עוד מעט אני יפתחת שירשור עם פרטים על הכל
א אוראליי XD New member 24/9/07 #146 ../images/Emo210.gif אייל גוולןןןןן DD = ה - מלך של נופרייייקה D =
מ מיכליק XD New member 23/9/07 #52 ../images/Emo75.gifחצי פורום פה , D = אני , ספיר , הדר , עמית , נופר ושרית הספרית . בואו נעשה ערב לבן . D;
../images/Emo75.gifחצי פורום פה , D = אני , ספיר , הדר , עמית , נופר ושרית הספרית . בואו נעשה ערב לבן . D;
מ מיכליק XD New member 23/9/07 #69 ../images/Emo75.gifמאיפה על אנונימי ? . D = חחחחחחחחחחחח איך עושים ? , חע , D; סתם . [: נוו אינלי מה לומר ,, ואני אומרת דברים לא קשורים . ><
../images/Emo75.gifמאיפה על אנונימי ? . D = חחחחחחחחחחחח איך עושים ? , חע , D; סתם . [: נוו אינלי מה לומר ,, ואני אומרת דברים לא קשורים . ><
מ מיכליק XD New member 23/9/07 #84 ../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סמתי לו . ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D = די נו . XD ממש אהבתי את - "בה לי לקטוב אם שגיוט קטיו" חע , D;
../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סמתי לו . ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D = די נו . XD ממש אהבתי את - "בה לי לקטוב אם שגיוט קטיו" חע , D;
מ מיכליק XD New member 23/9/07 #88 שטם אינלי קח , בה לי להציב . D = *סתם אינלי כוח בא לי להציף" , חששתי שלא תבינו אז תירגמתי חח
מ מיכליק XD New member 23/9/07 #75 ../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי , !!!1 למה כולם מציפים איתי ? , בסוף אני לא יהיה המכורה . חח סתם . D =
../images/Emo75.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי , !!!1 למה כולם מציפים איתי ? , בסוף אני לא יהיה המכורה . חח סתם . D =