קצת לצאת ממסגרת הפורום,

LightbuIb sun

New member
בעזרת ה' אני אהיה שם

רק למה להביא את ג'ונס מ-whorecore , הלהקה הזאת עושה לי סיוטים:( יש לי חבר שרוף עליהם (על whorecore), הוא בטח יבוא רק כי הוא יכנס חינם

LightbuIb sun

New member
כי הוא ביחסים טובים עם Whorecore

יש לי חברים מקושרים משום מה. יש לי חבר אחד שכל החיים שלו הם אורפנד לנד (מהות החיים שלו זה אורפנד לנד), הם הזמינו אותו לחזרות שלהם פעם והוא החליף את קובי במקום סולן באחת ההקלטות שלהם. חח:)

handlessman

New member
רציני? (על הדבר השני)

ז'תומרת ששומעים אותו באיזה שיר אחד שלהם????

LightbuIb sun

New member
לא

זאת אומרת שהם הקליטו חזרה אחת שלהם, והוא שר את אחד השירים במקום קובי:) לא זוכר איזה שיר.

handlessman

New member
אה...

וזה מופץ איפשהו? אה ואיזה קטלני, חבר שלי לומד תופים אצל המתופף של אורפנד...

LightbuIb sun

New member
לא

הם מקליטים את רוב החזרות שלהם, בצורה די ביתית (לא סטודיו או משהו), ו..לא יודע מה הם עושים עם זה. הם פשוט ניגנו שיר אחד, שהוא שר...בחזרה שלהם. זה הכל:)

Benn Is Kane

New member
אני לא חושב שללהקה המחממת

יש אפשרות להכניס את מי שהם רוצים בחינם... בכל אופן, תהיו בטוחים שתראו אותי שם (הדבר היחיד שימנע ממני להגיע לשם זה איזה אירוע אחר, או איזו מחלה חס וחלילה).

LightbuIb sun

New member
גם אני מקווה להגיע:)

בן- יש מצב שאתם יוצאים מחיפה עם רכב ואוספים אותי? אני אשלם הוצאות דלק. (כמובן שיש זמן..)

Benn Is Kane

New member
יש מצב...

תלוי עם מי אני אסע. אם זה עם חבר, כנראה שלא (כי נסע 3 אנשים באוטו, ואסור לו להסיע יותר). אם אני אסע עם אבא, יש סיכוי טוב מאוד. אני אדבר איתך כשזה יהיה רלוונטי יותר.

InnocenceLost

New member
כמובן שאני שם :)))

ואמ.. לא יוצאות הסעות מחיפה או שאין עדיין פרטים?

MasterD_iL

New member
בגלל שזה לא בצורת שאלון...

בלבלת פה כמה אנשים..:) בגוריות אין, עבודה חדשה יש....בתחנת דלק אלונית! חחח... ככה מי שצריך דלק..אני הכתובת. ב"חופשת הקיץ" שלי אני אנסה לסגור את המועדפת הזאת, ואז כנראה לטוס לארה"ב... לזמן לא מוגבל.

MasterD_iL

New member
26 החודש הזה?

חח אני יותר לכיוון השנה הבאה.. גם את מוזמנת אז.

שבוע מצויין עבר עליי!!

דבר ראשון והכי חשוב,התקבלתי למסלול טכנאות סאונד והפקת מוזיקה+תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה (מדעי הרוח והחברה) כל זה מתקיים במכללת מיוזיק בת"א!! אני ממש מתרגש מהעניין שאני מתחיל ללמוד תואר ובעיקר ללמוד הפקת סאונד.. דבר שני נכנסתי עם ההרכב החדש לראשונה לחדר חזרות,הלך נחמד יחסית לחזרה ראשונה.. זהו אבל עדיין מאוד מתרגש מאוד מאוקטובר הקרוב ותחילת הלימודים בו..

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif21/6 באלטרנטיב

21/06/2007 באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב שך 12 ת"א) לרגל הוצאת אלבומם החדש יתקיים ספיישל Manic Street Preachers ברחבה הבריטית (שאר הרחבות יפעלו בצורה רגילה) ברחבה האלטרנטיבית אנחנו שמחים לארח את עידן מפאב הסטארסקי ואת זאיידי כמו בכל שבוע
שתייה חינם (בירות, טקילות, וודקה תפוזים, שתייה קלה)
שוטים של ייגר ב-10 ש''ח בלבד
פינת צ'ילאאוט עם שתייה חמה ונרגילות חופשי רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge
עידן וזאיידי אורן בן יוסף רחבה בריטית - Manic Streat Preachers Special BritRock, BritPop, Indie, MTV2 DPS שי צפריר רחבת ניו מטאל Funk Metal, Hardcore, Metalcore, EMO קימל דורית רחבת מטאל .Heavy, Thrash, Power, Death, Brutal, Black, Doom, Goth etc. הדס אורי זילכה [אורפנדלנד] מחיר 45-55 גילאים 18+ בלבד ללא יוצאים מהכלל לפרטים נוספים , הנחות וארועים מיוחדים: פלאפון ICQ 103129314, 0523757927 - עידו

למעלה