פורום תרבות אירלנד

SilentMike

New member
קשקנית הדוקטורית הזו. (+ לצ'ארלס)

נראה שאלבוים החליט לזמן אליו רק את ההזויים שבמדעני הארץ. בדיחה. אבל אפילו היא לא טענה שניוטון הגיע לחוקים שלו על פי חוכמת הקבלה. זוהי המצאה שלך אחרון הפילוסופים. הכתבים שלו ידועים ורוב האנשים העוסקים בפיסיקה מזלזלים בנטיות המיסטיות של ניוטון. ודי כבר לדחוף את אתר הקבלה הזה כל הזמן! צ'ארלס לפחות תדרוש שהוא יפסיק עם הקישור לאתר המסיונרי הזה.

חחחחחחחח כמה אתה מפחד-ואני מבין

אותך...המקום שבו אתה נמצא מפחיד. אצטט את דבריה(ההזויים כמובן...למרות שהיא קיבלה כספים לחקור 3 שנים והיא דוקטור,תתחיל לברר אולי אתה הזוי). היא אומרת שם שהכתבים של ניוטון היו אמורים להגיע לספריה הציבורית של אנגליה אבל האנגלים,כמוך, הגויים, לא רצו שיהרסו להם את ניוטון הפיסיקאי... והיא מספרת שהרשימות שלו מספרות שהוא הגיע למסקנות על החומר בעולם על פי חכמת הקבלה וחקירתה. חוק ההתמדה,ניוטון מסביר, מקורו בכך שבמרכז כל גוף ישנה מנוחה כמרכז קבוע. כל התנגדות למנוחה זו של הקבוע האלוהי יוצרת תגובה שנראית לנו כעולם שבו או חיים כיום. אבל מה לך ולמה שהיא אומרת? הרי אם היא תגיד את המילה "חמוד" אתה תישמע "מגעיל"...ועוד באנגלית(כי עברית מגעילה אותך כנראה או שאתה מגעיל אותה). על כל מקרה אחזור על דבריי ובטח השרשור יגיע למעלה בגלל שדיברת איתי וככה כולם יראו את אתר הקבלה ויוכלו לחפש את התכנית ולראות את האמת,שניוטון כמעט ולא עסק בפיסיקה אלא בקבלה וחקירתה...הוא חיפש את החוקים האלוהיים שמגדירים את הטבע של הבורא. נו לא פלא..ניוטון היה יהודי חכם, לא כמוך. התכנית "חוצה ישראל" עם דב אלבוים שבו הוא מראיין אנשים הזויים לדבריך עם תואר של דוקטור וכספי מחקר אדירים,שודרה ביום שישי,למי שרוצה לדעת עוד על ניוטון ועל העולם כמו שהוא באמת...

Charles Darwin

New member
אם אתה מתחיל להעריך אנשים לפי השכלה

מצבך לא טוב... מי היא בכלל?! אלפי פרופסורים הרבה יותר מכובדים ממנה חולקים עליה.

כן גם איינשטיין המשכיל היה דפוק

והרבה חולקים עליו עד היום. גם על דרווין חולקים. אבל אתה בטח יודע להחליט על מי לחלוק ומי מדען מקובל ומי לא נכון? אל תתן לדעת שלך לבלבל אותך... ואם החלטת לתת לה לבלבל אותך אז אל תעשה איפה ואיפה, כי אם אתה טוען לא לסמוך על בעלי השכלה,למה אתה סומך על דרווין? על ניוטון?אינשטיין? על סטיבן הוקינג...על מרי קרי על מנדל ומחקריו בגנטיקה... איך אתה מחליט לסמוך על מישהו? נכון שאתה סומך עליו רק אם הוא לא יהרוס את מה שחשבת קודם? נראה לי שמדינת ישראל לא תעניק כספים למחקר למשך 3 שנים למישהי שאתה אומר עליה:"מי היא בכלל..." נכון היא אישה(קשה לך עם זה?), ונכון, לא מעריכים אנשים על פי תעודת התואר שלהם. אבל השכלה...היא לא תואר. השכלה היא מלשון "שכול"... יודע מזה שכול? שמישהו מת? הבדלת פעם בין מוח לשכל לרגש למחשבה לתחושה להרגשה לנבון לפיקח ולערמומי לגאון וכולי...הבדלת פעם בין המילים הללו או שהן נראות לך אותה המילה?

