על נושא קצת אחר,

dralan

New member
אוקי, זה פחות או יותר מה שהתכוונתי

רק שאולי זה לא היה ברור כ``כ... פשוט ציינתי שלאנשים מסויימים קשה עוד יותר מאחרים P:

ש נ י1

New member
אוקיי../images/Emo3.gif

ואו אף פעם לא ראיתי כאלה וויכוחים בפורום הזה

Itay Simons

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

נראה לי שויכוחים כאלה מקומם בפורום אקטואליה או משהו...

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif תכלס...

לא מספיק אנחנו פורום נייטוויש, הרפס, סקס, כלי נשק, גייז ושות', אנחנו גם פורום אקטואליה עכשיו.
ולהיות פורום אקטואליה זה לא מגניב בכלל!

../images/Emo31.gif

מה הבעיה שלכם לנסות להתמודד עם המציאות? זה שנושא הפורום מוגדר כנייטוויש לא אומר שיש כאן קהילה של אנשים שיכולים לחשוב מעבר ללהקה. בייחוד במציאות של ישראל. ממש עוזר לדבר על זה.

מצטערת, לא הבנתי את הקשר

בין אווירה בפורום לבין לדבר על דברים שקורים במדינה הזאת בימים אלה. מה הבעיה שלכם לדבר על נושאים כאלה? תרבות הדיון פה גבוהה, אין קללות או ירידות אחד על השני, אלא רק הבעת דיעה. אז מה הבעיה?

כי עצם הדיון הזה פוגע באנשים

כמו מאיה ואלונה ולכן אין טעם להמשיך אותו כי הוא גם ככה לא קשור לנושא...

../images/Emo45.gif

תעזבו אותה בשקט, איש איש באמונתו יחיה. זה שתסקלו אותה לא ישנה את הדעה שלה וזה סתם לא נחמד :/ בעיקר כשהיא לא באמת הייתה בסיטואציה ולא באמת יודעת מה היא תעשה כשזה יקרה. זה פורום נחמד, ואנשים פה טובים, אל תריבו סתם

Super Alonit

New member
אולי את צודקת...

שבגלל שכמה אנשים הגיבו לה על זה, זה נראה קצת כמו התנפלות המונית.
אבל קשה להשאר אדישים להודעה כזאת... בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע אלא רק לומר את דעתי וזה התפתח למעין מריבה. הכל בגלל אביעד! הוא פתח את השירשור! עד שהוא כותב משהו בפורום הוא כבר עושה צרות!

האמת? כל הכבוד לך.

אני חושבת שאת הבאת כאן את הדיעה האישית הכי כנה. וזה ממש מובן, אל תרגישי רע עם עצמך. אבל אני בטוחה, שבניגוד לאנשים האלה, את לא היית עוזרת בגלל שהיית מזדעזעת בעצמך ולא היית יכולה לפעול בגלל השיתוק הזה. ממה שלי אישית נראה מתוך הסרטון הזה, הנהגים שם לא עצרו כי הם פשוט מיהרו לסידורים שלהם, לעבודה שלהם, להוציא את הילד מהגן ועוד אלף דברים ש"לא סובלים דיחוי". יש לא מעט אנשים בעולם הזה שכן יכולים לסבול דם וכן היו יכולים לבחור להזעיק עזרה, ולהתעכב קצת. אבל הם בחרו בדרך השניה, לסמוך ש"מישהו אחר כבר יעשה את זה", "זאת לא האחריות שלי". ובזה אנחנו מאשימים אותם, בבחירה הנוראית הזאת.

אלוהים אדירים!

ראיתי את זה בחדשות...... זה כל כך מזעזע פעם זורקים חתולים למדורות ועכשיו זה!?!?

למעלה