מיקה- לשיפור המצברוח..

mayarel

New member
וואוווווווווווווו הוא מדהיםםםםםםםםםםםם

איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך העור שלו נראה יפה.. וואוווווווו וכמה לבוש.. BB מתוק. התגעגעתי.

mayarel

New member
אני לגמרי מאושרת.. חולת נפש אני יודעת ../images/Emo6.gif

אפילו את המשקפיים שלו אני אוהבת פה
מעניין אם הוא גידל את הזקן כדי לצבוע ושיהיו לו זיפים שחורים. טוב לא משנה.. מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמה יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואפילו בלי נצנציםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אני שמחה שחזרת לעצמך.../images/Emo3.gif

MISHMISH56

New member
הורס ברמות...למה

החולצה מחוררת למעלה???אפילו קצת מתפוררת הביטו בצד שמאל בכיוון הצווארון???מה קרה BB מסכן אין לו זמן לקניות????

InbarKiii

New member
בואי נלך על הכיוון שזה היה אחרי לילה סוער ../images/Emo3.gif

עם ____ [תכניסו כאן את השם שאתן מעוניינות
]

MISHMISH56

New member
מישהוא קרע ל-BB את

החולצה מרוב להט?????????????מממממממממממממ מקווה..אגב צ'יקס,מה מוצאים בו??הוא כל כך גיי לא יודעת יש בו משהוא רכרוכי...מצטערת ובלי לפגוע במעריצות שלו....

mayarel

New member
למה זה רע.. לא הבנתי..

ומצטערת לפוצץ בועות אבל גם אדם הוא - כל כך גיי. זה שיש לו גוף גבוה ורחב זה לא אומר.

t r e c o o l

New member
חחח אני חושבת שהיא התכוונה

שהיא עצמה לא חושבת שציקס כ"כ חתיך או מושך כמו שכמה בנות אמרו כאן (אני גם לא אגב.) כי הוא לא גברי כ"כ וזה לא הטעם שלה (לגיטימי..) נכון מישמיש? אדם הוא מאוד גברי, לדעתי.. את לא זוכרת שהיה לנו קשה למצוא תמונות נשיות שלו (כשהוא לא התחפש לדראג או נישק בחורים..) וגם על מה שמצאנו היה מחלוקת..

t r e c o o l

New member
חח גם אני! וגם בתמונות שלו מנשק

בחורים..אם לא מסתכלים על מי שהוא מנשק.. זה רק מחדד יותר את הנקודה שלי.

mayarel

New member
וואו אתן חייבות לצאת יותר לשמש

הומו זה לא אומר נשי. גיי זה לא אומר נשי. מתי פעם אחרונה הייתן במצעד גאווה או אני לא יודעת.. במועדון???? כמה הומואים אתן מכירות שהם הסריאוטיפ הזה.. הומואים נראים בזמן האחרון יותר כמו פרסומות למכוני כושר אם כבר סטיגמה....
אדם נראה גיי!!!!!!!!!!! ומי שלא רואה את זה הוא פשוט לא יודע איך גיי נראה.... וזז ומתנהג. ואין לו בעיה עם זה. וגם לי אין.

t r e c o o l

New member
אני לא רואה הבדל בכלל

אולי יש לו קטעים שהוא קצת נשי והוא יותר מדי מודע לעצמו מהסטרייט הממוצע.. אבל חוץ מיזה, תהרגי אותי, הוא לא נראה גיי!!! וראית איך כריס מצטלם? אני לא יודעת יותר במה להאמין..חח איך אני אוהבת את הדיונים האלו איתך מאיה..חח

mayarel

New member
חחחחחחחחח זה נורא חמוד שאת לא רואה

עזבי לי היו כבר כמה קטעים מזה לא נעימים... שהתייחסתי אל אנשים בשיא הטבעיות שלי כהומואים בלי בכלל לחשוב פעמים והסתבר שהחברים שלהם בכלל לא ידעו
המקרה הכי גרוע היה עם חברה שלי מצרפת. בן דוד שלה גר שם עם שותף ואוקי אז מה יוצא יחידה קרבית וכל השטויות.. הומו.. כאילו איך לא לדעת את זה???? ואני ישר צוחקת איתו על הקישוטים בורסאי.. ואם הוא וחבר שלו פינטזו שם על השולחן.. והוא צוחק איתי והכל בסדר.. אנחנו חוזרות לבית שלה ואני כזה- וואו הוא והחבר שלו כל כך מתוקים ביחד!! והיא בכזה.. מה... הוא לא הומו.. אוואווץ
חשבתי שאני מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב הוא ובעלו נשויים כבר שניים ונראים מאוד מאושרים יחד

למעלה