Charles Darwin

New member
אני דווקא חושב שאפשר ולרוב רצוי

לסמוך על בעלי השכלה. אבל מה, יש מיליוני דוקטורים בעולם ואי אפשר לסמוך על כולם. איינשטיין ודארווין הם לא מדענים דרג ז' כמו זו שאף אחד כאן לא יודע את שמה. אני יכול להבטיח לך שאין מיליון וחצי איזכורים שלה בגוגל. אולי אחד וחצי.

נסה להקיש "חכמת הקבלה"...אבל לפני ש

תעשה זאת אני אומר לך כבר עכשיו.יש המון. זה קובע? אם כן אז אחלה. דרווין אחי,בוא נהיה לעניין ואם תשתף איתי פעולה נוכל להצמיח יחד תובנות חדשות בחיינו. אני ידוע בוודאות שכיום מוקמת האוניברסיטה הראשונה לחכמת הקבלה ברוסיה,וכבר מזה זמן רב מתקיימים שם דיונים עם גדולי המדענים בעולם אשר חוקרים ומשוחחים על חכמת הקבלה ועל הפתרונות שהיא מציעה לעולם ולפיסיקה,כי הם ממש תקועים.הפיסיקה נתקעה. את המידע על כך נסה למצוא באינטרנט, אם אתה יודע ומבין כמו שצריך בגוגל,מה שנראה לי שאתה כן. גוגליסט. גם אינשטיין היה אדם פשוט לפני שנהיה ידוע. אל תתנגד למדענית הזו בגלל שהיא עלולה לערער את עולמך ואת דעותיך לגבי העולם,אלא חפש את האמת, כי זו המטרה ולא ניסיון להיות חכם בעל עובדות לא נכונות שתורמות רק לאגו ולא לנפש. אתה ידוע מה כתובת האתר נכון? כנס ולא יעבור הרבה זמן ותבין מדוע היקום מתרחב ומהירותו עולה על כל חישוב הגיוני(קבוע אומגה), תלמד מה היה בדיוק במפץ, מהם קוונטים, מהי שניות גל/חלקיק ולמה המילה עצם היא דווקא עצם ולא יגחכלגמכל. למה קוראים לכליות ככה? למה הכבדנקרא כבד? מה כבד בו? טחול? מעי? אה זה מונחים רפואיים... אין קשר בין המילה אדם דם אדמה אדום לדעתך? שמעת על דבר שנקרא "היסט לאדום"? שיטה מדעית שבודקת מרחקים אדירים ביקום וכל מיני דברים אחרים. בקצה האחד יש צבע סגול ובקצה השני אדום(עם סגולה מצד אחד ומצד שני בני אדום,עשיו,רבת עמון,ירדן.). מעניין אם סתם ככה הסינים צהובים...בטח הקוף שהביא אותם היה מלוכסן עיניים. דם כחול? מזה בכלל? אירופה היא יבשת ירוקה או שנדמה לי? יש שם המון צמחייה לא? אפריקה חומה? מממ... האם יכול להיות שהמילה "את" מבטאת מושג שאומר "הכל" כאילו מאל'ף עד ת'ו.את. "בראשית ברא אלהים את(!) השמיים ואת(!) הארץ.." באמת? הוא ברא את כל מה שבשמיים ואת כל מה שבארץ? פששש...גאון הבורא. אתה מרגיש את זה נכון דרווין? הלב שלך נמס? או הוא קשה מאבן? זו החלטה שלך. רק הלב הוא החלטה שלנו,להניח לו להיות היכן שהוא אמור להיות או להיות "עם קשה עורף". אחי,למה לב זה מושג שאומר גם מרכז אם הוא בכלל בצד שמאל למעלה? למה קיים "עיקרון האי וודאות" ולמה הכל יחסי? יחסי למי למה? מזה אומר E=MC בריבוע? אתה יודע? אם אתה חושב שהדרך לדעת דברים היא ללמוד אותם אתה טועה. הדרך לדעת היא אחרת לגמרי...אבל אתה לא תאמין לי,עד שתיכנס ותתחיל לקורא ולהתחבר אל הדבר האמיתי.הוא יספר לך הכל...בכל שפה שתרצה. בהצלחה. באהבה אחרון הפילוסופים.

SilentMike

New member
כן. אני ממש משקשק.

