אומרת בוקו אבל זה נדיר מאוד, וזה רק בגלל שהיא 'טומבוי'. כתבת "wa" בהיראגאנה במקום "ha". את השם שלך כתבת בהיראגאנה והוא לא צריך להרשם בהיראגאנה. השם שלך אמור להכתב בקאטאקאנה, כי זה לא שם יפני. 私はリオルです.

lgmtk

New member
אני מבין......אני מקווה שאין לך

בעיה עם כל הטעויות שלי......אני אכן מתחיל. אגב שכחתי את ה- wa....... אז リオル או りおる או 理オル?

Hikaru

New member
אין בעיות בכלל ^^

תכתוב Rioru בקאטאקאנה, לא בהיראגאנה או בקאנג'י. אל תקרב קאנג'י בכלל לשם שלך, אם ככה תכתוב את השם שלך ליפני, זה או שתקבל כאפה או שהוא יברח מהמקום. =)

lgmtk

New member
אולי יש לי בעיה בתוכנה של היפנית

כתוב דוגמה לקאטאקאנה.

למעלה