על פדופיליה
ותקשורת

אישון36

New member
יש עבירה

מספיק שאתה מבצע את ההוצאה של העבירה מתיכנון אישי למעשים. עמוד 58 על הדין בפלילים (קדמי).(חלק ראשון עידכון והשלמה). "ב.1. מן היסוד העובדתי מוצג הניסיון בלשון תמציתית האומרת : "אדם מנסה לעבור עבירה אם... עשה מעשה שאין בו הכנה בלבד והעבירה לא הושלמה": כאשר דיברי ההסבר שבהצעת התיקון ורחיבים ואומרים: המדובר בעדשית "מעשה המהווה וליה בשרשרת המעשים לקראת ביצוע העבירה שאין בו משום הכנה בלבד וגם לא משום השלמת הביצוע". 2. על- פי לשונה, משקפת ההגדרה הנוכחית את ההלכה הפסוקה בדבר ההבחנה: בין מעשה שאינו חורג ממסגרת הכנה לקראת ביצוע העבירה, ועל כן אינו מהווה ניסיון: לבין מעשה שיש בו תחילת ביצוע של המעשה ועל כן מהווה ניסיון". ברור לי שהפרקליטות רועדת. היא תמיד רועדת שיש נאשם שהוא לא טיפש ולא מודה או שיש טענה מישפטית. אבל אין אפשרות לשים בחורות בנות 13 על המחשב, פשוט טכנית אתה לא יכול. ולכן אין ברירה אלא להביא את האישה הבוגרת. אם לא אותם אנשים לעולם לא יתפסו. אם התיק יוגש אזי, בית מישפט לא יזכה. האם הפרקליטות תיקח את התיק לבית המישפט ? לא בטוח שיש לה ברירה כיום אלא לקחת את התיק לבית המישפט. אישון. חוות דעת פלילית.

אישון36

New member
לפי הספר הזה

גם קניית סמים היא: "סחר בסמים". ובצפון מגישים תיקי קניה באישום של סחר בסמים. אבך בתור אזרח אני חושב שחייבים להעניש אנשים מסויימים, לא תמיד צריך תיקונים בחוק צריך תיקון למחשבה בפרקליטות לכל היותר. אישון. פליליסט.

lior 30 rg

New member
בתור אזרח אני איתך.

שנינו יודעים שאין קשר בין חוק לצדק... אולי זה יהיה אחד מאותם מקרים נדירים בהם הצדק יגבר על החוק.

אני לא רואה פה בעיה

יש מדינות מתקדמות בהם סוחרי סמיים מקבלים עונשי מוות, מה מקבלים בישראל? טפיחה על הגב

rigoletto111

New member
עדיין לא ראיתי "תחקיר עתונאי"

בו שולחים תחקירנים מטעם התוכנית לשכונת פשע ומציעים לתושביה שוד של כמה מיליונים, ובסניף הבנק השודדים נתקלים בדובי גילהר מלווה במצלמות ובצוות משטרה... בעבירות אחרות לא ראיתי מעורבות של התחקירנים בהסתה לדבר עבירה. אני טועה?

אין שום הבדל בין זהלבין כל "ניסיון" אחר

כמו שיש עבירות מסוג ניסיון לרצח ולא צריך באמת לדקור את האדם כדי להיות מואשם כמו שיש ניסיון לשוד ניסיון פריצה ניסיון לסחר בסמים וכהנה וכהנה.

lior 30 rg

New member
נו באמת...

אם אני רוצה לדקור אותך וקונה סכין אפשר להאשים אותי בניסיון? אם אני רוצה לשדוד ועוקב אחרי השומר אפשר להאשים אותי בניסיון? אם אני רוצה לגנוב ומתצפת על בתים אפשר להאשים אותי בניסיון? תמשיך את הלוגיקה הזו לבד....אתה בחור מאוד לוגי כשאתה רוצה

את הלוגיקה שלך אני מכיר כבר

בפעם האחרונה שדמיינת תסריט הזוי שבכותרתו "י-ם עולה באש, עשרות הרוגים..." הפלא ופלא לא קרה כלום ואני צדקתי, אז אני אמשיך לסמוך על שיקול דעתי

בהתחשב בשעה...