היא אומרת הרבה שטויות. הנקודה היא שניוטון הוא אדם גאון שהביא את הגאונות שלו לידי ביטוי בפיסיקה ובמתמטיקה, וחוץ מזה גם עשה הרבה שטויות. אז מי שיש לו שכל יודע להעריך את העבודה המתמטית שלו, ולסלוח לו על זה שהוא התעסק בכל מיני שטויות מיסטיות. "והיא מספרת שהרשימות שלו מספרות שהוא הגיע למסקנות על החומר בעולם על פי חכמת הקבלה וחקירתה." לא היא לא. אני ראיתי את התוכנית והיא לא. אתה מעוות את המציאות. היא אומרת שיש טענות כאלה אבל היא מוצאת אותן איזוטריות (מכיר את המילה הזו? תחפש.). חתיכת טמבל. ניוטון לא היה יהודי ואפילו לא קרוב ליהודי. ניוטון התעסק במיסטיקה כעיסוק לצד העיסוק המדעי, וכתב כל מיני שטויות על מלאכים וכל מיני כאלה. ניוטון גם טעה כשהוא הניח שאלוהים מתערב במסלולי כוכבי הלכת מפעם לפעם כדי להשאיר אותם במסלול. לפלאס עלה על הטעות שלו והראה שכוכבי הלכת יכולים לשמור על המסלולים שלהם בלי התערבות. בקיצור. ניוטון היה גאון, ללא ספק. חוץ מזה ניוטון התעסק בשטויות איומות שכולם יודעים היום שהן שטויות, ביניהן עסקי מיסטיקה למיניהם. הדוקטורית הזו אינה סמכות מוכרת בענייני ניוטון או בכל עניין אחר, והיא עושה רושם של קצת מעופפת. אבל זה לא משנה. כי אפילו היא לא אומרת את מה שאתה רוצה לשמוע, אז אתה מכופף ומעוות את דבריה ואת כוונתה.

demoloc

New member
מי סוגר עיניים עכשיו?

זכורים את הוויכוח על הדימיון של האדם לחולדות? ובכן , אידיוטים שאני אל אציין את שמם טענו שזה לא השימפנז, ואידיוטים שאלו בפורום ביולוגיה, ולאידיוטים ענו שההפרש בננו לחולדה\עכבר הוא 11 % , לעומת ביננו לשימפנז 2% , אידיוטים הפנימו , אידיוטים הסתירו! אם הם היו צודקים היינו שומעים על זה מהיום ועד מחר , לעומת זאת שאידיוטים טעו אידיוטים שתקו, עצה שלי , תמשיכו לשתוק! כתבתי אידיוטים מטעמי נחמדות , הכוונה היא לאדם אחד שאני מנחש שאתם יועים מי הוא....

אדיוטים? למה אתה קורא לאנשים ככה

אח שלי? כמויות של כאב נשמעו בדבריך ואני שמח בשבילך כי כאב וייאוש הם שיביאו אותך אל המקום הנכון בחיים. לא שאננות ושמחה לאיד. אבל אם אני זוכר טוב יש כאן כמה שמציעים די מהר לחסום משתמש שאומר מילים כמו שאתה אמרת...אדיוטים. האין זו התנצחות אישית ואי דבקות באידאל שנקרא "דיון פורה"? עכשיו אהיה ענייני: הדמיון בין בני אדם לחולדה הוא הכי גדול מאשר כל השוואה אחרת של חיה לאדם. כדי לבדוק טענה זו שאלתי על כך בפורום ביולוגיה כי אני לא מחפד לשאול,לדעת את האמת ולשנות את דעתי אם צריך,כי קטונתי מלהחזיק דעה רק למען האדרת עצמי. לאחר ששאלתי שם,לא קיבלתי תשובה אלא בעיקר גיבוב של תשובות שאחד טען שבני אדם ואוגרים הם הכי קרובים אחד טען שלשימפנזה אחד טען שלעכבר ואחד טען שלכל חיה יש דמיון וכולי... אני עדיין טוען שהדמיון הגנטי בין אדם לחולדה הוא גבוה מאשר אדם מול שימפנזה. כדי להיות בטוח בזה או בתשובה אחרת אני עדיין בודק ובקרוב אגיד מה השגתי בנושא,לכאן או לכאן. לא שכחתי אל תדאג. כמה שאני מכאיב לך וכמה שאתה לא סובל אותי...אני אוהב אותך! אני יודע שגם אתה תדע בקרוב שהמקור לכל החיות והטבע כולו זה מהאדם הראשון,שהיה אב רוחני לכל מה שקיים, אז הוא "התפרק" לכדי העולם לאט לאט,לכל החיות,ואז שוב האדם התפתח בצורת קופים. את הדרך בה נוצר אדם מקוף לא אספר לך כי אני עלול למנוע ממך המשך של וויכוחים ובערות וכסילות שלהן אתה סוגד. אם בכל זאת תרצה לדעת איך התפתח האדם מן הקוף(מה שלא בטוח קרה אצלך) אתה יודע מה לעשות...קרא חכמת הקבלה. אולי גם תקבל משהו אתה גבר גבר. "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" תודה על ההזדמנות הנוספת לאמר את דבריי, אחרון הפילוסופים. :)

