סקופ רבותי סקופ...

רנה6

New member
יאנה...

יאנה , זה מה שקורה שאת עקרת בית במשרה מלאה ועוזרת לילדים שלך , כולל בגרויות. בסוף נכנס משהו לראש הסתום....ואגב, אני עדיין במתח בגלל שון שלנו....כלומר, מה הסוד שלה...אולי היא אחות של ג'קו?!...אולי היא בכלל ספרית....אולי היא אמא של ג'קו?!...אולי חברה של המשפחה...אולי אולי אולי....שון, שתפי אותנו, אנחנו לא עומדות בזה...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

שונית 7

New member
שיר נראה לי התבלבלת באיות

אם אני צריכה להמר סופרת נשמע לי יותר נכון מספרית בהקשר של שון

רנה6

New member
מסכימה

בהחלט שמתאים לה להיות יותר סופרת, אלא שהתייחסתי לעובדה שאולי היא אחות של ג'קו בכלל....

Nova5

New member
שיר, קודם כל, בוקר נפלע לך../images/Emo42.gif

אחותו - לא חושבתומקווה שלא חברה של אימא - לא חושבת משפחה - לא סוד כל כך כמוס, כדי להחזיק אותנו במתח... ואת יודעת מה? לי הרבה יותר חשוב ששפעת שלה נגמרה והיא חזרה לעבודה עם חוש ההומור המצוין שהפגינה בשיא המיומנות!!

רנה6

New member
ואיך...

סבתא חנה הייתה אומרת : " העיקר הבריאות"...אם שון תרצה תספר, אם לא, אנחנו סתם ניהיה במתח וזה לא ממש טוב לבריאות......לשיקולך, שון!

shongold

New member
שמאקלע???אמרת...חברי הטוב משכבר

הימים אתן לא יודעות כמה הוא מצחיק אין אין עליו הוא הכי הכי.....!!!!

../images/Emo15.gif שמאקלע הוא חבר של כולנו...

יכול להיות שאתה זקי? יניב? גזורי? מישהו? סבל באיקאה? יגאל? אורלי? אתה האחיין שלו? רגע, רגע אנחנו כ"ך מפגרות!!! אורלי...או האח האובד של זקי?

shongold

New member
יהודית רביץ...אהובתי..שלי נעליך

מעל רגליך..כאשר את מדברת על חמדת ליביייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גל אוחובסקי?

רגע...רגע... ומה זה היה כל הסיפור הזה, שנסעת עם החזק שלך ועוד זוג לדרום? וחמקת לחדר כדי לראות כוכב נולד?....

shongold

New member
נטי נטי וואלה זיכרון טוב יש לך...מי

היה זוכר זוטות שכאלה מסירה הכובע..וחוץ מזה אנחנו בעולם הווירטואלי לא? אפשר לשחק עם המילים, והכף הכי גדול להיות מי שרוצים.!!!!!!!!!!! וזה טוב וזה נפלא...העיקר הרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!

kapit5

New member
בבוקר ניכנסתי לפורום-היה יבש

הלכתי להין צהריים ולהתקלח,תיראו מה נהיה. שון לזרוק פצצה כזאת ללול תרנגולות מסוקרנות-סכנה בריאותית.איך אני אמורה לעבוד עכשיו???!!!

kapit5

New member
ללי-וואי התגעגעתי

המון זמן לא ראינו לך.מה שלומך? שון מאמי-מה קורה זו ממש התעללות נפשית.אולי את ורד המנהלת של ג'קו???

kapit5

New member
הכל בסדר-חייבת להיכנס לקליניקה

הגיע לי מטופל.אוף עכשיו אני אצטרך להיתאפק עוד שעה ולקוות שעד אז תיפתר התעלומה.

למעלה