קצת לצאת ממסגרת הפורום,

handlessman

New member
תשבע!

נו יענו איזה סגנון, מאיזה ארץ? (אז מה אם הם מופיעים בטורקיה, אין לי מושג אם הם טורקים)

LightbuIb sun

New member
הם לא טורקים

ותכלס אין לי מושג איך להגדיר את הסגנון שלהם. נורא נורא offbeat מטאל כזה.

Apoca1ypse

New member
ROFL TURKS

לא כל-כך יותר חבורה של פוטהדס מלוס אנג'לס שאוהבים ללכלך את הפה, אבל מה רע בזה הם יכולים לתת בראש, ולשעמם לך את התחת תלוי במצב רוח פרוגרסיב קשה להגדיר אותם , אולי בחלק מהשירים (באמת יש להם נגנים מעולים) קלידים הם כמעט ולא משלבים, מה שנחשב כצעד ראשון והדבר המוביל בכל להקת פרוג רוק... יותר אלטרנטיב, הם אחלה

ahbarfilez

New member
את האמת שגם לי קשה לשמוע אותם,

אבל בכל זאת אהבתי כמה שירים: The Pot, Ticks & Leeches, Reflection... נסה את אלה..

ahbarfilez

New member
אמנם אני יחסית חדש אבל בכל זאת...

אממ. .. התחלתי לעבוד בעבודה הישנה שלי - סוקר. כן כן, אני מאלה שמתקשרים אליכם הביתה ומשכנעים אותכם לענות על סקר על קופת חולים.. עבודה מעצבנת, תאמינו לי שאני יותר שונא לשאול אנשים את השאלות ממה שהם מתעצבנים לענות. ואממ... מה עוד?.... ביולי יש לי מבחנים לעתודה, ואם הכל יילך כשורה, אז סביר להניח שבאוקטובר אני אתחיל ללמוד באוני' העברית לתואר בפיסיקה... ובינתיים? החיים משעממים, ואני שומע הרבה Camel

Glusiking

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

אני בעיקרון לא יודע מה הולך איתי.. הייתה לי מתכונת בינתיים בהיסטוריה שהלכה סבבה, ובגרות עוד לא יודע כמה ימים.. חוצמזה, אני מגביר ביולוגיה, אבל בגלל שאני כל כךךךךךך גרוע בזה, באמת, אז שקלתי לוותר על ללמוד עוד מקצוע.. אז תהיה לי תעודת בגרות חלשה, מה קרה?! אבל אז, אחרי התייעצות מעמיקה עם חברים טובים, הגעתי למסקנה שאני צריך לגשת רק כדי לקבל את העובר.. וזה באמת מה שאני מחפש
חוצמזה, החיים פחות או יותר ממשיכים כרגיל.. הרבה מוסיקה, גיטרה, כינור, חברים ופורקיופיין... אם למישהו יש שאלות, שיפנה אליי... חחחחחח..
יום נעים!!

Musedol

New member
אני מאוד מאוד גאה לומר ש..

סיימתי ללמוד להיסטוריה ואני מלכת עולם! סתם, לא. לא כלכך מלכה.. אבל יש בי יציאות. די, לא לשים לב להודעה הזו... המוח שלי נשרף. טחנתי היסטוריה כל היום... תודה ועמכם הסליחה

handlessman

New member
ואני מתבייש לומר...

שאני עכשיו עדיין בשנות ה-30... זה בסדר אני אסיים ללמוד עד הבגרות. אז... שיהיה בהצלחה לכל מי שעושה היום את הבגרות!!!!

handlessman

New member
אפילו שלא שאלו אותי ישירות...

הלך סביר, אפילו לכיוון הטוב... אני אומר ציון סופי מעל 70 יש לי בטוח

Benn Is Kane

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo220.gifאורפנד לנד בהופעה!../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

אורפנד לנד, להקת המטאל הישראלית, הודיעה כי תחזור להופעה אחת בלבד לשנות 2007, הקיץ! ההודעה תתקיים בתאריך ב-18.7.07 (חודש ו-4 ימים), ותתקיים במועדון הבארבי בת"א. עוד פרטים בתמונה המצורפת. בנוסף, הלהקה חידשה את הלוגו שלה (בתמונה הבאה). נראה אתכם שם?

handlessman

New member
דווקא הלוגו הישן (בכיתוב) היה קצת מבלבל...

עם האותיות בעברית, אבל זה דווקא היה רעיון ממש מקורי. גם סונטה ארקטיקה שינו את הלוגו שלהם עכשיו "לכבוד" היציאה של Unia... חרא אלבום דרך אגב, חוץ מאיזה שיר או 2, לא מתקרב בקצת לרמה שלהם ולמה שהם יכולים להפיק מהפוטנציאל שלהם.

למעלה