לראשון . P =

ספירוש7

New member
וואי כמה זמן לא הייתי פה ...

למרות שכבר עבר יום הכיפורים, באתי לבקש סליחה. אני באמת מצטערת. מצטערת על כל מה שקרה פה בזמן שהייתי. במקרה רותם כתבה לי באייסיק לקרוא ת'הודעה ששירה כתבה בקשר אליה .. אז נכנסתי וגם בדרך ראיתי שדיברתן עליי אז הייתי חייבת לחזור לבקש סליחה. תודה שסלחתן לי. כי באמת זה קשה ואתן מדהימות. 3> ורותמיק ? התנתקת לי מהר מהאייסיק אז לא הספקתי להגיד לך, אני סולחת לך ומבינה אותך, ובאמת, כ'כ אוהבת אותך 3> לא משנה לי איך את נראת כי זה לא באמת מה שחשוב. :) ואממ ... רציתי לאחל לכן שנה מדהימה כמוכן, (או שיש פה כבר בנים ?
) שנה של הצלחה, בריאות, אושר ואהבה. :] אווהבת המונים ( ;;
- פיי, חפרתי XD -

../images/Emo75.gifבקושי יש פה בנות . ../images/Emo6.gif

וסלחנו לך כבר מזמן . :) שנה טובה . 3>

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifכנסי

איזה הודעה?!, ואת מצדיקה אותה , בגלל?! בגלל שלך זה גם קרה? ומותר לשקר? ומותר לספר סיפורי אלף לילה ולילה , כי זה לא חשוב?! בקיצור אני לא רוצה לפתוח כאן , אבל חצי ממה שכתבת , לא נכון ,וממש ממש לא מוצדק ,..... טועה לחלוטין המממשך יום מהנה שיהיה לך

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאהה ולהזכירך

שכשלך זה קרה ,........ את זוכרת איך בנות הגיבו פה ?........ כולם כבר התרגלו עברו על זה ככה, יש פה עוד בת אחת שאני בטוחה שהיאמתחזה /לאאמיתית ,.. אני לא אזכירתשם שלה ,,.......... ולא רק אני אומרת אתזה, אבלל יאללה בקטנה כל אחת תעשה תשיקולים שלה עם מי להתחבר ,...

ספירוש7

New member
כן אני זוכרת איך הן הגיבו.

ואין לך מושג כמה בכיתי על מה שעשיתי, באמת הצטערתי. ממש. וסלחתן לי. למרות הכל אתן סלחתן לי ולא האמננתי . אז מה איתה ? גם היא עשתה טעות, ואולי היא באמת מצטערת כמוני . למה לא לסלוח לה ? :]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאני אמרתי לא ליסלוח!?

אני סלחתי ,אחרי שהיא קיללה את אמא שלי ואחרי שהיא אחלה לי למות , ואחרי שכתבה כמה שהיאשונאת אותי ושהיא ראתה אותי , בכוכב נולד שהייתי שםהיא הייתה ליידי וגם בקפיטריה , אהה ?? אמרתי , שאת מדברת בכזאת פשטות , סלחנו לך , כןןן , למה שלא יסלחו לך ?? כי בסך הכל , את ילדה שהכרנו פה באינטרנט, אבל , לא מכרת שקרים , שזאת אחות שלך וזה אח שלךך וזה דוד שלך וזאת את , ולאמא שלך יש ככה ולאבא שלך ככה ואבא שלך בחו''ל ואמא שלך בטיזינאבי , ממש לא , את היית את , סיפרת על עצמך , לא שיקרת חוץ מאיך שקוראים לך והגיל שלך , לא העזת לפרסם תמונות של בנות שה' יודעמי הן ,,,,.. סבבה , לא אמרתי לאפחד לא ליסלוח , אבל את לא מבינה , בכמה ילדים היא פגעה , וואלה אני לא אחת מהם , כי אני מה שיגידו לי אני לאיעלב במיוחד אחת כזאת ..\ : .... אבלל הדבר שאני הכי שונאת זה שמשקרים , והיא שיקרה ,על כולם , וגם עלי ..... ולא פעם אחת ,,,..

ספירוש7

New member
לא רק בגלל שזה מה שקרה לי .. ,

עכשיו שגמאני מסתכלת על זה זה באמת משנה לך איך היא נראת ? היא אותה אחת ! את יודעת מה ? אולי עם שם אחר. אולי. לא יודעת. אבל זאת אותה אחת שדיברת איתה כ-ל הזמן. אם אהבת ת'אופי שלה כנראה שזה לא באמת חשוב לך ותסלחי לה. אבל כל אחד ודעתו נופרי :) וגמלך P:

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifטוב אחותי,

אז היה מותר לה להראות תמונות של ילדים שהיא לאמכירה? שהם היו חברים שלה ? והיה מוותר לה להראות תמונה של ילדה אחת , ולהגיד שהיא חברה שלה? ושהיא ניפגשה איתה? והיה מותר לה לספר סיפורים מפה ועד הודעה חדשה ?!, וסך הכל לא הראתה תמונות שלה , פאקינג שנה !!11 אה.? לאלא , תגידי לי את זהלא עייניין של דעת,זה עיניין של שפיות ,סוריי

ספירוש7

New member
אבל אני עשיתי משהו יותר גרווע ...

ובכל זאת סלחתן לי ובאמת שלא האמנתיי . עזבי נופרי באתי בצורה חיובית כדי להגיד שנה טובה, בואי לא נמרח את זה בבקשה (?)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifמה יותר גרוע שאמרת שקוראים לך לירון??

עשי לי טובה ,,,,,,... מה הקשר שנה טובה יאללה זה שזה שנה חדשהזה אומר שהכל צריך להיות ורוד? וצריך ליסלוח ולהגיד לכולם שהם בבסדר כי זה שנה חדשה?ממממש ממש לא חמודה

../images/Emo75.gifלא , קוראים לה רותם , !!

השם והמשפחה והעיר זה פרטים נכונים , רק התמונה וגל לא אמיתיים , אולי עוד כמה דברים . לא יודעת . אבל השם נכון . :) ונופר ? , מי עוד מתחזה ? . \; לא חושבת שיש עוד אחת כזאת , ולא צריך לומר סתם . אולי את צודרת ואולי לא . אחרי שתי המיקרים האלה הם בטוח היו מגלות .

ספירוש7

New member
אני סתם אומרת. :)

אני מאמינה ברותם ב100%. :] כי אם היא כבר הודתה במשהו, למה שתשאיר אצלה עוד שקר ? (; אני פשוט אומרת את זה כי קראתי בעמוד השני שנופר חושבת ככה . :]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאת מסיקה מסקנות מהאויר ....

מממש לא , אז תתפלאי , יש עוד שקרים , ולא אחדולא שתיםם כי זה מה שהרתיח אותי ,,,,,!!1

למעלה