מי .? אני? שאפרוש בשיא? חחחחחחח
חמוד אתה וואלה...אבל לא אקח את עצתך. עתה כשראיתי שבאמת כתבתי שהחולדה יותר קרובה אלינו מהשימפנזה, אני נזכר שרשמתי זאת בזמנו רק כדי להרגיז את חבריך הנאלחים אשר רצו וחיפשו מהר מהר האם מה שאני אומר נכון,כי לא האמת מעניינת אותם אלא אחרון הפילוסופים. למשל ברור לי שQET1 והדמולוק ההוא(ואתה)לא יודעים הרבה מהחיים מלבד כמה דברים ששמעתם בערוץ המדע או קראתם בספר עיון חמוד. אני אפרוש בשיא אם תספר לי,בגנטיקה, מהו תא אחיזה,מהו RNA, ממה מורכבת ציטופלסמת התא?כיצד קורה התהליך של העברת גנים בכלל.... עכשיו או שתרוצו לחפש איך זה קורה כי מושג באמת אין לכם,או שפשוט תרשמו תפרוש בשיא,כי כוח זה דבר שחשוב לכם יותר מן האמת.לי לא. עובדה שהרגזתי אתכם כשרשמתי ששימפנזה קרובה לנו יותר מחולדה,פעל כמו קסם עליכם,אבל כנראה חזר אלי בגדול כי שכחתי שיש לי עסק עם תולעים אוכלי אדם,אשר מחכים לטעות של בן אדם לא משנה אם כל מה שהוא אומר זה נכון,טעות קטנה ודם נראה על ידיכם,כמו ערבים העושים לינץ' בטלויזיה,דבר שראינו הרבה פעמים,ועכשיו מובן מאיפה הגנים הללו. בזמנו רציתי לפתוח דיון על קירבת האדם לחולדה,אבל בגלל שחבורת העלובים שציינתי ישר התקיפה אז בכוונה אמרתי שהקירבה שלנו לשימפנזה היא קטנה משל החולדה,רק כדי להרגיז. עוד הרבה לפני שהבאתי את הכתבה מ"הידען" ציינתי באחד משירשורי שעשיתי זאת כדי לעצבן ושברור שהשימפנזה קרובה לנו יותר.(למראית עין רק,כי החולדה יותר מייצגת אותנו ואת מערכות גופנו מאשר שימפנזה). ולסיום, מה לעשות אחיי התולעים, תסבלו עוד קצת את נוכחותי ואם יכולים לעשנות על מה ששאלתיקודם...RNA, מה יש בציטופלסמה..כיצד מועברים גנים וכולי... תפגינו מעט ידע או שתישארו עם סך כל הידיעה שלכם מערוץ דיסקברי על שימפנזה ואדם בלי לדעת מזה אומר(המוח שלנו רחוק מאוד למשל ואין להשוות כמעט בינינו לבינם). אחרון הפילוסופים.