! יש שני
ים בעמוד

Adi641

New member
גיליתי שמרגלים אחרי... ממש כאן!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

~~~~זהירות חפירה~~~~ כי לא הסכמתי לדבר על הפורום עם כמה חברות שלי... (מאותה סיבה שעלתה פה לפני כמה זמן, שאנחנו כותבות פה דברים אישיים ולפעמים על חברים וכאלה שאנחנו לא רוצות שהם ייראו) אוףףףף זו לא סיבה לחפש אותי פה!!!! הייתה סיבה ללמה לא רציתי לספר להן!!!!!! אממ חוץ מזה.. היה לי את השבוע הכי עמוס בחייים שלי!!!!! מזל שיש לי טיפה זמן לנשום!!! אבל היי, לפחות עברתי את הראיון למד"א!!! כל מה שנשאר זה 10 שעות ביום במשך שבוע בשביל הקורס וזהו!!!!!
אה כן, ומחר את היום גיבוש המטומטם הזה שלא באמת מגבש את הכיתה..... אבל לפחות לא לומדים ויוצאים קצר אז אני מוכנה לסבול כמה שעות.....

StayAwake

New member
מרגלים?../images/Emo2.gif

איך הם הגיעו לפה?
יאא! כל הכבוד על הקורס! ושמעי תכלס הדבר שהכי מגבש כיתה זה טיול שנתי אז..
לפחות ככה זה אצלי...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איך הן הגיעו לכאן ? ../images/Emo12.gif

כל הכבוד על הקורס - שהיה בהצלחה
ואני בטוחה שתהני ביום גיבוש :)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gif../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה!

נו, אני עצלנית עכשיו. כואבת לי הבטן.XD

Adi641

New member
לא יודעת איך!!!!

אבל זה לא יפה!!!! ותודה על כל איחוליי ההצלחה :)

2MayaN2

New member
אוי זה לא נחמד../images/Emo4.gif ../images/Emo221.gif

פעם גם אני נמנעתי מלספר לחברות שלי על הפורומים אבל היום הן יודעות, אבל הן גם יודעות שזה משהו שאני אוהבת שנשאר אישי שלי:) וכל הכבוד על הראיון
יאללה תעברי את הקורס ואת שם;)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifקניתי נעליייים חדשוווווות!! D:

יאיי לי. D:::: כשיהיה תמונה אשים.XD אבל זה אולסטר נמוך נמוך כזנה. לא רגיל. בצבע אפור וסגול בפנים, שרוכים סגולים ולבנים. ובאלי גם של שני לשונות ועקב וכו' ומלא צבעים ודברים מגניבים ומכושטיםXD חח אמרתי לאמא ושתיינו כזה " יותר זול בטיוטפרי" ואז כזה" אוה יש לנו סיבה לטוס"XDDDDDDDDD

Adi641

New member
תתחדשי!!! הן נשמעות ממש יפות!! מחכה לתמונה../images/Emo9.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo103.gifהנה הנעלייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifXDDD

2MayaN2

New member
אני לא מצליחה לעמוד בקצב של כל ../images/Emo221.gif

הפורומים שאני נמצאת בהם
היה שבוע ממש מתיש. עבדתי על העבודה בסוציולוגיה כ"כ קשה ובסוף המורה ה**** לא קיבלה את זה $#^#&% וחוץ מזה אני לא מרגישה טוב
ולנושא לא קשור: שמתם לב שבפלאיירים אין את הכתובת של הפורום? זה בכוונה?

למעלה