כבר יותר מתאים לדעתי: "קוק בצהריים, חרא של הרגל..." לכל מעריצי "החברים של נאטשה". (וכן, הפעם אני דווקא כן מבודח, אבל זה רק מפני שלקרוא הודעות של אנדר, כמו של עוד כמה מה"גאונים" של אתר "תפוז" שהגיעו לכאן בעקבות הימים האחרונים, גורמות לי לצחוק. הבן-אדם תמיד מנסה לריב, למשוך את בין-השיח שלו בלשון... אתה יכול להחליט אם לתת לו את מבוקשו או לא).

lior 30 rg

New member
אני מכיר את הבחור כבר שנים אחורה...

כשאין לו מה לכתוב הוא מתחיל לחפור אחורה ב-DB של תפוז וימצא הודעה שלך מלפני 5 שנים בשביל להוכיח לך נקודה שברורה רק לו. השערה שלי - הוא כבר שעתיים קורע את גוגל בשביל למצוא איזה משפט שכתבתי ב2004 .... לי וודקה בבוקר עושה רק טוב..... (כמובן גריי גוס משובחה)

גריי גוס, הא?!

יפה לך בפרימיום. :) :) :) (נסה גם את קטל וואן. גם לא רעה לדעתי. זה טוב שיש חברים מצליחים שלא אכפת להם לבזבז על חברים שלהם. P:).

lior 30 rg

New member
אני טיפוס של סינגל מאלט למעשה...

וודקה זה כשהחברים באים ואני לא ממש רוצה להוציא את התותחים הכבדים מהארון

טל קר

New member
בהיותך איש חובב שלום שלעולם לא מנסה לריב

מצד אחד, אך באופן שיטתי מכריז על עצמו כעולץ וצוחק בעקבות הודעות של אנשים שלדעתו כן מנסים (אין כמו תוכן משמח כזה כדי להשכין שלווה), אולי תרצה לשקול בחיוב להתחיל להשתתף בפורומי האקטואליה.

lior 30 rg

New member
אין דבר יותר מתסכל מלנסות להבין איש מרכז

ליכוד מנסה להסביר איך המדיניות הכלכלית של ביבי הועילה לשכבות החלשות

פססט פסססט....

אתה כבר ממזמן לא בן 30 :) והספורטאית ממזמן כבר לא בת 20.... בשעה טובה ומוצלחת הספורטי סיימה את התואר הראשון ביום שבת האחרון. אתה מוכן לעונת האתלטיקה?

לא, את צודקת...

אני לא אוהב לריב, אני אוהב לדון ואולי אפילו להתווכח. ושקלתי להשתתף בפורומי אקטואליה... ראיתי מה רמת הכתיבה שם (טוקבקיסטים ממוצעים) והפסקתי לרצות.

אישון36

New member
אני יכול לומר

שהמוקד של הטיפול המישטרתי עבר לעבירות המין, המחשב והפגיעה בפרטיות. אילו עבירות שפעם לא היו מטופלות כלל, פעם אם החבר שלך לקח את התמונות שלך והפיץ אותן בנט - זאת היית בעיה שלך....מקסימום יכולת לתבוע אותו. היום הטיפול והשמירה על הפרטיות חשובות הרבה יותר. מה דעתי על הטיפול ? הוא יוצר הרתעה יותר מכול מערכת המישפט ומלמד משהו נוסף - פדופיל ניראה כמו כל אחד. כל אחד. לאור זאת אני מציע לכל הורה להיזהר מכל אדם שהוא מכיר - כל אדם (הניסיון אומר בעיקר בני משפחה). אישון. פליליסט.

BellA עלמה

New member
גם אתמול היה חלק מהתשדיר

ילדות בסכנה בערוץ 10 חדשות אחד הבבחורים בערך בן גילי "נרומטיבי" (לפי הגדרה של יחימוביץ) . איך למאן השם בחור בן גילי מגיע למצב כזה??? זה לא שהוא איזה אלטע זעחן (איך שלא כותבים את זה). בחור צעיר בן גילי עובד מתפקד אוף

למעלה