קצת לצאת ממסגרת הפורום,

Musedol

New member
../images/Emo32.gif קצת לצאת ממסגרת הפורום,

אבל בכל זאת לנסות להחיות אותו..
אז מה קורה איתכם אנשים? איך הבגרויות? העבודה? החבר/ה? החיים?.. ספרו מה עובר עליכם בזמן האחרון! בנוסף, יש תיכנונים לחופשת הקיץ הקרובה? עבודה? חו"ל? לא בניתי את זה בצורת שאלון, אבל עדיין, בבקשה, שתפו פעולה. מעניין לראות מה קורה איתכם בזמן האחרון

Pipe Dreamer

New member
היום בגרות באזרחות ../images/Emo3.gif

ועכשיו אני מתחיל ללמוד אליה... לא חכם במיוחד, אבל זה מה יש. לא הצלחתי לשבת שניה על התחת ביומיים האחרונים. נקווה שיהיה בסדר. אבל חוץ מזה רואים את הסוף. ב21 בגרות במוזיקה, ב26 בגרות בספרות ואחרי זה אני חופשי! אין ממש תוכניות לחופש, מקווה למצוא עבודה כדי להפסיק לעשוק את ההורים. בטח זה יהיה בדיוק כמו החופש שנה שעברה, יוצאים כל יום, משתעממים, שותים פה ושם, הופעות, שום דבר מיוחד. ב20 באוגוסט צבא

Musedol

New member
אה הבגרות בספרות ב26?

טוב לדעת
שיהיה המון בהצלחה בבגרויות וכאלה
צבאאאא... אומיגוד, צבאאא... מה תעשה שם?

Pipe Dreamer

New member
מסלול מופ"ת במודיעין

זה עבודה עם תצלומי אוויר ולוויין, פענוח וכאלה. במילים אחרות, אני מקבל תצלום, בוהה בו כמה שניות ואז אומר לעצמי "היי! יש כאן טנק שלא אמור להיות כאן" מסמן אותו בנקודה אדומה, מעביר לחיל האוויר, והם מורידים אותו
ואגב, לא יצא לי לענות לך במסנג'ר, אבל ההופעה עם הלהקה הייתה פשוט מעולה. מכל ה10 הופעות שהיו הכי נהנתי בזאתי, היה אחלה של קהל (סביבות ה60 איש, שזה שיפור של 16 לעומת ההופעה האחרונה שהופענו לבד) ואווירה פשוט טובה (היו לי גם מיליון פאשלות, אבל קטנות כאלה שלא נראה לי ששמו לב אליהן, וגם נקרע לי מיתר על ההתחלה עוד לפני שהתחלנו לנגן אז ניגנתי עם גיטרה שלא שלי, אבל מילא, היה בנזונה)

Musedol

New member
בקטנה על המסנג'ר

וכן, אני נזכרת עכשיו שאמרת לי את זה
ובקשר להופעה- לא יודעת מה איתך, אבל כשאני עולה על במה ומתחילה לשחק ולא יוצאת לי אפילו פאשלה אחת אני מתאכזבת. פשאלות עושות יותר עניין ויותר כייף לדעתי
[דוגמא אישית: אין כמו להיות סאונדמנית ולהכניס את המוזיקה מוקדם מדי ולעבור חצי סצינה
]

Pipe Dreamer

New member
תכלס זה לא פאשלות שפוגעות בשיר

בעיקר שטויות קטנות כאלה שנובעות מאובר-התלהבות שאני בד"כ לא נוהג להפגין בהופעות (מדהים כמה שבירה וחצי וקצת שנאפס יכולים לשחרר), ככה שאני לא מצטער על זה או משהו. סתם עוד משהו לצחוק עליו אחרי ההופעה, והקהל בטח בכל מקרה לא שם לב.

InnocenceLost

New member
=)

אממ, היום בגרות באזרחות שלמדתי אליה, אבל לא משנה כבר שאני אלמד אני אגרד את ה65 ו.. בגרות אחרונה עוד שבועיים בלשון ואז מועדי ב... אני עובדת בקיטנה ואולי גם בסנדוויץ' בר ו.. שיעור נהיגה ראשון בעוד 3 שבועות פחות יום
מה איתך? שתפי אותנו קצת דור!

Musedol

New member
הכל רגיל ../images/Emo13.gif

עובדת, לומדת, מסיימת בגרות בלשון [24.6] ויום אחרי טסה לארה"ב.. אני אעלם פה לתקופה של חודש..

InnocenceLost

New member
מקנאה בך!