demoloc

New member
אין לך בעיות לשאול שאלות

אבל כל תשובה שנגד האמונה שלך היא גיבוב שטויות! ומה שאמרת זה טיפשון , ולעולם אל תטען שאתה יודע משהו שוב, כי הם לא אמרו דימיון גנטי, אלא דימיון ברמה של התאים. הם אמרו , שהשימפנז הכי דומה , אז תפסיק להיות טיפש, ופעם אחת , תתיצב מול המציאות. אם אתה רוצה לטעון טענה , שכולם כאן אומרים שהיא לא נכונה, אתה צריך הוכחות , ומה לעשות? לא נתת הוכחה אחת אמינה עם מ-ק-ו-ר מ-י-ד-ע!!! תתחיל להוכיח את דבריך , ואז אולי ניסיונותך להחזיר אנשים בתשובה ישפיעו אל אנשים חכמים.

טיפשון? חחחחח איך אתה משתדל לא

להיות גס...קשה לך הא? זה בוער בך, כמו טרוריסט שעושה הכל שלא יבחינו בחגורת הנפץ שלו. טיפשון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אהבל אתה אתה מגניב אותי. לחזור בתשובה ? מי רוצה להחזיר בתשובה בכלל? איכסה על הדת ועל הדתיים מבחינתי אחי(חלקם כמובן), הם לא דתיים אמיתים מבחינתי, הרבה מהם,למרות שהרבה מהם כן. חכמת הקבלה אינה דת אלא היא בעצם המדע היחיד שקיים ביקום וכל שאר הידע והמדעים בא ממנו. לא שמדענים לקחו משם את ידיעותיהם,למרות שגם זה קרה (למי שראה למשל את התכנית על ניוטון ביום שישי ב"חוצה שיראל"), אלא שהכל כבר רשום בה. אם תרצה לך קרא דבר שנקרא "עץ חיים" ותראה איך מזמן כבר תיארו לך את "תאורית המפץ הגדול". ההבדל בין שאר המדעים לחכמת הקבלה,זה שהיא בעצם שואלת "למה" והשאר שואלים "איך". אפשר אפילו לאמר שקבלה היא תורת ה"כאוס" במובן מסויים כי בחלקים המתקדמים שלה מתוארים בעצם היחסים בעולם,תחת חוקים ותבניות מתמטיות מופשטות,ברמת האי וודאות הכי מצומצמת שאפשר. זה בעצם,למי שמבין בפיסיקה, תאוריה שמחברת את עניין הכבידה עם מכניקת הקוונטים. את היחסות ואת אי הוודאות. כבר מזמן אמרו מדענים שאם משיהו יעשה זאת אז הוא יסיים את כל המדעים בכך שזו תהיה התאוריה של הכל. מסתבר שהכל כבר רשום, אבל אחד הדברים שיהודי מתאפיין בהם זה, לשנוא ולהתרחק מכל דבר שהוא זהותו האמיתית. הוא רוצה להיות כמו הגוי. חשבת פעם על מושג חזרה בתשובה? מזה אומר? שפעם הייתה תשובה ועכשיו צריך לחזור אחורה על ידי השאלות הנכונות או שזה אומר ללבוש שחור ולעבור לבני ברק? חזרה בתשובה...ממ...מעניין.. האם הידע כבר קיים בתוכנו והוא פשוט מכוסה על ידי משהו?אבק? חשוב על זה ותיזהר שלא תחזור בתשובה אחי, לא רוצה שתאשים אותי. פילו.

