ליום רביעי .

lililulu

New member
השאלה אם בכלל הבנות היו צריכות לדעת מזה...

כי אולי עכשיו רותם רואה את זה וזה קצת פוגע שזה לא נשאר בין הכמה בנות שידעו מזה...

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifזכותםם לדעת , הם גם היו איתי בקשר

והיא שיקרה להם . כל אחת תיקח את זה לכיוון אחר , אין מה לעשות , תאמיני לי שהיא כועסת על עצמה , ולקחה את זה בחשבון שרוב הפורום ידע . מה עדיף?!:S שכולם לא ידעו , כמו שהיינו מסתרים את זה ממך !

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifכמו שאמרתי כל אחת יכולה לקחת לכיוון שו

נה אני ראית גם לנכון שהפורום ידע . אם הפורום לא ידע , איך היא תחזור ? אם יהיה מצב קטן שתחזור ?\;

../images/Emo217.gifמסכימה עם עמית ואני גם משרשרת את זה לאופ

לא כל מי שנכנס לפורום צריך לראות את זה ואז לא לרצות להיות פה יותר \ :

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifקשה לדעת אבל אין מה לעשות זה מה ש

הולך פה אז מה תשקרי? תגידי שלא , |;;; קשה ליקלוט אבל זה מה שהיהה

../images/Emo217.gifחח עכשיו שאני חושבת על זה ?

זה לא כזה נורא. כי היא בעצם הייתה היא ! הכל היה אותו דבר חוץ מהתמונות ... אני מקווה שמתי שהוא היא תחליט להעלות לנו תמונות שלה \: לפחות היא לא שינתה שם כמו לירון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo141.gifווואוו לירוןןןןןןןן

אל תזכירי את זה היא היתה חברה טובה שלי ובסוף גילינו שזה לא אותה אחתת איך היתי עצובה מזההה חבל על הזמןן וווואיי=[חחח לירוןן זה היה הסיפור הכי כואבבב פה בפורום שהיה לפחות בשבילייי
איזזה מבאס כול הדברים האלהההה למה הם עושים את זה=\\\\

../images/Emo217.gifתאמיני לי שלי זה היה קשה יותר \:

סיפרתי לה דברים שלא סיפרתי לאף אחד.

../images/Emo141.gifגמאני סיפרתי לה דברים!!!!!

וובאותו זמן היא היתה החברה הכי טטובה שלי פה בפורוםםם ושהיא אמרה לי שזאת ספיר שהיתי באותה זמן בריב איתהההה ווואייי היתי בשוק זה היה הכי קשה לייייי!!!!!!! בחייים אני לא ישכח אותה הינו מדברים מלא!!!! כי לירון היא בשבילי לא אותה אחת כמו ספירר אם ספיר אני לא הכי בקשר:| קיצר לא נחזור לענין הזה:| מבאס הדברים האלההההה=\

MaStuLa76

New member
?????????????????????????????????????

את ילדה כ"כ לא קשורה. |= עדיין אם דיברת עם לירון , זו עדיין ספיר . לירון = ספיר . ספיר = לירון. האופי של לירון זה האופי של ספיר . פתאום גילית שזו ספיר אז..זה לא היה כל כך נוח בשבילך ? אל תדברי שטויות ||||; שם שונה. אותו אופי. זה רק בתת מודע שלך שספיר ולירון הן שונות. הן אותו דבר. כנראה שלא הכרת את ספיר מספיק בשביל לדעת את זה.

../images/Emo141.gifברור שאני יודעת!!!!!!!

אני יודעת שזאת אותה אחת אבלל ספיר עשתה את עצמה יותר חמודה שהיא היתה לירון שהיא דברה איתי היא בצמה ספיר היא לא היתה ממש כזאת ואני יודעת על מה אני מדברת בגלל זה... אני יודעת שזה אותה אחת אבל איך שספיר דברה בתור לירוןןן יותר יתחברתי אליה מספיר למרות שזה אותה אחת אבל עזביי אני מבינה תעמי=]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאני אמרתי שזה אמור להפריע ?!

קודם, ברגע שבן אדם מתחזה לבן אדם אחר , זה כבר עבירה על החוק . דבר שני , היא דיברה איתך ,מבלי שאת יודעת עם מי את מדברת , דברי שלישי , היא כן שיקרה , נעמה , גל ,ניר [?!] ויש עוד דברים שאני בטוחה , שהם לא אמת לאמיתה , כמו למשל, למה היא לא מפרסמת תמונות שלה , אלא של אחותה הקטנה , כביכול ,דניאל \; קיצר , אני לא מאמינה להכל יש מצב שאני שלילילת מידיי . אבל זה הקו חשיבה שלי מצטערת : \

../images/Emo75.gifהיא כן הייתה צריכה לומר את זה כי ,,

אם נגיד היו מוצאים תמונה שלה באיזה שין או מש'ו אז היו אולי עושים מזה סיפור יותר גדול . לא היו יודעים למה , איך וכמה ... , היו אולי ישר מתנפלים , פה היא הסבירה גם למה . :)

ממממההה? רותם?...

רותם אם הכינויי רותמייי ? לא כי אני חיבת להיות בטוחה אם זאת היא כי אני כל הזמן אמרתי לה איזה יפה וזה...

../images/Emo217.gifחחח תמימה שלי ..

אין אני מתה עליך
כן זאת היא חח ואת לא היחידה שאמרת לה יפה :]

../images/Emo141.gifכן גמאנייי=\\\\

היא באמתתת היתההה מממשש יפההה כאילו התמונותXDD מבאס=\\ אבל לא הבנתי למה היא אמרה לכול החברות שלה גם ליכנס ולעבוד עלינו לגל ולנעמהההה=\ לא נורא נעבור גמאתזה=]

../images/Emo141.gifוווואייי!=\

מעניןןןן איך היא נראית באמתת!!!חחחח בכול מקרה תמיד אמרתי שהיא יפההההה חח אני בטוחה שגםם איך שהיא באמת ואני סולחת להההה זה רק תמונותתתת=] מקוווה שהיא תשים פה פעם תמונה שלה=]

למעלה