ארהב לחודש... הלוואי עלי! אני במקום זה הולכת לעבוד והרבה, ואחרכ ישר פולין.. אין לי זמן ממש

Musedol

New member
הלוואי ויכולתי לעבוד, אם לאמר את האמת.

אני עובדת כבר שבועיים ברגיל אבל זו משכורת שאפילו לא מכסה שליש מהרצון שלי ליסוע לאילת באוגוסט... בעיקרון המשכורת נועדה לחסיכה לשיעורי נהיגה בעתיד, שזה בעצם לא יקרה כי.. אממ.. מיוז באים לארץ
תהני ובהצלחה! ואם את צריכה זמן, את תלמדי למצוא אותו.. אם אני למדתי- כל אחד יכול!

handlessman

New member
גם אני יוצא לפולין...

למרות שאני עדיין לא סגור על זה כי יכול להיות שיהיו לי כל מיני דברים בזמן הזה, אבל בכל זאת זה משהו חד פעמי... מממ נראה.

עדן גפן

New member
חרא../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

הבגרויות חרא.. אין לי תוכניות לחופש.. בעצם חוץ מקורס מד"צים.. ומחנה קיץ.. זהו.

Musedol

New member
קורס מד"צים?!

מהנוע"ל? אם כן, כייף חיים! ברוש המחנה הכי טוב

עדן גפן

New member
האיחוד החקלאי../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

זה יהיה הקורס השלישי שלי, וזה באמת אחד הכיפים..

handlessman

New member
לא מאמין!! מגיש אותי על 87 בהיסטוריה!!!

ייייפיייי!!! ציפיתי להרבה, אבל הרבה פחות, כי אני כל כך גרוע בזה... כנראנ אני אתחיל תכף ללמוד לבגרות, ואז תישאר גם הבגרות בלשון ואז תיגמר הזוועה!! אממ בחופש... נוסע עם חברים לכינרת / אילת (עוד לא סגור), מחנה קיץ (צופים בנשמה!!), ועובד רצוף בכל אוגוסט במטרה להרוויח הרבה... יש לי מלאאא תכניות לכסף הזה

Musedol

New member
לכולנו יש תוכניות לכסף..

הרי לשם מה אנחנו עובדים? יא מניאק, מגישים אותך על 87?! אני מתה על המקצוע הזה והמורה שלי יודעת כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאני משתדלת והבתזו@#%@#% מגישה אותי על 64
אני חייבת להוציא 100 ונמאס לי כבר לשבת וללמוד
שיעברו כבר הבגרויות, אני רוצה ארה"בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

handlessman

New member
אבל לי יש תכניות מוגזמות...

שברור לי שהרבה אני לא אשיג מהן, אז מה אכפת לך תני לי לפנטז... חח זה 87 כי אני יודע באיזה כלים להשתמש, זה היה אמור להיות 80 ואז הזכרתי לו איזה עבודה שהייתה לי שקיבלתי בה ציון טוב וגם אמרתי לו שכבר ייתן לי איזה בונוס כי אני תלמיד טוב (ת'אמת אני ישן ברוב השיעורים) והוא הסכים... מורה טמבל, אבל כל עוד זה עומד לצדי - מה רע??? חח

Benn Is Kane

New member
מתאושש...

אחרי שבת (בארסה הפסידה את האליפות כנראה סופית), ששוב קרס לי הלב בגלל הספורט הזה, הידוע בשם "כדורגל", ואחרי אתמול ששוב קרס לי הלב (בוקה הפסידה את האליפות), אני מתחיל להתאושש... בגרויות אני סיימתי, ולצבא אני לא הולך... מה אני אעשה בקיץ? אני חושב על לטוס עם חבר שלי לפני הגיוס שלו לגרמניה להופעה של PTREE ואז אולי להמשיך לשאר אירופה באיזה שבועיים.... אבל זה רחוק מלהיות סגור... ובקשר לעבודה... סבא שלי היה שבוע בחו"ל, אז היה לי חופש... הוא חוזר בשלישי, ואיתו חוזרת העבודה. אבל אני ממש לא מתלונן.

Musedol

New member
אוי, הלב שלך קרס מכדורגל?

מצטערים לשמוע... :{ והכי כיף לעבוד, עם כמה שכיף גם להתלונן על זה

Benn Is Kane

New member
כן, ככה אני...

האהבה הכי גדולה שלי, זה כדורגל... מכבי חיפה ובוקה ג'וניורס בראש, אח"כ ברצלונה. אחרי עונה כזו, אין כבר מה שיקרוס... פשוט עונה נוראית.

למעלה