ruth8can

New member
שאלה, בלי שימוש בהעלבות

אתם מעליבים באמת או שאתם מחייכים תוך כדי? אני מקווה שהשני הוא הנכון. שאלה רצינית. פילו, מאיפה המידע המעניין לגבי החולדה? התגובות אולי נזעמות, מהסיבה שדמיון גנטי הגיוני שיופיע גם ברמת הפנוטיפ - הצורה החיצונית, וגם ברמת ההתנהגות. רעיון החולדה לא נשמע הגיוני, אבל, אין לי בעיה עם דברים שלא נשמעים הגיוניים, כל עוד נותנים לי איזה קישור טוב, לאתר מדעי. קבלה זה בסדר גמור, אני אישית אדם מאמין, ואין לי שום בעיה לקבל תיאוריות מדעיות, או אפילו לדעת את שורשי שמות האל שלנו, שמקורם בפנתיאון האלים הכנעני. אמונה זו הרגשה שבלב. דרך אגב, נושא מעניין שהתגלה מחקר תאומים זהים שגדלו בנפרד, הוא שיתכן שנטייה לאמונה היא עניין גנטי. אולי. אבל מבחינת חיפוש מדעי, אני עדיין מעדיפה את הניסוי, הבדיקה והחקירה של הנושא עצמו. אני בהחלט מוכנה לקבל שיש ידע וחוכמה גם אצל שאינם מדענים במובן המקובל. במו עיני קראתי אצל רבי נחמן אמירה ש"הזמן לא-מחויב המציאות", כלומר, שהוא יחסי. גם דברים אחרים שאותו אדם אמר בנושא חקר המוח, שאני מתעניינת בו, בהחלט הקדימו את זמנם. אין לי גם שום בעיה לומר, שיש הרבה דברים שאני לא יודעת ולא יודעת להסביר, והמדע לא יודע עוד להתמודד אתם בכלים המצויים לו היום. אבל המדע מותק, כי הוא מנסה לדעת, ומשתדל לא להרשות, אפילו לעצמו, לחסום את החקירה. בכל מקרה, עשה טובה, תן איזו עצם שקשורה לחקירה גנטית לעניין החולדה, כי אחרת לא ניתן להתייחס לזה ברצינות.

demoloc

New member
אני חושב שהחיוך נעלם כשמשווים אותי

למחבל מתאבד... ואל תדאג, אנחנו לא דומים לחולדות כמו שאנו דומים לשימפנז,תבין,(לא אליך אחרון הפילוסופים) אין לי בעיה עם יהודים\יהדות , אני נולדתי יהודי, פשוט לי העובדות מצביעות אחרת , אבל איך אומרים? איש איש באמונתו יחה , בדיוק, אם אתה שומר על דתך יחד עם אנשים שחושבים כמוך זה בסדר, אבל כשאתה קורא לכל אחרים טיפשים\שקרנים\סתומים\תולעים\עיוורים ושאר קללות שאחרון הפילוסןפים אמר, ואז אומר שהוא אוהב את כולם , זה כבר ירידת רמה , אני לא יודע למה אני עונה, אני פשוט אדם שנגרר לוויכוחים. אישית אני חושב שאין בפורום הזה מקום לאחרון הפילוסופים , זה מקום לאנשים שרוצים להתמודד עם עובדות (נא לא לענות על אחרון הפילוסופים), אחרת יש עוד פורומים... אם יש לך הוכחה , בבקשב! תיכנס! , אם באת לזרוק עלינו אוויר ריק...אתה מיותר.

אמנון כ

New member
התרופה ל -"אחרון הפילוסופים"

