פורום תרבות אירלנד

נכון....טלגרף...גם לפילוסוף מותר

להתבלבל לאחר ימים של השקעה...טלגרף...אותות מורס.... אני תמיד יודע שיש כאן אותך בשביל לתקן כשצריך,(אם לא מאמין שאני חושב ככה ...בדוק אותי בפוליגרף חחחחחחח) תודה אחי.

afon

New member
תפקיד הפיסיקה (אם בכלל יש לה תפקיד)

הוא לפתח את ההבנה שלנו לגבי היקום ולגבי החוקים המושלים בו. אבל אתה טועה בכך שאתה טוען שהפיסיקה לא עזרה לחיי היום יום שלנו. רבים הם המכשירים המודרנים שלולא התפתחות הפיסיקה לא היינו מגיעים אליהם. מיקרוגל, לווינים ואינטרנט, פצצות ותחנות כוח אטומיות, רוב הרפואה המודרנית.

qet1

New member
איש באמונתו יחיה

אתה תמשיך להאמין שהאדם קרוב יותר לחולדה. אנחנו נמשיך לדעת שהאדם קרוב יותר לשימפנזה. מה זה חשוב מה האמת? העיקר שכולם מרוצים...

qet1

New member
איש חכם מאוד אמר פעם:

"Religion is a magic device for turning unanswerable questions into unquestionable answers."

אני טענתי שיש דמיון ביננו לבין חולד

ה,בלי קשר לשימפנזה. יש חלקים בנו שהדמיון הגנטי לחולדה גדול יותר מאשר לשימפנזה אבל בסך הכל הכללי,הקרבה הגנטית הכי גדולה היא לקופי אדם כמובן,זאת אני יודע . נראה לי שאצלך יש המון דמיון בין מקק מצוי ואליך. בלי להעליב מקקים כמובן.

demoloc

New member
וואלה??? אתה מסכים עם משהו הגיוני!?

(שאנחננו דומים לשימפנזה) . סחטיין... פשוט הבנת שאני צדקתי שאנחנו יותר דומים לשימפנזה אז אתה מתחיל להעליב?

qet1

New member
../images/Emo41.gifשקר../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifשקר../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifשקר../images/Emo41.gif|!

ומי שכבר מכיר אותי פה יודע שאני לא אצעק 3 פעמים שקר בלי הוכחה (ממש מעמוד זה).

qet1

New member
אה, וכמובן גם זה:

ממש פה הוא טוען: "לא הגענו מהקוף...ממש לא...אין שום הוכחה לכך מלבד הדמיון שאנו רואים במבנה שבינינו לקופים. חולדה היא היצור הכי קרוב אלינו מבחינה גנטית."

מי .? אני? שאפרוש בשיא? חחחחחחח

חמוד אתה וואלה...אבל לא אקח את עצתך. עתה כשראיתי שבאמת כתבתי שהחולדה יותר קרובה אלינו מהשימפנזה, אני נזכר שרשמתי זאת בזמנו רק כדי להרגיז את חבריך הנאלחים אשר רצו וחיפשו מהר מהר האם מה שאני אומר נכון,כי לא האמת מעניינת אותם אלא אחרון הפילוסופים. למשל ברור לי שQET1 והדמולוק ההוא(ואתה)לא יודעים הרבה מהחיים מלבד כמה דברים ששמעתם בערוץ המדע או קראתם בספר עיון חמוד. אני אפרוש בשיא אם תספר לי,בגנטיקה, מהו תא אחיזה,מהו RNA, ממה מורכבת ציטופלסמת התא?כיצד קורה התהליך של העברת גנים בכלל.... עכשיו או שתרוצו לחפש איך זה קורה כי מושג באמת אין לכם,או שפשוט תרשמו תפרוש בשיא,כי כוח זה דבר שחשוב לכם יותר מן האמת.לי לא. עובדה שהרגזתי אתכם כשרשמתי ששימפנזה קרובה לנו יותר מחולדה,פעל כמו קסם עליכם,אבל כנראה חזר אלי בגדול כי שכחתי שיש לי עסק עם תולעים אוכלי אדם,אשר מחכים לטעות של בן אדם לא משנה אם כל מה שהוא אומר זה נכון,טעות קטנה ודם נראה על ידיכם,כמו ערבים העושים לינץ' בטלויזיה,דבר שראינו הרבה פעמים,ועכשיו מובן מאיפה הגנים הללו. בזמנו רציתי לפתוח דיון על קירבת האדם לחולדה,אבל בגלל שחבורת העלובים שציינתי ישר התקיפה אז בכוונה אמרתי שהקירבה שלנו לשימפנזה היא קטנה משל החולדה,רק כדי להרגיז. עוד הרבה לפני שהבאתי את הכתבה מ"הידען" ציינתי באחד משירשורי שעשיתי זאת כדי לעצבן ושברור שהשימפנזה קרובה לנו יותר.(למראית עין רק,כי החולדה יותר מייצגת אותנו ואת מערכות גופנו מאשר שימפנזה). ולסיום, מה לעשות אחיי התולעים, תסבלו עוד קצת את נוכחותי ואם יכולים לעשנות על מה ששאלתיקודם...RNA, מה יש בציטופלסמה..כיצד מועברים גנים וכולי... תפגינו מעט ידע או שתישארו עם סך כל הידיעה שלכם מערוץ דיסקברי על שימפנזה ואדם בלי לדעת מזה אומר(המוח שלנו רחוק מאוד למשל ואין להשוות כמעט בינינו לבינם). אחרון הפילוסופים.

demoloc

New member
זה כבר מעורר רחמים....

א' כול , מבטאים DEMOLOC ככה: DI-MO-LOK , כלומר ד*י*מולוק. ועכשי , מישהו ספר את כמות העלבונות בטקסט שלו? אפילו בYTV היו מצנזרים אותו.... וכולנו ידענו לכל האורך שאתה כאן כדי לעצבן , אין לי ספק , לכן אתה סייברטרול , ואם אמרת את זה רק כדי לעצבן אותנו , למה כתבת את זה גם בפורום אטאיזם ודת? אה? אה? אה? ודרך אגב , מעולם לא היית בשיא , אתה תמיד בסה"כ ניסיון עלוב להמיר מדע בפאנאטיות חסרת דעה והיגיון.

demoloc

New member
כתבתי שנפגעתי? ציינתי שאתה מעורר רח

מים. ואם בא לי אני כותב אטאיזם , כי זה מילה לועזית ואני יכול לכתוב איך שאני רוצה. ואתה הבנאדם האחרון לתקן אותי אדון "זה לא מחוסר ידה לשוני"

Charles Darwin

New member
האמת שבאופן חריג ביותר אני מסכים עם

מר הפילוסופים, כי מקובל לתרגם th ל-ת ו-t ל-ט. לכן atheist נכתב לרוב "אתאיסט" ולא "אטאיסת" או "אטאיסט" או "אתאיסת".

demoloc

New member
לא הוויכוח על ה"ט"\"ת" סיום

אלא אטאיסט ואתאיסט. לפי דעתי זה הראשון

למעלה