חחחחחח זה מה שקרה לפורום??
חחחחחחחח זהו פורום ריגרסיה לא אבולוציה...נראה שיש פה דוגמא מעולה לאיך המין האנושי מידרדר...דרווין, חשבתי שאתה בן אדם על רמה, אבל כמו שאמרתי כבר, גם פילוסופים טועים (תביט במה הפורום שלך עוסק...) ראו כיצד פורום אבולוציה הופך לקניבליזציה...כמה עלוב ועצוב... היכולת של אנשים להתמודד עם אחרים כנראה הצטמצמה מדיון עניני ופורה לניצחון השמחה לאיד של חיות אדם. מצטער אם המשפטים שלי מורכבים מידי...ככה התפתחתי... בזמנו כשנכנסתי לפורום התחלתי דיון ענייני בנושא שהיה אפשר לתת עליו את הדעת. חשבתי שיצמח פה דיון ונחכים אחד מהשני. אני אדם שמאמין בהתפתחות בטבע,אבל מסתייג מהרצון המטופש של אנשים מסויימים לטעום שהאדם בא מן הקוף רק בגלל דמיון חיצוני.אבל יכול להיות שאני טועה כמובן,דבר שלא נדע עד שיימצא המאובן המקשר בינינו לבין קופי האדם. אני מאמין שרוב האנשים שגולשים פה ומדברים איתי(רובם) לא ממש יודעים משהו מהחיים שלהם בגנטיקה או ביולוגיה ואיך דברים מתפתחים אלא הם פשוט אנשים תמימים שיושבים בבית שלהם כמו כולנו ולכולם יש מחשב כיום וכולנו זורקים דעה על כל דבר שבא לנו בעידן זה של טכנולוגיה. אני מאמין שהרוב פה לא יודע מי זה מנדל אבי הגנטיקה, או מושגים פשוטים כמו אללים,כרומוזומים, גנים, תא אחיזה, הפרושים של דרווין ומחקריו בכלל... אבל כמו שאמרתי,בימינו לא צריך לדעת,כי העיקר זה להתווכח,בשם הוויכוח עצמו,כך נראה הפורום וגולשיו. לא משנות העובדות, לא משנה אם מישהו טועה או תמים,הרבה יותר קל להפוך פורום שיכל להיות מכובד לשפל מדרגת העליבות שהדבר הכי חכם בה זה שימחה לאיד שאותה מעודד מנהל הפורום. וזה תמיד מדהים אותי אבל...זו אבולוציה? כנראה שהאדם הוא יצור כל כך שפל ומסכן ואוהב ריב ומדון עד כדי כך שהוא מסוגל להשקיע ממירצו המון בלבדוק איפה האחר טעה רק בשביל להצדיק את עצמו. דבר מטופש לא? זה שאחר טועה לא עושה אותך צודק...אבל מה לעשות...כנראה הגדרתם שוב אבולוציה(תמיד טענתי שבן האדם הממוצע שואף לריגרסיה), שבה תכונות רצסיביות שולטות...(דמולוק לך תקיש במנוע חיפוש מהו גן רצסיבי...אל תתבלבל) תהיו בריאים יקיריי... התפתחות (יום יבוא ותלמדו מהי) נעימה.