טרול זה אחד שנכנס לפורומים, מציף אותם בהודעות, מקלל, מסית ומשתולל ובקיצור - עושה בלגן. "אחרון הפילוסופים" הוא טרול. אין מה לעשות נגד טרולים שכאלה, חוץ מדבר אחד: ל-ה-ת-ע-ל-ם!!! לא לענות להתגרויות שלו, לא לפתוח את השירשורים שלו, לא להקפיץ לו את ההודעות, פשוט ל-ה-ת-ע-ל-ם!!! שימשיך כבודו באמונתו המעניינת, איש באמונתו יחיה, אבל לי יש תחביבים אחרים. הוא הרי ימשיך לספר לנו פה על פיות וגמדים, עצים חיים ומעינות מיים, ואיך ניוטון בכלל היה קבליסט, ואיך אינשטיין המציא את נחמן מאומן ואיך בכלל גילו את המפץ הגדול בימי אברהם אבינו. אתם יכולים להמשיך לבד... ול "אחרון הפילוסופים", ידידי - שיהיה לך המון בהצלחה, אבל קח בחשבון שבשביל לשכנע, צריך לומר דברים הגיוניים ומשכנעים, ולא רק לתקוע את הלינק לאתר שלך שעוסק בנושאי קבלה, ועוד לרשום ש"זה האתר לחכמים באמת!! זה האתר האמיתי!!! למי שלא מפחד!!! וכו'...." אז אני לא מפחד מהאמת, אני רק הולך למצוא אותה במקומות שפויים, ולא בכל מיני סיפורי אגדות. אני בטוח שעכשיו אני אקבל ממך תגובה זועמת וכועסת או מתריסה, ואני יכול להבין את זה. "אחרון הפילוסופים" יקר, יש לך אנרגיה מופלאה, ואני מוריד את הכובע בפני הרצון שלך לשכנע אנשים. לעולם לא אצליך לשכנע אותך בצידקתי, ואתה לעולם לא תצליח לשכנע אותי שאני טועה. עצתי לך - לך ונתב את האנרגיה המופלאה הזו שלך (ואני לא אומר זאת בציניות, אני מדבר בשיא הרצינות) על מנת לעזור לנזקקים, לתרום לחברה ולהפוך את העולם שלנו לטוב יותר, אבל קח בחשבון שלא תצליח לעשות זאת על ידי החזרה בתשובה של כל העם. אלו החיים, לכל אחד יש דעות שונות, וזה מה שיפה אצל בני אדם. אני למדתי לקבל אותך, עם האמונות שלך, ולמרות שאני מודה שהן נראות לי מגוכחות וטיפשיות. אני בטוח שזה הדדי. אם מישהו ישאל כאן שאלות לעניין, אני אשמח לנסות ולענות, אבל זוהי ההתייחסות האחרונה שלי לאחרון הפילוסופים, ואני מקווה שכולכם תלכו בעקבותי.... שבוע נפלא ונעים

זה כל מה שאני עושה בפורום הזה

אחי...עוזר לנזקקים. ולפי התיבה הפרטית שלי וכמות ההודעות לכל הודעה שלי,יש הרבה נזקקים. אני מודה שצריך חוסר אמיתי בחיים כדי לשאול באמת "מה הטעם בחיים".חוסר של ממש. להיות אדם שכל מה שמעניין אותו זה האמת,ככה צריך להיות. מי שלא מגיע למצב כזה עלול לחשוב שהיקום נועד על מנת להביא ילדים בדיוק כמו כל חיה אחרת. מי שלא מגיע לחכמת קבלה לא יכול לדעת שהיקום המתפשט בחלל עתיד להגיע לדבר שנקרא "ההתפזרות הגדולה" שבה הכל יאבד בחלל לעד. (זוכר את המושג נפל חלל...מוות). מי שלא ידע חכמת קבלה עלול לחשוב שיש לו המשכיות אם הוא מוליד ילד וזה מוליד עוד ילד וכן הלאה...מחשבה של בערות מוחלטת. נו ומה לעשות שהפיסיקה שמבוססת על ניוטון ואיינשטיין נלקחה מחוכמת הקבלה והתורה? מה אתה רוצה שאעשה?(הייתה תכנית ביום שישי "חוצה ישראל" עם דב אלבוים שבה הוא ראיין דוקטור שקיבלה תקציב לחקור במשך 3 השנים הבאות את כתביי ניוטון על הקבלה שבהן כתוב שהוא הגיע לחוקי על פיהם..יש אתר לתכנית). תודה גם על המחמאות אבל אתה חייב להבין שהאנרגיה המופלאה שלי היא אין סופית...ממש ככה...כי כשאדם נמצא במקום הנכון הוא מתעורר ולא ישן וחולם...ככה זה בחיים. אל תוריד לפנייי את הכובע אחי(אתה עם כובע?) כבר כתבתי שמי שלא מפחד(!) שיכנס לקרוא, אני ידוע שיש גם פחדנים ביקום, מה חשבת? יש לי רק בעיה קטנה...אם תוכל לעזור לי עם כמות האנשים ששואלים אותי שאלות בפרטי ומאוד נהנים מדבריי החכמה של הקבלה שאני במקרה נציג פעוט שלה פה...בא לך? טרולים הם כל כך טפשים אחי שחבורה שלמה שלהם לפעמים חושבת שמלאך ביניהם הוא טרול ושהם המלאכים. נו טרול...מה לעשות... מזה חדחתול? וגרגמל? חחחחחח איזה כיף שלא תגיב לי... טינייי ניי ניי טרילילי... תודה לכל קוראי דבריי שלא פחדו לקרוא חכמת קבלה ונהנים לדעת את האמת על העולם והיקום(שזה לא אותה מילה בשינוי אדרת). עוד הזדמנות בשבילי לפרסם את כתובת האתר ולספר שכל יום בלילה יש שיעור שאפשר לצפות בו בשידור חי וצופים בו המון יהודים מכל העולם בו זמנית. WWW.KAB.TV

SilentMike

New member
יש כלי משחית בידי מנהל פורום.

שמו בישראל חסימה. טרולים צריך לקטול (To slay. הקטילה כמובן, מטאפורית כמו הטרוליות).

"צדיק באמונתו יחיה" לא איש איש

באמונתו יחיה. כוונת המשורר הייתה שאם אדם יש לו בורא עולם בתוך חייו אז זה כל מה שצריך,כי צדיק שמאמין חי על אמונתו בלבד. מעניין...מתי שאתה רוצה אתה גס רוח ומתי שאתה רוצה אתה רגיש ונעלב. מתי שיש לך להגיב על דבריי יש לך מילים וולגריות ומתי שאני מגיב יש לך עצה אחת תמיד והיא העפתי מן הפורום וטענה שאני מנבל את הפה. וכן אני אוהב את כולם, למרות שרבים האנשים בעמי שהם טפשים אדיוטים שקרנים מושחתים ושאר ירקות. אוטוטו אני לא יאהב אותם יותר אבל אני נותן לעצמי צ'אנס ולמזלי הרבה אנשים כותבים לי בפרטי ולאי מייל ואנו מדברים על הדברים שהם ראו שרשמתי בפורום,מה שאומר שאמת ואומץ חזקים יותר מכל פחדן שמתבייש להיות יהודי ולא יודע לשתוק כשחכמים ממנו מדברים. אבל אתה שוב,גורר אותי להתנצחויות במקום לנהל את הדיון עצמו,שכל כך מפריע לך. אגב אתה לא יהודי ...יהודי זה דרגה רוחנית. גם גוי היא דרגה רוחנית. אבולוציה היא בעצם תוצר של התפרקויות רוחניות לכדי גשמיות העולם שלנו. אתה צריך לעבור תיקון של הגוי שבתוכך. זה העולם שלנו...תיקון. לי למשל יש תיקון שבו אני חייב להתחיל להבין שהכל בידי הבורא ושעשיתי את מלאכתי מספיק בינתים...לא כולם נועדו להיות יהודים דווקא בגלגול הזה,גם אם אימם היא יהודיה לכאורה. זהו אח שלי... באהבה,פילו.

האם המדע נכשל? בערוץ 8 בתכנית

שהייתה הלילה (ליל יום ראשון) בשעה 1 בערך, דנו המון פרופסורים ודוקטורים בשאלה "האם המדע נכשל" בתכנית "העתיד כבר כאן". מסתבר שהמדע עשה המון נזק ליקום והוא בכלל לא מדע בעיניהם. מספרים לדוגמא,על המצאת הפוליגרף,שחשבו שהיא תביא לקשר בין אנשים ומה שקרה בתכלס זה שלצבאות הייתה יכולת לחימה מדוייקת יותר בגללו. מספרים שבעצם האדם מצליח לחיות יותר זמן רק בגלל היגיינה ושהפיסיקה תקועה לחלוטין. אין פתרונות לשאלת היקום ואיך הוא פועל ומאין הוא בא. אספר לכם מידע אישי, שכיום מוקמת ברוסיה האוניברסיטה הראשונה בעולם לחכמת הקבלה ובימים אלו נערכים שם כנסים עם טובי המדענים בעולם והידועים שבהם,אשר מתחילים לחקור ולהבין שחכמת הקבלה היא המדע היחיד ביקום כולו ושאר המדעים זה בעצם אוסף דעות,שרבות מהן נכונות כמובן, ותאוריות לא גמורות. הייתה תכנית גדולה ...אפשר גם לבדוק באתר של ערוץ 8..."העתיד כבר כאן" תכנית שניה...

למעלה